Návštěvník Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Tak dle stanoviska Peugeot ČR,je vše úplně normální.To že ze čtyř dveří zatéká pouze do zadních je v normálu.Auta,která stála u prodejce na parkovišti,měla po otevření dveří na prahu stát kaluž vody je taky normál.A vyjádření k nedostatečnému zakrytí podběhu je taky Ok,viz e-mail.Opravdu se mi chce brečet a zvracet zároveň. :blicismajlik Vámi reklamované problémy týkající se pronikání nečistot po těsněním dveří byla provedena celková kontrola tolerancí spasování inkriminovaných dílů karoserie. Po této kontrole bylo konstatováno, že naměřené hodnoty odpovídají předepsaným tolerancím výrobce /údaje vycházejí z tech. dokumentace/. Pronikající nečistoty, na které poukazujete, skutečně částečně proniknou přes těsnění umístěné na dveřích, avšak základní těsnění umístěné na rámu dveří nedovolí nečistotám proniknout do interiéru karoserie. Tento projev je podle našeho názoru spolu s Aut. opravcem standardní vlastností tohoto modelu. Pokud jde o popsaný projev pronikání vody u předního sloupku vozidla bylo společně konstatováno, že za nepříznivých okolností, které popisujete, může průniku nečistot dojít, ale nikoliv do prostoru pro cestující t.j. do interiéru vozidla. V každém případě bychom uvítali, kdybyste mohl tento stav v průběhu provozování vozidla monitorovat a v případě jeho zhoršení informovat Aut. opravce. [upravil dne 21/6/13 18:24 od ivopav] Citovat
Návštěvník Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Ještě přikládám video jaký zvuk má 3.válcový motor,který jsem reklamoval. http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka/#video-2013-06-17-21-07-50.jpg Omlouvám se za kvalitu.Hlavně doporučuji zhlédnout 20.-45.sekundu,opravdu to stojí za to.Dle vyjádření německého servisního centra nemá vliv na funkci motoru,no nevím když jej zajíždím. [upravil dne 21/6/13 18:25 od ivopav] [upravil dne 21/6/13 18:47 od ivopav] Citovat
velkybanan Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 mno nevím , ale dle mne bych se toho trošku bál,aby na volnoběh měl motor tendeci pomalu chcípnout:myslim tohle mi 206 udělala asi 2* a bylo to po vyčištění chladícího okruhu -> dokonce potom co to skoro chcíplo jsem chtěl přidat trošku plyn a vůbec se tomu nechtělo(nereagoval) tak nevím,ale asi to dobře nebude Citovat
Návštěvník Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 mno nevím , ale dle mne bych se toho trošku bál,aby na volnoběh měl motor tendeci pomalu chcípnout:myslim tohle mi 206 udělala asi 2* a bylo to po vyčištění chladícího okruhu -> dokonce potom co to skoro chcíplo jsem chtěl přidat trošku plyn a vůbec se tomu nechtělo(nereagoval) tak nevím,ale asi to dobře nebude Stejného názoru jsem i já,momentálně mi mění BSM jednotku,ta prý to způsobovala. Citovat
ChouLu Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Mohu prosím vědět u koho to reklamuješ a kde jsi auto koupil? Citovat
Návštěvník Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 Mohu prosím vědět u koho to reklamuješ a kde jsi auto koupil? Tyto reklamace jsem prováděl u RM servis,se kterým jsem max.spokojen,ale protože si myslím,že to jsou konstrukční vady,které není schopen servis vyřešit tak jsem podal stížnost na Peugeot ČR,který následně kontaktoval servis. Proti RM-Servisu nemohu říct nic špatného! Citovat
velkybanan Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 no sám jsem zvšdavej jak toto dopadne:bojim Citovat
Návštěvník Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 no sám jsem zvšdavej jak toto dopadne:bojim Tak dle e-mailu jsem pochopil,že je to už vyřízené.Čekám na písemné vyjádření.Zajistil jsem si francouzský překlad a chci zkusit kontaktovat Peugeot Franc a podat stížnost. Citovat
Návštěvník Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tady je ukázka pěkného bordelu v rohu předních dveří,který se tam dostává od napojení prahu a podběhu. http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110417.jpg http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110411.jpg http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110410.jpg [upravil dne 1/7/13 18:59 od ivopav] Citovat
Návštěvník Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Tak už mám novou BSM jednotku,kilometry kabelů až k zadní BSI jednotce,palivové čerpadlo v nádrži bylo zoxydovanné a stále kvoká,stále kvoká Citovat
Návštěvník Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 Nejhorší je,že zatím bohužel pokus omyl,další varianta voda v benzínu.Dneska vyčerpána nádž a natankován benzín z jiné benzinky.Tak uvidím zítra,motor blbne ráno a večer a v servisu když vyjely z myčky tak nemohly vyjet. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 tak to je pěkný ,jsem zvědav jak to dopadne ,kde bude problém. Citovat
Kubis009 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 S vyřízení reklamace si dělají srandu...to že se dostává bordel za těsnění je normální?? no super, snad nebudu nít stejný problém, auto už se vyrábí a já se nemůžu dočkat Citovat
P607Olda Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Voda prý stojí \"na prahu\". Je tam dvojí těsnění? Do interiéru se voda dostává, anebo ne? V minulém období byly v ČR opravdu velké deště a voda se často dostala, kam neměla. Nicméně, zda se voda nedostává (nebo dostává?) do interiéru na sedadla, koberce atd., to by chtělo upřesnit. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 voda na vonkajsom prahu ako sa zvykne lepit prahova lista loga peugeot... predsa neni problem... ak prejde voda cez tesnenie na kobercek tak az vtedy je to problem... takze ako olda pise, chcelo by to upresnit... Citovat
Marcel00 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Tady je ukázka pěkného bordelu v rohu předních dveří,který se tam dostává od napojení prahu a podběhu. http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110417.jpg http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110411.jpg http://ivopav.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110410.jpg [upravil dne 1/7/13 18:59 od ivopav] to co je na fotkach, nieje vec na reklamaciu... Citovat
MJSytic Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Souhlas. To co vidím na fotkách je naprosto normální - stejný \"svinčík\" mám mezi prahem a blatníkem na 406 taky a za těch 17let to ničemu nevadilo Kapičky od vody to samý Zvuk \"trojhrnku\" nekomentuju. Nebo takhle. Přijde mi zvláštní, ale co bychom od \"tříválce\" chtěli Citovat
MilanF1 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Špína mezi těsněními? A není uvnitř vozu? To bych neřešil. Kdybyste viděli teď moji 306tku, kde jsem půl roku tento prostor nemyl V interiéru nic není, takže mě to netrápí. Tohle bych fakt nereklamoval. Trojválec mi nepřísluší komentovat, mně se i z normální benzinu dělá mdlo Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Nechcem byť protivný ale s tou \"netesnosťou\" čo reklamuješ sa dívím že sa s tebou vôbec bavia. Robil som reklamácie pre VW Group a s týmto \"problémom\" by si pochodil iba pri Audi, VW Phaeton a pri Superbe. Pri ostatných by sa ani nespisoval záznam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.