Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomoc s vynešením skříně do bytu

Recommended Posts

Odesláno

Čau,

hodně na rychlo bych potřebovala pomoc alespoň jednoho - dvou silných chlapů, kteří by dneska v pět hodin odpo na Praze 6 pomohli PPLákovi vytahnout novou (demontovanou) skříň do bytu do šestého patra (s výtahem). Já to sama rozhodně neutáhnu a doma nikdo kdo by mi pomohl není a nebude.

PPLák se tvářil, že službu odtah z auta do bytu nedělají, tak se děsim toho, že mi skříň nechá před barákem a já se na ni budu dívat jen z okna :/ V případě, že by PPLák nakonec byl ochoten pomoct, tak se obávám, že sám tu skříň neutahne, a já mu moc v tahání těžkých dílů nápomocná nebudu :|

Netušila jsem, že když si objednávám skříň u prodejce nábytku s dovozem, že v tom není \"započítáno\" i dotahnutí do bytu, ale v podstatě jen vyhození z auta...

Byl byste někdo ochoten mi pomoct?

Na revanš nabízím třeba pozvání na véču někam do restaurace nebo tak něco...

Je to hodně na rychlo, ale já se to dozvěděla teprve před asi hodinou, že to tak bude :grr

edit: skříň je o rozměrech 280x235x65 (do výtahu by se měla vejít na úhlopříčku...), jsou tam dvě dlouhé desky - vršek a spodek skříně, zadní stěna by měla být lehčí, troje posuvné dveře celkem těžké, jedny jsou se sklem, pár polic a dvě oddělovací desky...

[upravil dne 18/6/13 10:44 od Goldinka]

Odesláno

Jj, u konečný tramvají, podél jsou parkovací místa, když bys jel autem, tak v pohodě zaparkuješ, když se poštěstí tak i před barákem.

PPLákovi jsem říkala, že si může najet až ke vchodu k baráku, takže ta skříň by se tahla opravdu jen do vchodu - výtah - z výtahu - do bytu...

Odesláno

John: nevadí, třeba se ke gronholmmovi ještě někdo přijpojí... Já budu odcházet z práce někdy o půl čtvrté, takže když by se do té doby ještě někdo ochotný ozval, tak určitě budu ráda... Zas bych fakt nerada, aby si někdo kvůli mojí skříni zničil záda nebo tak něco :(

Odesláno

Goldinko - cinkni mi kolem 15.30 na tydlifoun 608161902. To už budu vědět v kolik přibližně bude Helča z Chomoutova v Praze a jestli Ti tedy budu moct být nápomocný. Pokud nebude, pak sorry - ale tahat skříň s pod nohama se motajícím Pavlíkem by nebyl ten plně správnej nápad.

P.S.

Stejně si myslím, že když správně mrkneš a rozvlníš tělo, tak PPLák změkne. :D

Odesláno

:D

Méďo, ok zavolám.

Se před nim vlnit nebudu :D musí mu stačit úsměv a mrknutí :D

Ono aby neřekl, že tam sou dva-tři chlapi tak nebude nosit nic :/ Ale tak co už no... To už by se odtáhlo :)

Odesláno
V Řepích na konečný tramvají.

Tam to znám ;) Mám tam příbuzný. Škoda, že u nich nejsem, jinak bych rád pomohl. Až tam budu na nějaký víkend, budu po tobě koukat :papa

Odesláno
G... tahat skříň s pod nohama se motajícím Pavlíkem by nebyl ten plně správnej nápad... :D

To jako se ti dítě, co jde za chvilku do školy motá pod nohama tak, že nemůžeš ani nic odnést???

Odesláno
G... tahat skříň s pod nohama se motajícím Pavlíkem by nebyl ten plně správnej nápad... :D

To jako se ti dítě, co jde za chvilku do školy motá pod nohama tak, že nemůžeš ani nic odnést???

Je to spíš tak, že je Pavel momentálně ve fázi: \"Já Ti pomůžu, já Ti pomůžu\" .... a buch, víc škody než užitku. No a přiznám se, že se mi fakt nechce při tahání neforemných beden ještě dávat bacha na to, kde se právě cvrček nachází a hlídat, abych hio náhodou nepřimáčkl.

Odesláno

Méďo, já mám kdyžtak doma dva potkany a psa, takže kdyby ho to zabavilo na dostatečně dlouhou dobu je sledovat, tak by nebyl problém a pomáhat by nemusel chtít :)

A kdyžsme u toho, já ho klidně pohlídám, na tábory sem jezdila jako vedoucí, tak bych jednoho drobka zvládnout mohla ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...