Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj.Po startu opatrně s plynem a po svižnější jízdě nechat ochladit na volnoběh.stačí 15/20 sec.

Jinak mě turbo tahá od cca 1200 ot.Někde kolem 2200 se přidává i jeho větší bráška a svištěj do 4000 jako draci.

Odesláno

Dneska jsem se na to zaměřil a stáhl okýnko a taky jsem ho slyšel zabírat ještě před 1500, ale přesně neodhadnu, ale bude to asi okolo těch 1200 - 1300 otáček.

Odesláno
A preco sa ti to ,, potkalo,,? Kolko mal ten rozvod km ? A tie turba sa mi tak zda ze maju velmi malu zivotnost. Co s nima delate ? :o:D

Odešla mi šponovací kladka na žebrovaným řemenu - ten se rozdrbal a namotal se do hlavního rozvodu pod řemen a skočilo to. Rozvody byly dělaný cca rok před tim než se to stalo :nevim

Odesláno

Tak ja by som ten rozvod asi riesil cez reklamaciu tej kladky ak sa vtedy menila. Co sa turba tyka asi som mal stastie na predchadzajucich majitelov od ktorych som auta kupoval a na Mastri ktory mam od nova som si turbo vychoval sam:P. Jeho vydrz v km je neuveritelna :papa

Odesláno
Dneska jsem se na to zaměřil a stáhl okýnko a taky jsem ho slyšel zabírat ještě před 1500, ale přesně neodhadnu, ale bude to asi okolo těch 1200 - 1300 otáček.
Včera som sa aj ja na to zameral a tiež to mám tak nejak ako ty.
Odesláno

Ale jo, slyšet je už před 1500, ale pocitově zatahuje až někde od těch 1700, takovej ten pořádnej zátah. Vždyť největší krouťák je až na 2000 na rozdíl od biturba, kde je největší krouťák už od 1500.

Odesláno

Ja si myslím, že je to dobré. Z nízkych otáčok je to auto naozaj trochu hluché, ale ja som presadol do 2,2 HDi 94kw z 1,9 D 51kw a pre mňa ide to auto ako gula. Ak sa vám zdá že neťahá, povozte sa týždeň na dákom hladkom diesely.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Od 2000 to se mi zdá dost pozdě, tam už je největší krouťák, tam už to jede jak ďas. Já to čipnutý nemám (teda pokud předchozí majitel nekecal) a probouzí se to asi na 1700, od těch otáček se s tím dá normálně jet, od 1800 už bych řekl, že to má plynulý zátah až někam do 4000 a tam to pak začíná pomalu umírat a přes 4500 to netočím. Já s tím jezdím v rozmezí asi těch 1700 - 2500, když potřebuju trochu víc jet tak do 3500, pak už to asi nemá význam točit. Když jezdím s tunovým vozejkem tak řadím na těch 3500 a jede to docela slušně :)

Těch 4500 točím jen občas, abych protáhl turbo a profoukl vejfuk :D

P.S. 300 otáček sem 300 tam, vždyť je to fuk, hlavně že to jede a nezlobí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...