Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám turbo po repasy ale od té doby se mi zdá auto nějaké líné. Turbo začíná zabírat až na nějakých 2 tis. otáčkách. Kdy by tak mělo začít zabírat a v čem by mohl být problém? Díky

Jinak motor 2,2 94 kW

Odesláno
Mám taky 2.2 HDi z roku 2004 94 kW a táhne to taky asi od 1800. Od 1500 se s tím dá jet, ale je to tak na hranici, od 1700-1800 už to zatahuje.

Já mám 258000 a turbo hvízdá stále stejně od nějakých 160 000. Hlavně je slyšet když je auto studené....pak už tolik ne.

Odesláno

Já mám najeto 231000 a v autě to turbo není slyšet, když mám otevřené okno tak ho trochu slyším kolem 2000 otáček. Poprvé jsem si toho všiml asi před 25000 a asi se to nezhoršuje.

Odesláno

U mne turbo začalo bejt hlučnější cca 14 dní před tim než kleklo. Začalo trochu více hvízdat ale uvnitř auta to nebylo nějak extra slyšet. Pak jsem jel 60 km auto zaparkoval a když jsem odjížděl tak chvilku táhlo chvilku ne a hned to padlo do nouzáku. Začalo v něm zvonit a to byla koncová. Turbo muselo ven a šlo na repas.

Odesláno

No to je radost. Mě se pokaždé něco... na dovolené v Chorvatsku, fakt pokaždý něco. Tak doufám, že mě tohle snad nečeká. Mám po servisu, ale to jsem měl vždy, než jsme odjeli.

Odesláno

Turbu vadí zátěž okamžitě po nastartování, vypnutí okamžitě po velké zátěži, tuningové filtry a dlouhé intervaly výměny oleje. Těžko říct jak se k autu chovali předchozí majitelé.

Odesláno

Jj.Po startu opatrně s plynem a po svižnější jízdě nechat ochladit na volnoběh.stačí 15/20 sec.

Jinak mě turbo tahá od cca 1200 ot.Někde kolem 2200 se přidává i jeho větší bráška a svištěj do 4000 jako draci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...