FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 No já bych tam nechtěl být už dnes. \"Činy jsou super\"... pokud mají havu a patu a ne že místo zábran za milion zase skládají pytle s pískem. Trochu drahá investice. Včera jem já a několik kolegů jezdili po čepacích stanicích PHM podle Labe a odváželi techniku (počítače a pod.) podle hesla \"Zachraň co se dá\" Dneska už z jedné (v Ústí n.L.) není vidět ani střechu. \"Činy jsou super...\" v tomto případě včasné varování. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 vix bohužel jsem nad vodou u nás je klid a voda zde nějak nemůže Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 No já bych tam nechtěl být už dnes. \"Činy jsou super\"... pokud mají havu a patu a ne že místo zábran za milion zase skládají pytle s pískem. Trochu drahá investice. Včera jem já a několik kolegů jezdili po čepacích stanicích PHM podle Labe a odváželi techniku (počítače a pod.) podle hesla \"Zachraň co se dá\" Dneska už z jedné (v Ústí n.L.) není vidět ani střechu. \"Činy jsou super...\" v tomto případě včasné varování. Neboj, bude hůř - za den, dva ... příští týden ... ... Otava v Sušici, jak to tak vypadá, se už vyblbla ... a po 6 hodinách blbnutí se vrací zase na jarní rozverný stav. Brambory ve sklepech jsou umytý a budeme doufat, že to není horší. Chudák Písek. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 - mají slibovat z čeho, prachy na to maj! Jo mají hlavně na to jak se praví či zpívá v siglu: \"Vystavit svou mordu na bilboardu\" Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ale abych jen nerejpal. Co na to klubáci - zorganizovat sraz na pomoc tamkde to bude potřeba? Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Proč? - starosta příslušné obce si podá žádost do \"povodňového grantu\" - obratem dostane peníze, uvolnivší naší vládou. Alespoň takhle to říkali v televizi. Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Blíží se volby, peněz pro voliče bude dost. Až po volbách to zúročí Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Proč? - starosta příslušné obce si podá žádost do \"povodňového grantu\" - obratem dostane peníze, uvolnivší naší vládou. Alespoň takhle to říkali v televizi. A Ty tomu věříš? Ohlasy z minulých povodní říkají, že na dotaci čekali 1/2 roku a taky se nedočkali vůbec. Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ... když mi ob rok plavají brambory ve sklepě kraul a znak, taky mi nikdo nepomáhá... Pomocnou ruku většinou najdu na jednom ze svých ramen - a pak přijde hodný strýček s povodňovou daní. Citovat
Sagic Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 jasne no kdyz se neco deje jinde Prazaci si v klidu chodi na koncerty .... napriklad na BENEFICNI koncerty .. pro povodnemi postizene oblasti ... No takhle, když v roce 2002 byla pod vodou Zbraslav tak tam byli i hasiči od nás uklízet následky povodní a co tam bylo vidět, tomu bys možná nevěřil, ale přirovnání ke koncertům je ještě slabej odvar. Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Proč? - starosta příslušné obce si podá žádost do \"povodňového grantu\" - obratem dostane peníze, uvolnivší naší vládou. Alespoň takhle to říkali v televizi. A Ty tomu věříš? Ohlasy z minulých povodní říkají, že na dotaci čekali 1/2 roku a taky se nedočkali vůbec. Já platil, přísahám ... i kdybch nechtěl, tak mi to demokraticky strhávali z platu. P.S.: Ohlas nic nemůže říkat, je neživej! P.S.S.: Češtin některých moderátorů je taky úžasný! Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Strýček je HOVADO, ale zvolili jsme si ho tam my a podle toho taky naše zákovy vypadají. Nicméně týden dovolené jsem strávil po mpovodních v Troubkách bez nároku na cokoli, ale vděčnost těch chudáků, kterým voda vzala doslova všechno mi to vynahradila. Nehledě k tomu, že i z toho NIC co ji zůstalo, se snažili podělit. Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 sem tam jsem cynik - lidskost ale ještě chápu - nicméně, stavět si barák opět v záplavové zóně? Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 \"stavět si barák opět v záplavové zóně?\" Je blbost. Ale co tak asi zbývá 70-ti leté bače, která za svůj život takovou pohromu nepamatuje? Opravit a věřit, že se to nebude opakovat. Kde by tak asi vzala peníze na nový barák. A to nemluvím o tahanicích na našich úřadech s novým pozemkem atd. Citovat
Altman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Dnes jsem nechtíc nabyl dojmu že Pražáci asi ještě v životě neviděli velkou vodu, nebo si už nic nepamatují. Jel jsem přes Modřanský most přes Vltavu a tolik diváků tu snad neměl ani koncert U2, spousta si jich pak pletla silnici s přechodem a kličkovala mezi projíždějícími automobily. Samozřejmě si to všichni museli nafotit stylem \"jé vole velká voda\". Obchodní náměstí v Modřanech a přilehlé okolí uzavřeli, důvod mi uniká, neviděl jsem tam nic, čím by se nedalo projet. :blicismajlik Citovat
Haryk Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 čumilů je vždy dost, hlavně když je někde neštěstí Citovat
FrantaCV Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ale to už tady diskutujeme jen my dva - mimo mísu. Padnul tady návrh a je jen otázka zda někoho osloví. Pokud budu chtít pomoct, tak si cestu najdu. Rozhodně to ale nebude nějaká pofiderní sbírka, která nakonec skončí v kapse organizátora(ů). Tuhle zkušenost už mám za sebou. P.S. O odlehčení mojí výplaty se postarají naši poslanci upravením zákona. [upravil dne 3/6/13 22:24 od FrantaCV] Citovat
Vvitty Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Altmane, tebe to prekvapuje? Se podivej nekdy na jakoukoliv blbou nehodu na silnici, par zohejbanejch plechu, jedna blikajici Felicie a vsichni v protejsim smeru jedou krokem a cumi.... a ted najednou takovahle podivana. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 altman: hmmmm, my dneska v kralupech zvedli allroada na maximum a projiudeli jsme docela slusnym potokem na silnici a lidi taky cumeli.... takze to asi nebude jen o praze....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.