Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já bych tam nechtěl být už dnes. \"Činy jsou super\"... pokud mají havu a patu a ne že místo zábran za milion zase skládají pytle s pískem. Trochu drahá investice.

Včera jem já a několik kolegů jezdili po čepacích stanicích PHM podle Labe a odváželi techniku (počítače a pod.) podle hesla \"Zachraň co se dá\" Dneska už z jedné (v Ústí n.L.) není vidět ani střechu. \"Činy jsou super...\" v tomto případě včasné varování.

Guest servisman
Odesláno

vix bohužel jsem nad vodou u nás je klid a voda zde nějak nemůže :D

Odesláno
No já bych tam nechtěl být už dnes. \"Činy jsou super\"... pokud mají havu a patu a ne že místo zábran za milion zase skládají pytle s pískem. Trochu drahá investice.

Včera jem já a několik kolegů jezdili po čepacích stanicích PHM podle Labe a odváželi techniku (počítače a pod.) podle hesla \"Zachraň co se dá\" Dneska už z jedné (v Ústí n.L.) není vidět ani střechu. \"Činy jsou super...\" v tomto případě včasné varování.

Neboj, bude hůř - za den, dva ... příští týden ...

... Otava v Sušici, jak to tak vypadá, se už vyblbla ... a po 6 hodinách blbnutí se vrací zase na jarní rozverný stav. Brambory ve sklepech jsou umytý a budeme doufat, že to není horší.

Chudák Písek.

Odesláno

- mají slibovat z čeho, prachy na to maj!

Jo mají hlavně na to jak se praví či zpívá v siglu: \"Vystavit svou mordu na bilboardu\"

Odesláno

Proč? - starosta příslušné obce si podá žádost do \"povodňového grantu\" - obratem dostane peníze, uvolnivší naší vládou.

Alespoň takhle to říkali v televizi.

Odesláno
Proč? - starosta příslušné obce si podá žádost do \"povodňového grantu\" - obratem dostane peníze, uvolnivší naší vládou.

A Ty tomu věříš?

Ohlasy z minulých povodní říkají, že na dotaci čekali 1/2 roku a taky se nedočkali vůbec.

Odesláno

... když mi ob rok plavají brambory ve sklepě kraul a znak, taky mi nikdo nepomáhá...

Pomocnou ruku většinou najdu na jednom ze svých ramen - a pak přijde hodný strýček s povodňovou daní. :D

Odesláno
jasne no kdyz se neco deje jinde Prazaci si v klidu chodi na koncerty .... napriklad na BENEFICNI koncerty .. pro povodnemi postizene oblasti ... :roll

No takhle, když v roce 2002 byla pod vodou Zbraslav tak tam byli i hasiči od nás uklízet následky povodní a co tam bylo vidět, tomu bys možná nevěřil, ale přirovnání ke koncertům je ještě slabej odvar.

Odesláno

A Ty tomu věříš?

Ohlasy z minulých povodní říkají, že na dotaci čekali 1/2 roku a taky se nedočkali vůbec.

Já platil, přísahám ... i kdybch nechtěl, tak mi to demokraticky strhávali z platu.

P.S.: Ohlas nic nemůže říkat, je neživej!

P.S.S.: Češtin některých moderátorů je taky úžasný!

Odesláno

Strýček je HOVADO, ale zvolili jsme si ho tam my a podle toho taky naše zákovy vypadají.

Nicméně týden dovolené jsem strávil po mpovodních v Troubkách bez nároku na cokoli, ale vděčnost těch chudáků, kterým voda vzala doslova všechno mi to vynahradila. Nehledě k tomu, že i z toho NIC co ji zůstalo, se snažili podělit.

Odesláno

\"stavět si barák opět v záplavové zóně?\"

Je blbost.

Ale co tak asi zbývá 70-ti leté bače, která za svůj život takovou pohromu nepamatuje? Opravit a věřit, že se to nebude opakovat. Kde by tak asi vzala peníze na nový barák. A to nemluvím o tahanicích na našich úřadech s novým pozemkem atd.

Odesláno

Dnes jsem nechtíc nabyl dojmu že Pražáci asi ještě v životě neviděli velkou vodu, nebo si už nic nepamatují. Jel jsem přes Modřanský most přes Vltavu a tolik diváků tu snad neměl ani koncert U2, spousta si jich pak pletla silnici s přechodem a kličkovala mezi projíždějícími automobily. Samozřejmě si to všichni museli nafotit stylem \"jé vole velká voda\". Obchodní náměstí v Modřanech a přilehlé okolí uzavřeli, důvod mi uniká, neviděl jsem tam nic, čím by se nedalo projet. :bojim:blicismajlik

Odesláno

Ale to už tady diskutujeme jen my dva - mimo mísu.

Padnul tady návrh a je jen otázka zda někoho osloví. Pokud budu chtít pomoct, tak si cestu najdu. Rozhodně to ale nebude nějaká pofiderní sbírka, která nakonec skončí v kapse organizátora(ů). Tuhle zkušenost už mám za sebou.

P.S. O odlehčení mojí výplaty se postarají naši poslanci upravením zákona.

[upravil dne 3/6/13 22:24 od FrantaCV]

Odesláno

Altmane, tebe to prekvapuje? Se podivej nekdy na jakoukoliv blbou nehodu na silnici, par zohejbanejch plechu, jedna blikajici Felicie a vsichni v protejsim smeru jedou krokem a cumi.... a ted najednou takovahle podivana.

Odesláno

altman: hmmmm, my dneska v kralupech zvedli allroada na maximum a projiudeli jsme docela slusnym potokem na silnici a lidi taky cumeli.... takze to asi nebude jen o praze.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...