straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Chci se podekovat lidem kteri za mnou stali a kteri mi pomohli. S nekteryma byla legrace , s nekteryma ne. Nejvetsi podekovani Hugo Bossovi ktery prispel k tomu ze tyhle intriky a pomlouvani uz nemusim cist. Pokracujte v tom dal a takovou cestou se tenhle club rozpadne. Sbohem.
DERT123 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 ako Peto to sa vykasles aj na kamaratov co tu mas ?
jofo Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 To nepovedal. Kazdy vie jeho stranku a je tam nanho kontakt. Tak ak bude niekto nieco potrebovat tak mu zavola alebo zamajluje. Ale bude lepsie ak sa neprizna ze je z klubu. :D:D:D
ChouLu Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Straki promiň, ale chováš se jak puberťák... Bylo tak těžký říct sorry, hned jak budu moct, tak ti to pošlu? to je ale asi pod tvoji uroveň se omlouvat za svoje chyby... Co vím tak to není poprvé a zřejmě ani naposled
Marcel00 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 no hezky... a takto to pekne bude pokracovat dalej...
elton Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tak ak bude niekto nieco potrebovat tak mu zavola alebo zamajluje. :D:D:D Jestli to zvedne a nebo se ti zpět ozve.
Mohy Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tak na co cekate, odproste pánaboha za to ze udelal chybu...šupito presto. A cerveny karafiat a bonbonieru:D
kveton Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Se strakim mám dobrou zkušenost, pomohl když jsem potřeboval Ale líbí se mi, jak se tu do něj všichni navážíte, proč se rozjedete až když to někdo začne? Proč to píšete někam anonymě do fóra, proč mu to vy hrdinové neřeknete osobně? akorát vyženete člověka, kterej si myslim pomohl spoustě lidem tady a kterej byl po technický stránce klubu akorát prospěšnej asi chcete abz to tu byl jen kecálkov
kveton Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Ne, Mohy nám jistě poradí až budeme mít problém
Mohy Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Choulou: mám tu tendenci, omlouvám se:myslim uz mlcim. Jen mi to prijde jako strasne divadlo od dospeleho chlapa.
Marcel00 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mohy... divadlo si tu prave predviedol ty... edit: napisem to aj sem forum ma jednu zlu vlastnost, ze kazdy sa dokaze iba opakovat dokolecka a prikladat do ohna. Prajem Vam aby ste stretli tak sikovneho chalana ako je straki. Zial nestava sa casto. Danu konkretnu situaciu neriesim, vyjadril som sa vseobecne. Myslim ze klub stratil velmi vzacneho poradcu klubu pre technicke problemy. [upravil dne 1/6/13 22:06 od Marcel00]
Mohy Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Marcel: no nevím jaké vlastnosti jsou u lidí kterým svěřuješ svůj či klientův majetek důležité, nicméně u mě mezi ně rozhodně patří SPOLEHLIVOST..\\\\to jen k tomu divadlu. EDIT: k čemu mi je (jako zákazníkovi) že fachman má ruce ze zlata, když s ním není žádná domluva, případně reálně hrozí že u něj budu mít (například) auto a týden se mu nedovolám? [upravil dne 1/6/13 21:11 od Mohy]
Marcel00 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 nemam dovod reagovat... vyjadril som svoj nazor, ktory kto chce nech si pojme ako sa mu paci... tot vse... ale ako vidim si plne znaly problematiky, strakiho dokonale poznas, tak ja uz radsej mlcim...
Medvěd Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Straki promiň, ale chováš se jak puberťák... Bylo tak těžký říct sorry, hned jak budu moct, tak ti to pošlu? to je ale asi pod tvoji uroveň se omlouvat za svoje chyby... Co vím tak to není poprvé a zřejmě ani naposled Myslím si totéž
pastorek Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Pá pá, hysterko. ...pod to ma podpíš. Teraz ho chcete nebodaj oplakávať? Pozrite si spätne príspevky o ňom. Kopu ľuďom pomohol no koľkým nezištne? Koľko tu bolo na neho kritiky a vždy reagoval ako urazená slečinka. Čítal som od neho kopu príspevkov k problémom a temer nikdy to nebola konkrétna rada ako si môže dotyčný pomôcť sám ale ako dokáže pomôcť on a samozrejme nie zdarma. Pamätám vlákno kedy ho niekto zo slovákov kritizoval že mu skôr pokazil auto než opravil a reakcia bola že sa vyhrážal ako prestane chodiť na slovensko. Teraz sa vyskytla opakovane kritika ako si nevie stáť za slovom a urazene sa začne ľúčiť. Pripadá mi to veľmi detinské správanie na dospelého chlapa.
Recommended Posts