Fusion Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Už jste je někdo na autě měnil? Jaký byste doporučili? Stačí Zatím přední, zadní sou OK. Benex má tlumiče Kayaba, jeden za 2570,- Kelly má Monroe, jeden za 2250,- Dají se koupit rozumný kolem 1700? Citovat
TOMDOM Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Měnil jsem. nejprv že vyměním jen přední , jeden tekl, na testech 80%. koupil jsem originály v Peugeot servisu + dorazy+ochranou manžety.když jsem rozdelal levou stranu tak jsem zjistil že je prasklé ložisko.taže jsem to složit zpátky a koupil ložiska,znovu rozdelal a vyměnil , paráda po prvním projetí jsem se rozdodl že vymením i zadní zase originál a jsem nad míru spokojen. cena přední tlumiče 2x2100,dorazy850,ložiska2x950kč+DPH,zadní tlumiče 2x1950+DPH,a den mé práce. výsledek v aute je slišet pouze ventilátor topení, přelívání nafty v nádrži , zmizely všechny rázy od rozbitých silnic. Původní tlumiče (stěma jsem auto koupil)monroe sensatrack vydržely asi tak 50tisícKm(jeden začal tyct po roce,) navíc servismeni namontovaly typ na starší model do 94rok mám 96, na testech prední 79% ,zadni 89 takže s výmenou jsem samozrejmě otálel ale ted jsem rád že jsem je vyměnil. Takže pokud chceš neco menit tak rovnou všechny 4 + dorazy+ložíska tlumiče(za předpokladu že máš v pohodě spodní čepy,stabilizátory,čepy řízení). já už nechci monroe sensatrack nebo co to je na svém autě nikdy videt, kajaba prej snad na japonce, doporučuji originál nebo Sachs prí prvovýroba. Citovat
Fusion Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 TOMDOM: díky za radu. Ty stabilizátory, čepy atd. taky měním ale to už mám koupený. Oproti těm cenám co sem uvedl se mě vyplatí vzít ty origa. Jinak dole v podpisu máš 5,5td... to musí ale frčet jak raketa Citovat
TOMDOM Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 mám 2,5Td těch 5,5 je nesmysl při registraci do klubu jsem se překlep, už jsem se to pokoušel opravit ale nějak to nejde, jinak ty prední tlumiče jsou na výměnu dost masakr pružiny jsou hodně tuhý jsou potřeba pořádný stahováky . Citovat
Dydzej Odesláno 10. srpen 2005 Odesláno 10. srpen 2005 Zavidim tem, co nemaji u tlumicu pneumaticke mechy a muzou tam davat normalni tlumice, dorazy a loziska... To jsou pak hned jinsi ceny... Citovat
Fusion Odesláno 10. srpen 2005 Autor Odesláno 10. srpen 2005 Původně zaslal: Dydzej Zavidim tem, co nemaji u tlumicu pneumaticke mechy a muzou tam davat normalni tlumice, dorazy a loziska... To jsou pak hned jinsi ceny... Máš asi stavitelnou tuhost podvozku že? A nejde to nějak obejít? Citovat
Petr605 Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Já ty blbý měchy mám taky a stavitelnej podvozek nemám. Je to tam akorát pro zlost. Ty měchy se plní normálně pumpou a jsou spojený hadicí se silentblokama někde u motoru. Ty silentbloky údajně odejdou po dvou letech provozu a nový jsou prej drahý, že se to nevyplatí opravovat. Já pravej silentblok už mám normální bez měchu a tu hadici od tlumiče už tam taky nemám. Teď koumám, jak ten nástavec na hadici ucpat, aby šel nafouknout aspoň sám ten měch, protože, když je prázdnej, tak o sebe tlučou dvě plechový misky v horním uložení tlumiče, když se auto rozhoupe na nerovnostech. Levej silentblok jsem nedávno nafouknul, ale po asi půlhodině prasknul. Takže řeším to ucpání i na levý straně a až to nějak vymyslím, tak odstraním tu hadici i tam. A nevím teda o kolik ty tlumiče s tímhle vynálezem vyjdou dráž, než normální, ale obávám se, že o dost. Já je ale měnit nebudu, páč se chci celýho auta příští rok zbavit a cpát do toho desetitisíce se mi už nechce. Citovat
rimmer Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 A co koupis ? me uz to taky leze na nervy, kdyby nezalezelo na me, tak manzelka by to vyhodila uz davno, jenze na novy neni a tohle uz neprodam, takze musi dojezdit Citovat
Petr605 Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 No zatím to vypadá na Audi A6, 2.8 Quattro, 98 a novější, ale ještě uvidím. Je to zatím ve fázi plánů... Citovat
rimmer Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 no teda ze se ti to chce zivit sice tech koni, ale i tak to bych uz radsi mozna 2.5TDi ne ? Ale koukal jsem na ty ceny a teda premrstene jak svina...pod 250 asi nekoupis...a za to mas luxusni 406tku v novem modelu...kdyby nebyly ty jejich zasr. FAP filtry tak bych sel do 607cky jako pristi auto, ale kdybych kupoval momentalne, tak bych asi zvolil kompromis a koupil bych 2.1TD starsi model, nejlepe 99 -98 v max. vybave..videl jsem jednu vinovou metlu s kozenym svetlym interierem, totalni vybava vcetne komplet sedacek v elektrice...no nadhera, do toho bych sel..motor je pohodicka...vic neni az tak potreba...do 170 tisic se da myslim koupit..no ale hlavne at narazis na dobry kousek... nechces mi odkazat prevodovku ? ))) Citovat
Petr605 Odesláno 11. srpen 2005 Odesláno 11. srpen 2005 Cena bude asi něco přes 200, ještě se uvidí. Já bych taky radši 607, ale to je 300 a výš a to do auta dávat nechci. Ale nic není definitivní a všechno může být jinak. 406 je sice malá, ale třeba se rozmyslím. Všechno tohle se bude řešit až příští rok a do tý doby se může stát milión věcí. Radši nic dlouhodobě dopředu neplánuju. Jenom to, že do tohoto auta už vrážet prachy nebudu. A s mou převodovkou by jsi to asi nevyhrál, taky v ní zaškrundá, když mám vyřazeno a nedržím spojku. Citovat
Fusion Odesláno 11. srpen 2005 Autor Odesláno 11. srpen 2005 Mají vaše 2.1 stejný převodovky jako 2.0i? Jednu převodovku bych měl, nevím ale kde je Citovat
Petr605 Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Mají vaše 2.1 stejný převodovky jako 2.0i? Jednu převodovku bych měl, nevím ale kde je Asi nejezdíš 180 na 4000 otáček, co? Citovat
Fusion Odesláno 12. srpen 2005 Autor Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: Petr605 Původně zaslal: Fusion Mají vaše 2.1 stejný převodovky jako 2.0i? Jednu převodovku bych měl, nevím ale kde je Asi nejezdíš 180 na 4000 otáček, co? Nene, 150 na 3600... ale zas jich tam mám víc Citovat
Petr605 Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Petr605 Původně zaslal: Fusion Mají vaše 2.1 stejný převodovky jako 2.0i? Jednu převodovku bych měl, nevím ale kde je Asi nejezdíš 180 na 4000 otáček, co? Nene, 150 na 3600... ale zas jich tam mám víc Ono méně je někdy více...:D:D Citovat
rimmer Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 me se to zda jako blbost abys mel na benzin 3600 ot. na 150kph...to by znamenalo pri 200kph mit 4800 otacek, coz pri cca 120-130 konovem motoru stejne vic jak 210 nevytahnes, takze si ani nedostahl motoroveho maxima..bud to mas prevrtanou prevodovku a zmenene prevody, nebo mas z jineho motoru trebas...me osobne se tve udavane udaje opravdu nezdaji, protoze ja jedu pri 160 3500 otacek, pri 180 4000 otacek... Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2005 Autor Odesláno 13. srpen 2005 To jakože je to dobře nebo špatně? Pravda je, že by mě zajímalo kolik by to dalo... papírově 199 max. Ty údaje sem zkoušel protože v Tuningu někdo psal o změně převodovky, tak mě to zajímalo. Jakou tam mám převodovku přesně nevím, jestli si s tím někdo hrál taky netuším, já určitě ne Citovat
Fusion Odesláno 16. srpen 2005 Autor Odesláno 16. srpen 2005 tak to hledím jak blázen. Neska sem to zas zkoušel - 150kmh a 3600ot. Zítra udělám video A budu muset vlíst do motoru a mrknout se co mám za převodovku, todle mě nikdy nenapadlo. Doufám že bude místo abych to rozjel... [upravil dne 16/8/05 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.