ozzy1 Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Veverky- gratulujeme a ať přináší samou radost. Citovat
odee Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Velká gratulace;) nevím, jestli seš na tom stejně jako já, ale já sem měl trošku obavu z toho, že bude holka, ale teď sem rád:D Naše Vikuš bude mít 15.6 4 měsíce a je to taťkův mazel:D Nikdy sem se z práce tak moc netěšil, jak o té doby, co na mě doma nečeká jedna, ale dvě holky. Jo, doba je blbá, ale souhlas s tím, že byly i daleko horší a souhlasím i s tím, že se nám množí starší rodičové. Když chodím teďka po různých doktorech a pod. sou tam nejčastější maminky okolo 40 a hned za nima maminky pod 20 (většinou s rodičema), takže se mi zdá, že oba \"extrémy\" sou snad víc zastoupený než rodiče mezi 20-30, což beru ze svého pohledu jako ideální věk (já sem se trefil přesně na 25:D ) Citovat
Otan Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Radek 41, Lenka 39 + 6 vnoučat 21,20, 11,10,9 a 2 roky. Nic moc.:D Citovat
Veverka Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Díky všem za gratulace. Naše malá je prostě \"dosaď slovo\" (= ta věc, pro kterou se nesmí použít pětipísmenné slovo začínající na \"b\" znamenající malé technické zařízení, které se obvykle na základě impulzu časovače rozletí z ničehož nic na všechny strany, protože po použití tohoto slova ve veřejném komunikačním prostředku tě 10 let nepustěj do letadla a 50 let do USA - tam ani nechci, myslím USA, do letadla ještě chtít budu ). Ale pravda je taková, že z malý jsem taky celej hotovej A mamka si zaslouží metál, jak to hezky zvládla Citovat
Veverka Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Tak a nejedeš už nikam! Sem varoval, ne?! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.