lukaro Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 TOUR de VALACHIA 6. - 7.7.2013 --> putování za Radkem Vážení členové, tímto bych Vás rád pozval na sraz pořádaný u nás na Valašku. Tento sraz není zaměřený tolik na naše vozy, i když je určitě šetřit nebudeme, až se budou šplhat na Radhošť, ale spíše o poznání kras naší matičky země a dobytí vrcholu hory Radhošť, kde je ukryt Radegast... Je to můj první sraz, který pořádám a doufám, že se sejdeme ve velkým počtu a umožníme tak vzniku i druhému ročníku, ale to předbíhám. PROGRAM - HARMONOGRAM - sobota 6.7. 9:00 – 10:00 / sraz 11:00 – 13:00 / oběd v mini pivovaru 14:00 – 17:00 / návštěva valašského muzea v přírodě 18:00 – 20:00 / ubytování v kempu, večeře, volná zábava 22:00 - ...... / bude-li zájem o orienťák nebo noční jízdu - neděle 7.7. 8:00 – 10:00 / snídaně 11:00 – 15:00 / putování za Radkem 15:00 - volná zábava, konec akce... A ChouLu může nabídnout kontrolu vozu přes DIA, tak napište, kdo by měl zájem. Poznámka: při kliknutí na nadpis se dostanete na stránky s informacemi Místo srazu, Vsetín, u Kauflandu na parkovišti Doufám, že nikdo nezabloudí a případně si dobře nastaví GPS, tady jsou souřadnice: 49°19\'55.600\"N, 18°0\'22.278\"E A komu to nestačí, přikládám mapu: MAPA Pivovar Valášek Výborné místo na skvělý oběd. Cestou ze Vsetína bychom se zde na chvíli ohřáli. A jaké to tam je? Podívejte se sami… Valašské muzem v přírodě - Rožnov pod Radhoštěm Jistě všichni znáte, krásné muzeum v přírodě. Ceny a otevírací dobu naleznete na stránkách muzea, stejně tak i přesnou lokalitu a nějaké fotografie. Autokemp ve Frenštátě Jeden z nejhezčích kempů na Moravě. Mnoho možností, jak se vyblbnout a nebavím se jen o dětech. Samozřejmě je možnost i grilovat nebo opékat. Podrobnější informace jsou k nalezení na stránkách kempu. A tahle hospoda je hned u vjezdu do kempu, je zde možnost grilování i opékání. Informace o hospodě: Valašská rychta Radhošť, socha Radegasta Není třeba více dodat. Na místě se rozhodne, jestli by se jednalo o pěší výšlap nebo bychom si svezli zadky lanovkou a k Radegastovi došli. Ale je možnost i na Radhošť vyjet autem, je tam krásná a zajímavá cesta, záleží na počasí a náladě. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, obraťte se na mě prostřednictvím SZ nebo pište zde do vlákna. Tímto bych chtěl poděkovat členovi Andreww, který mi pomohl s přípravou a dodal hodně nápadů. Spolu sraz organizujeme. PŘEHLED OBSAZENÝCH CHATEK - rezervace chatek zrušena ! Musíme jít pod stany... PŘIHLÁŠENÍ ČLENOVÉ lukaro ChouLu ozzy1 Grlik almanil Pepito 2ReQ MilanF1 kitty Veverka JJEENNDDAA kombik A možná přijedou... wojtěch BV406 Mysak_Bob odee elton Mishanthrope [upravil dne 7/7/13 21:59 od lukaro] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Ha lukaro mi sebral notu..... držím palce ať se sraz povede a hlavně zájem zdejších členůůů. K té notě : Už delší dobu zvažuji časem (cca v příštích 3 letech) uspořádat víkenďák a zvažoval jsem hlavně tento kemp i lokalitu.. každopádně se tam nejspíš asi na 99% ukážu možná i s famylii. Citovat
lukaro Odesláno 23. květen 2013 Autor Odesláno 23. květen 2013 Jsem rád, prostředí bomba, je to tu krásné... budu se těšit Citovat
ChouLu Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Vysočina se hlásí, že dorazí, pokud se něco nezmění Citovat
MilanF1 Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 My se v kraji asi zdržíme déle, tedy malá dovolená, když to připadá na červenec. Lukaro: Mají volné dvoulůžkové chatky? A rádi bychom byli blízko ke \"klubové\" osmilůžkové. Citovat
lukaro Odesláno 24. květen 2013 Autor Odesláno 24. květen 2013 Milane, zítra se tam jdu poptat a rezervovat vše co půjde a pak bych dal termín 2-3 týdnů na přihlášení, aby bylo jasné kolik chatek budeme rezervovat. Ještě musím vymyslet náhradní plán na neděli, kdyby pršelo... Citovat
MilanF1 Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Lukaro: OK, dej pak vědět. My si to klidně zarezervujeme sami, nějaký dvoulůžák. Citovat
Grlik Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 no tohle mám kousek od domu tak bych se taky přijel kouknout Citovat
lukaro Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 POZOR! Protože jsou všechny chatky už teď na celé prázdniny obsazené, změna termínu na 6. - 7.7. kde jsem rezervoval všechny chatky co byly volné, seznam je v úvodním příspěvku. PROTOŽE MI NEMOHOU REZERVACI DRŽET VĚČNĚ (požadují platbu), JSEM DOMLUVEN DO 3.6. ŽE NAHLÁSÍM PŘESNÝ POČET REZERVOVANÝCH CHATEK ! Platba bude potom předem na můj účet, protože budu 3.6. platit i za ty chatky, takže to platím ze svého a budu doufat, že mi to brzy pošlete. [upravil dne 25/5/13 12:52 od lukaro] Citovat
lukaro Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Momentálně máme rezervované tyto chatky: 1x 8 lůžeková 1x 2 lůžková 6x 4 lůžková Stačí mi, když pak napíšete, kdo případně bude bydlet spolu, jiné chatky na výběr nejsou. Citovat
ozzy1 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 takže se přihlašuji se spaním v chatce. Citovat
ChouLu Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Když budu stanovat, musím ti to také říct do 3.6? Citovat
ozzy1 Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 pouze změna v ubytování, budu s ChouLu ve stanu. Citovat
lukaro Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Omlouvám se, dodávám, že je možnost stanování ! Tam není třeba do 3.6. nic platit. Ale potřebuji vědět počet lidí, pak jména a čísla OP, pro knihu v kempu... Ale to pořešíme potom. Udělám tabulku, kdo s kým a jak bude ubytován, ať je v tom jasno... ´ A registrace probíhá odteď, kvůli změně data to nemusí předešlým členům vyhovovat ! DĚKUJI Citovat
BV406 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 ahojte, reaguji na SZ od lukase, se mnou si nedelejte starosti, vzhledem k tomu, ze bydlim ve frenu, tak chatky nebo stan v kempu jsou pro bezpredmetne ... ucast na sraze vidim predbezne na 50/50 a to jeste spis, ze v pripade, ze budu mit ten cas (protoze sam nevim, co mi kdo na ten vikend prichysta), se na vas prijedu jen kouknout, pripadne i ty pustevny dam, ale to uz predbiham .. Citovat
Grlik Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 změna termínu mi taky vuhovuje a ubytování je také pro mě bezpředmětné jelikož bydlím zhruba 15km od frenu Citovat
lukaro Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 Tak to jsem rád, pokud nebude více jak 10 lidí, tak se sraz asi ruší.. Pak to podle mě nebude mít moc cenu, ale záleží to na vás Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.