Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TOUR de VALACHIA 6. - 7.7.2013

--> putování za Radkem

Vážení členové, tímto bych Vás rád pozval na sraz pořádaný u nás na Valašku. Tento sraz není zaměřený tolik na naše vozy, i když je určitě šetřit nebudeme, až se budou šplhat na Radhošť, ale spíše o poznání kras naší matičky země a dobytí vrcholu hory Radhošť, kde je ukryt Radegast... Je to můj první sraz, který pořádám a doufám, že se sejdeme ve velkým počtu a umožníme tak vzniku i druhému ročníku, ale to předbíhám.

PROGRAM - HARMONOGRAM

- sobota 6.7.

9:00 – 10:00 / sraz

11:00 – 13:00 / oběd v mini pivovaru

14:00 – 17:00 / návštěva valašského muzea v přírodě

18:00 – 20:00 / ubytování v kempu, večeře, volná zábava

22:00 - ...... / bude-li zájem o orienťák nebo noční jízdu

- neděle 7.7.

8:00 – 10:00 / snídaně

11:00 – 15:00 / putování za Radkem

15:00 - volná zábava, konec akce...

A ChouLu může nabídnout kontrolu vozu přes DIA, tak napište, kdo by měl zájem.

Poznámka: při kliknutí na nadpis se dostanete na stránky s informacemi

Místo srazu, Vsetín, u Kauflandu na parkovišti

Doufám, že nikdo nezabloudí a případně si dobře nastaví GPS, tady jsou souřadnice: 49°19\'55.600\"N, 18°0\'22.278\"E

A komu to nestačí, přikládám mapu: MAPA

Pivovar Valášek

Výborné místo na skvělý oběd. Cestou ze Vsetína bychom se zde na chvíli ohřáli. A jaké to tam je? Podívejte se sami…

Valašské muzem v přírodě - Rožnov pod Radhoštěm

Jistě všichni znáte, krásné muzeum v přírodě. Ceny a otevírací dobu naleznete na stránkách muzea, stejně tak i přesnou lokalitu a nějaké fotografie.

Autokemp ve Frenštátě

Jeden z nejhezčích kempů na Moravě. Mnoho možností, jak se vyblbnout a nebavím se jen o dětech. Samozřejmě je možnost i grilovat nebo opékat. Podrobnější informace jsou k nalezení na stránkách kempu.

A tahle hospoda je hned u vjezdu do kempu, je zde možnost grilování i opékání.

Informace o hospodě: Valašská rychta

Radhošť, socha Radegasta

Není třeba více dodat. Na místě se rozhodne, jestli by se jednalo o pěší výšlap nebo bychom si svezli zadky lanovkou a k Radegastovi došli. Ale je možnost i na Radhošť vyjet autem, je tam krásná a zajímavá cesta, záleží na počasí a náladě.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, obraťte se na mě prostřednictvím SZ nebo pište zde do vlákna.

Tímto bych chtěl poděkovat členovi Andreww, který mi pomohl s přípravou a dodal hodně nápadů. Spolu sraz organizujeme.

PŘEHLED OBSAZENÝCH CHATEK

- rezervace chatek zrušena ! Musíme jít pod stany...

PŘIHLÁŠENÍ ČLENOVÉ

lukaro

ChouLu

ozzy1

Grlik

almanil

Pepito

2ReQ

MilanF1

kitty

Veverka

JJEENNDDAA

kombik

A možná přijedou...

wojtěch

BV406

Mysak_Bob

odee

elton

Mishanthrope

[upravil dne 7/7/13 21:59 od lukaro]

Odesláno

:) Ha lukaro mi sebral notu..... držím palce ať se sraz povede a hlavně zájem zdejších členůůů.

K té notě : Už delší dobu zvažuji časem (cca v příštích 3 letech) uspořádat víkenďák a zvažoval jsem hlavně tento kemp i lokalitu..

každopádně se tam nejspíš asi na 99% ukážu možná i s famylii.

Odesláno

My se v kraji asi zdržíme déle, tedy malá dovolená, když to připadá na červenec.

Lukaro: Mají volné dvoulůžkové chatky? A rádi bychom byli blízko ke \"klubové\" osmilůžkové. :papa

Odesláno

Milane, zítra se tam jdu poptat a rezervovat vše co půjde :) a pak bych dal termín 2-3 týdnů na přihlášení, aby bylo jasné kolik chatek budeme rezervovat. Ještě musím vymyslet náhradní plán na neděli, kdyby pršelo... :)

Odesláno

POZOR!

Protože jsou všechny chatky už teď na celé prázdniny obsazené, změna termínu na 6. - 7.7. kde jsem rezervoval všechny chatky co byly volné, seznam je v úvodním příspěvku.

PROTOŽE MI NEMOHOU REZERVACI DRŽET VĚČNĚ (požadují platbu), JSEM DOMLUVEN DO 3.6. ŽE NAHLÁSÍM PŘESNÝ POČET REZERVOVANÝCH CHATEK ! Platba bude potom předem na můj účet, protože budu 3.6. platit i za ty chatky, takže to platím ze svého a budu doufat, že mi to brzy pošlete.

[upravil dne 25/5/13 12:52 od lukaro]

Odesláno

Momentálně máme rezervované tyto chatky:

1x 8 lůžeková

1x 2 lůžková

6x 4 lůžková

Stačí mi, když pak napíšete, kdo případně bude bydlet spolu, jiné chatky na výběr nejsou.

Odesláno

Omlouvám se, dodávám, že je možnost stanování ! :) Tam není třeba do 3.6. nic platit. Ale potřebuji vědět počet lidí, pak jména a čísla OP, pro knihu v kempu... Ale to pořešíme potom. Udělám tabulku, kdo s kým a jak bude ubytován, ať je v tom jasno... :)´

A registrace probíhá odteď, kvůli změně data to nemusí předešlým členům vyhovovat ! DĚKUJI

Odesláno

ahojte, reaguji na SZ od lukase, se mnou si nedelejte starosti, vzhledem k tomu, ze bydlim ve frenu, tak chatky nebo stan v kempu jsou pro bezpredmetne ...

ucast na sraze vidim predbezne na 50/50 a to jeste spis, ze v pripade, ze budu mit ten cas (protoze sam nevim, co mi kdo na ten vikend prichysta), se na vas prijedu jen kouknout, pripadne i ty pustevny dam, ale to uz predbiham .. ;)

Odesláno

Tak to jsem rád, pokud nebude více jak 10 lidí, tak se sraz asi ruší.. Pak to podle mě nebude mít moc cenu, ale záleží to na vás ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...