Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotázek, jak moc složité je vyjmutí sedačky spolujezdce. Potřeboval bych z toho udělat malou dodávku a převést něco většího. Má někdo zkušenost?

Myslím, že kvůli airbagu to nepůjde.

[upravil dne 21/5/13 06:01 od Roman Bazi]

Odesláno

zajeď se sedačkou co nejvíce dozadu a vepředu v kolejničkách uvidíč dva šrouby--každý v jedné kolejnici, pak sedačku úplně dopředu a to samé vzadu, nezapomen na ten konektor bagu!

[upravil dne 21/5/13 08:24 od ozzy56]

Odesláno

Jak píše ozzy, vpředu 2 šrouby a vzadu 2 šrouby , pak jen odpojíš airbag a sedačka jde celá vydělat. Taky jsem to teď dělal když jsem odvážel trámy 2,6 metrů délka;-)

Guest servisman
Odesláno

třeba potřebuje větší prostor , já měnil sedačku a aku jsem neodpojoval. jen rozpojil konektor .

• O 2 týdny později...
Odesláno

pridam sa. Potrebujem vyhodit vodicovu sedacku,a dat prec cely koberec,lebo mi tam asi nekde tecie. Tak to musi ist von,poriadne utriet a vysusit ten filc naspodu. Su tam tiez nejake kable,staci odpojit a odsroubovat srouby na kolajnickach? Neni treba baterku odpojit,alebo nieco.

A este dotaz, kde by som zohnal ten filc dole, alebo nieco podobne?Mam ho uz cely potrhany, origo sa mi moc nechce kupovat :) Skusal som rozne krajcirstva,rozne obchody,nikde o nicom takom nevedia.

Odesláno

No, myslím, že by stačilo nadzvednout ten koberec, podložit ho a namířit tam fén. Samozřejmě pozor na požár.

Zatékání - mrkni na dveře, jestli nevytéká voda dole u tapacíru. Bývá porušená ta igelitová folie uvnitř dveří.

Anebo ucpané odtokové otvory pod předním sklem. Prostě se tam zohni a hledej, pokud prší, jinak polévej hadicí.

Filc: ptej se v řemeslnických potřebách. Případně na vrakáči, přistříhnout z jiného auta.

[upravil dne 3.6.2013 08:49 od P607Olda]

Na Tvoji otázku je odpověď v tomto vláknu výše - ano, jsou tam šrouby a konektor.

[upravil dne 3.6.2013 08:51 od P607Olda]

Odesláno

diky,skusim hladat. Co som zatial zistil,neni vidiet nikde,zeby to tieklo, takze bud tie odtokove otvory alebo niekde v podlahe diera. Teraz som stal 2 dni pri baraku,prsalo a dnes som pozeral, ze tam bolo vody,zeby by som tam aj rybicky v pohode mohol chovat :D

Kde by som nasiel tie odtokove otvory? Je to vidiet od noh,alebo treba od motora? A neviem,co myslis tou folii uvnitr dveri,to musim rozobrat dvere? Lebo od dveri neni vidiet nic

• O 2 týdny později...
Odesláno

nikdo neporadi,kde su tie odtokove otvory? Treba tam od motora pod steracama tie plasty dat dole,alebo sa da aj od noh sofera daju vidiet? Lebo dvere mam suche a ked prsi a stojim na parkovisku,tak je tam mokro,takze jedine zhora sa tam ta voda musi dostat

Odesláno

takze to asi sam nespravim,koberec pod nohami je vcelku tusim na cele auto,aj pod stredovym panelom,takze sa neda vybrat len 1 strana. A co su pod tym este akesi peny,asi protihlukove,tak tiez su uchytene rozne. A ten plast pri motory je pod stieracami,ktore nemozem dat dole,bud treba nejaky stahovak alebo su zapecene.

Takze to vyzera dat to do servisu a cakat,ci nieco najdu. Lebo ked som to skusal,povedali mi, ze nech tam necham auto a budu hladat, mozno den,mozno tyzden :grr A bez auta do prace je trochu problem chodit...a hlavne sa im v servise do toho nechce, a budu chciet asi velke prachy.

ach jo,blbe auto. Nekupi niekto 307 SW? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...