Gotrek Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Viděli jste dnes zprávy na Nově? Jak té nebohé dívčině odtáhli 206 a vybrali z nich náhradní díly a zbytek nechali stát o pár ulic vedle? Doufám, že to nebyl nikdo z klubu - ani poškozená, ani ti parchantni... Pěkné svinstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 No očesali to pěkně, doufám, že to kočka měla pojištěný - drzost zlodějů už fakt nezná mezí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Neviděli, ale loni jsem na chalupě četl něco podobného - chlápek si zaparkoval Octavii nad Orlíkem v lese, šel dolů kde měl houseboat, a ráno když vylez zpátky, tak na Octávce chyběly kola, kompletní předek (světla, nárazník atd...), kapota, chladiče, váha vzduchu, Ř.J. apod., kompresor klimy, a z vnitřku airbagy. Docela palba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Jo videl jsem to bylo to moc hnusny co nekdo dokaze udelat takovym lidem sekat ruky co toto delaj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Jj viděl jsem hrůza. Sekat těm parchantům ruce ... :grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Taky jsem to viděl, paradoxem je, že si toho nikdo nevšimnul když to tam rozebírají. Myslím, že zase tak moc nenápadné to nemohlo být. Zase lepší než kdyby jí to někdo ukradl celé ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 ...přátelé, činnost policie je zarážející. Já byl u kamaráda v PV a návštěva se protáhla do noci, tudíž kolem jedné ráno na odchodu domů jsem zjistil, že mám v autě zabouchlý klíče. Tak mi kámoš půjčil drát a otvírali jsme auto. A najednou jde kolem hlídka policie. Tak si říkám, to bude průser, no a setkání proběhlo asi tak \" dobrý večer .........dobrý večer \"a šli dál. takže asi tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 hadra: měls je požádat a? ti posvítí, že na to blbě vidíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 ale ta 206 byla pekne ocesana, nic moc zni pouzitelneho nezbylo (krome kastle) hold levne nahradni dily (5 minut strachu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 je to hrůza co se v tomhle státě děje:grr:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Viděl jsem a musím říct, že takový hovado dostat do ruky, tak ho najdou \"nafouklýho v rákosí\" Opravdu si určitě nikdo ničeho nevšimnul?! Je přece normální, že si majitel (s pomocí kamarádů) na parkovišti rozebírá auto po dílech. Kóóór ještě fungl new Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 A co byste nechteli, policie zmlatila kupu mladejch lidicek na Czechteku a ted proste odpociva a nabira sily. Zlodeji se ji bat nikdy nemuseli a ani ted nemusi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Původně zaslal: Emiš A co byste nechteli, policie zmlatila kupu mladejch lidicek na Czechteku a ted proste odpociva a nabira sily. Zlodeji se ji bat nikdy nemuseli a ani ted nemusi... Neleží Ti ten čektek nějak moc v žaludku???:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Pro ty co to včera neviděli jako jáje tu odkaz kde si to můžete shlédnout: http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=33684 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts