Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 pokud člověk jezdí na kole kvůli zdraví tak to beru,já měl pohybu v práci až moc. Kdysy jsem jezdil taky s dětmi na kole ale nyní když jsou starší tak to nemá cenu .Až budu já míti nadváhu tak to budu řešit. Medvěde nevím jak máš zdokumentovaný okolí ale pokud děti jezdí rádi tak je to ok ,není problém kola hodit na auto a vyrazit i dál na nějaké ty okružní jízdy. Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Nadváhu (nebo podvýšku) opravdu neřeším a dnešní výlet s ní nemá lautr nic společnýho. Ten problém mají a řeší jiní, ale já jim to nebereu. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 jj já myslel že děláš něco pro sebe Citovat
vix Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Tohle je vzkaz pro Medvěda: \" Medvěd svoji podvýšku neřeší\" - v případě jeho nouze, budou ostatní volat hasiče, ať ho vyprostí. 130 kg živé váhy nebudou tahat v případě ohrožení života (a sebe sama) z auta, když ví, že jejich svalstvo je ochablé a stěží by dali 80 kg sušinku.´ Medvěde, 16 km tam a 16 km je program na kole na 2-3 hodinkys prstem v nose! - na skvělý oběd od Helči jsi mohl už být zpátky!!! Citovat
ChouLu Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Taky jsem jezdíval i 100ku denně.. ale pak jsem dostal řidičák, rozešel se s mladou a od té doby jsem línej jak prase Citovat
Péťa Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Vix: Tady jde ale hlavně o Pavlíka. Pro něj to byl první \"velký\" výlet na kole. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 médo ,když jsem měl děti malé tak jsem s nimi taky dost jezdíval ,pro děti to byl vždy zážitek Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 To servisman - to je ono. Pokud to prcka baví, nemám problém s ním na kolovýlet jet. Jen je zatím třeba plánovat tak, aby se nejelo po silnici - je to svišť nejistý a pokud se s kolem více nesžije, nemá smysl s ním na silnice vyjíždět. Proto mi vcelku vyhovovala krásná asfaltová cyklostezka podél Vltavy, ale až do chvíle, kdy se z asfaltu stala úzká pěšina, kde pád vlevo by mohl opravdu skončit až koupelí. Kdyby byl asfalt delší nebo cesta širší, ty Kralupy a plánovaný oběd na Hostibejku bychom 100% dali. Citovat
vix Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Péťa - pochopil Já to pochopil taky - a chci, mj., aby Pavlík měl i nadále tátu. Medvěda mám rád - osobně ho znám a fakt nechci, aby ho v 45 letech trefil šlak - že má nadváhu je jasné, jak se k ní staví, mi prozatím ještě není lhostejné. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 jako pro pavlika dobry a je fajn, ze jsi s nim zacal jezdit, da mu to kolikrat vi zazitku nez nejake ty vylety autem, co delas. Hlavne se bude hybat, treba ho to zaujme a zacne se tomu venovat Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 nejhorší bylo vždy to , že děti přijeli domu jakoby odpočatí ,zato já urvaný jako pes .Jinak v dnešní době jezdit po silnici s dětmi je za trest,občas ani cyklistické stezky nejsou ok. Ale nelze srovnávat dobu nyní a před 17 lety . Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 ano to nelze. ale nelze srovnavat ani pred 8 lety. Pred 8 lety jsem vyrazil ve svych 23 letech na kole po zanetu mozkovych blan smer PHA-Benešov-Votice- Tábor-Třeboň-Suchdol nad Lužnicí-Rapšach........... ano je to k neuvereni, ale Scratch byl velice silny sportovec........ Vix: mas pravdu, i ja potrebuju hubnout, a Medved urcite taky, me neprida pivko, Medovi jeho laska k ceskym jidlum...... Citovat
Goldinka Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Tak Méďo, hlavně aby to vydrželo! Určitě paráda Já šla včera ten pochod Praha - Prčice, šli sme 46km (měli to špatně změřený těch 42 vypadalo daleko líp ) a ušli sme to v čase nějakých 8 a půl, devět hodin ... A chytlo mě to příští rok to chci jít zase! Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 budu jako smoula brucoun, ale nemam rad chuzi, to radsi fakt kolo, inline, ale chuze me irituje, ac musim chodit kvuli vaze, beh zatim nepripada na delsi streku v uvahu Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Vidíš to, Jirko, mně zase chůze nijak neva - a pohled z rozhledny, na kterou si vyšlápneš, to je odměna par excelans. (hlavně k tůře téměř nic nepotřebuješ - kolo, lyže, loď, to už prostě potřebuje i další výbavu nemluvě o potřebě dostat se do bodu A a naplánovat si varianty, jak řešit, když se z nějakých tisíců důvodů do bodu A nestíhám vrátit). Goldinko - Prčice jsem šel v roce 1983 (nějakých 25 km) a po té, kdy jsem neustále předcházel jednu skupinku za druhou, abych zjistil, že stejně počátek \"kolony\" neuvidím, mně nějak přešla chuť. Vím, že dnes už to masovka o mnoha tisícovkách účastníků není, ale víš jak to je, když ten názor je vrytej pod kůži. [upravil dne 19/5/2013 23:45 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 äsi neco jako vasuv beh? Ac jsem rad behal na lyzich, a ve 12 letech nebylo problem udelat 29 km, za 2,5 hodiny i s pauzou na jidlo, nesel bych do toho..... me chuze vadi, ze je pomala a neakcni [upravil dne 20/5/2013 00:01 od Scratch] Citovat
Péťa Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Výhoda jízdního kola je, že se dostaneš téměř všude, kam dojdeš i pěšky, ale podstatně rychleji. A kochat se můžeš podobně, pokud nezávodíš. Mám naježděno na kole opravdu hodně a bylo to vše super. Řidičák jsem dělal až v zaměstnání, kde ho po mě chtěli. Dřív jsem ho nepotřeboval, měl jsem kolo. Bohužel dnes se cyklistika kombinuje právě s autem a ne s chůzí. Citovat
odee Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Souhlasím s Medvědem, že pro děti všechno! Těší mě jen fakt, že naše malá začne kolovat nejdřív tak za tři, čtyři roky, takže do té doby mám čas vymyslet, jak upravit kolo tak, abych na něm vydžel víc než 10 minut bez toho, aniž by to bylo utrpení pro můj sedací aparát:D Citovat
Neon Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Hezký! Kecy typu, že je to málo, nebo že to nestačí ho´d za hlavu - já bych to viděl primárně, že je to pro Pavlíka změna a pro tebe asi taky a začínat se má po malejch douškách ... Kdybys pak potřeboval typy, kam po okolí s Pavlíkem na kolo, tak jich mám celkem hafo. A kdyby Ti i nevadilo se na start přesunout autem, tak pro děti je pěkný Nymburk - Poděbrady - tam a zpět cca 20km a pořád rovinka... My máme s Kryštofem rekord cca 50km za den, ale to uznávám, že už byl fakt extrém, když mu byly ještě 4. A tento víkend jsem už zapojil i Klaudii a jela s náma na běhokole 5,5km po svých a pak šla do sedajdy ... Ale každopáadně gratuluju už k tomu rohodnutí jezdit na kole! A je pravda, že až do Kralup už je potom ke konci jenom ta pěšinka a asfaltka se už moc nekoná, ale na konci léta to dáte s přehledem i zpět:aut! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.