Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, jestli dělám dobře, když při dojezdu před barák vypnu klíčkem motor a nevypínám napřed rádio,které právě přehrává CD--hlavně se mi jedná o mechaniku CD, zda jí to nějak vadí, že v ní zůstane vložené CD..., nebo pokaždé vytahujete CD z radia ven?

[upravil dne 18/5/13 20:31 od ozzy56]

Odesláno
nevypínám rádio ani při CD,vypnu motor a po asi minutě se radio samo vypne a když jdu do auta,dálkou odemknu radio se samo zapne

Toto je běžná vlastnost BSI? Protože úplně sem čuměl, že takto funguje aji neorigo rádio a je to mnohem lepší, než klasicky na klíček.

Jen se mě ztrácí čas, stanice ne.

Odesláno

Cas sa ti straca kde? Na radiu ci na displeji v aute?

Tak ci tak to nemas dobre pozapajane. Peugeot kablovacka ma inac zapojenie konektora oproti standartnemu ISO.

Odesláno

Je tam na to jeden drůt, který odepne po nějakém čase... Ale pozor.. není to 100% spolehlivé. Občas se mi stávalo, že to neodeplo. Tak jsem to zapojil klasicky na \"15\".

Odesláno

To by som bol čo za magora, aby som pokaždé vytahoval CD z mechaniky, a volakde ho ukladal :D

Normálne, klúčom iba ...

Odesláno
Docela stejně. Akorát jsem to nezačal dělat kvůli mechanice či rádiu, ale kvůli baterce během velkých mrazů. Prostě vypínám co nejvíc spotřebičů na zimní start.

no já když vypnu klíček spínačky, tak rádio (CD) přesstane hrát, takže je bez proudu

Odesláno

jojo, to máš pravdu, ale u benzínu nemusím čekat na žhavení, takže sednu do auta, zapnu se a hned startuju, takže se vlastně dvakrát rádio nezapíná :myslim

[upravil dne 19/5/13 18:48 od ozzy56]

Odesláno

Radiu je to srdecne jedno kolko krat sa zapne a vypne pri startovani.

A ked uz sme pri tom tak to staci prekablovat na vodic spinacky na ktorom je napatie aj pocas startovania. Vacsinou na poziciu ACC.

Odesláno

Urpime jsem nad timto u Cd nikdy neuvazoval.

Jo v davne dobe kazet navic manualnich mechanik to jo to sla ven kazeta ale cd neresim

jak v samotnem radiu tak Cd menici proste vytahnu klic a radio usne po cca 3min a zase pri otevreni dveri ci odemknuti ozije.

Nemame Og radio.

\"A nepozoruju ze by to kolisalo na \"CD\"\" ;)

Odesláno

Díky za reakce chlapyyy, doma na věži Technics objedu CD a pak ho vytáhnu a uložím, prostě nenechávám uvnitř cédéčko, tak jsem se chtěl zeptat jak to řešíte v autě Vy :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...