MotoMoto Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Teď jsem si uvědomil, že stejnou závadu jsme řešili minulý týden u Sony Xperie, tedy šlo to do servisu a museli měnit celou desku. Takže jestli to není prostě závada na HW a ne na SW či FW. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 No možny by to být mohlo, těžko říct Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Tak imei je podle Choula origo s3 , podle tebe a Tvých indicíích taky origo s3 akorát pro koreu , tak nevzal by si to někdo do parády ??? Odměna jistá....:papa:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Možná pro Kanadu, co já vim, tady pišou že 1,5 quad core a 2GB RAM bylo i pro kanadu - http://bgr.com/2012/05/31/samsung-galaxy-s-iii-canadian-2gb-ram/ Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 píšou dual core ale tohle je quad core Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 A joo, sorry, to jsem přehlídnul:D:D:D:D Tak kanada nic Citovat
PeHa Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Ahojte,jsem sice nováček, ale nestačím se divit - jestli tohle je opravdu klon, tak to mi spadla brada:aut. Pravdou ale je ,že už dnes není čína jako čína. Ono totiž v průmyslové zóně v Šanghaji to funguje tak, že pod jednou střechou,nebo ve vedlejších fabrikách se dělají origoše a ,,jiné\" značky. Příkladem je HTC versus MIVVY:o.Tak mi to říkal známý,který dělal v oboru.Dnes i VW ,Linde a jiné značky tam dělají svůj byznys. Důvod je zřejmý.Potom ale záleží ,jaký tam je managment a jak mají nastavené procesy:myslim. Jinak na webu tinydeal - přípona com. kukněte co soudruzi z číny třeba v mobilech nabízejí.Dokonce údajně na požádání tam nahrají češtinu,jelikož normálně pro ně nejsme velký trh-to poláci už ano. Dodání prý mají delší-snad až se naplní kontejner do Hamburku.:DAle šikulové to zkoušeli a nevěřili že to dojde,ale ejhle ano v cajku a funguje. Globalizace je prostě tady.U tady toho asi to bude chtít novou zákl. desku,pokud nepomůže znovuzavedení softu(většinou kombinací tlačítek při zapnutí přístroje).Záleží,jestli borcovi smart nespadl. Mně se to stalo a na Gigabytu mi potom taky něco nešlapalo.Vyřešil to orig.servis opravou desky-bez záruky-nová koštovala litr,oprava půlku. Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 co tak hard reset přes root menu?? mám tu takovou radu.... Citovat
ChouLu Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Hele takle.. může to být SW problém, ale příkláním se spíš k HW problému. Jelikož se dnes BT a WIFI integruje do jednoho čipu, tak je to zcela možné Ovšem reklamační protokol od Tipy mě docela zaskočil.. není uveden jediný důkaz, že se jedná o padělek... i když u nich něco reklamovat, tak to radši vyhodím rovnou... Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Jo a není tam ani GPS menu ho nenabízí........ještě pro info horní lišta(ovladací tlačitka) jsou v angličtině , a menu při hlavní straně(levé tlačítko při hlavní straně) je taky anglicky a v aplikacích najdu jakousi ťamanskou aplikaci a před odemčením jsou pokyny a datum taky v angličtině , jo a o LED notifikační diodu si taky můžu nechat zdát.... [upravil dne 17-5-13 19:14 od Přema] Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 jo a o LED notifikační diodu si taky můžu nechat zdát.... tos ho |Přemo koupil sám tak se pochlub:P:D Citovat
Přema Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Nene .... mám ho tu doma tak proto tak píšu..... Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 To nebude žádný klon, ale \"šedivka\". Bohužel Samsung u nás nemá servis, který by stál za řeč. Zkus telefon vypnout, podržet \"volume up + Home + Power\", pokud naběhne recovery mod, tam Ti půjde ten hard reset. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.