Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem si uvědomil, že stejnou závadu jsme řešili minulý týden u Sony Xperie, tedy šlo to do servisu a museli měnit celou desku. Takže jestli to není prostě závada na HW a ne na SW či FW.

Odesláno

Tak imei je podle Choula origo s3 , podle tebe a Tvých indicíích taky origo s3 akorát pro koreu , tak nevzal by si to někdo do parády ??? Odměna jistá....:papa:papa:papa

Odesláno

Ahojte,jsem sice nováček, ale nestačím se divit - jestli tohle je opravdu klon, tak to mi spadla brada:aut. Pravdou ale je ,že už dnes není čína jako čína. Ono totiž v průmyslové zóně v Šanghaji to funguje tak, že pod jednou střechou,nebo ve vedlejších fabrikách se dělají origoše a ,,jiné\" značky. Příkladem je HTC versus MIVVY:o.Tak mi to říkal známý,který dělal v oboru.Dnes i VW ,Linde a jiné značky tam dělají svůj byznys. Důvod je zřejmý.Potom ale záleží ,jaký tam je managment a jak mají nastavené procesy:myslim. Jinak na webu tinydeal - přípona com. kukněte co soudruzi z číny třeba v mobilech nabízejí.Dokonce údajně na požádání tam nahrají češtinu,jelikož normálně pro ně nejsme velký trh-to poláci už ano. Dodání prý mají delší-snad až se naplní kontejner do Hamburku.:DAle šikulové to zkoušeli a nevěřili že to dojde,ale ejhle ano v cajku a funguje. Globalizace je prostě tady.U tady toho asi to bude chtít novou zákl. desku,pokud nepomůže znovuzavedení softu(většinou kombinací tlačítek při zapnutí přístroje).Záleží,jestli borcovi smart nespadl. Mně se to stalo a na Gigabytu mi potom taky něco nešlapalo.Vyřešil to orig.servis opravou desky-bez záruky-nová koštovala litr,oprava půlku.

Odesláno

Hele takle.. může to být SW problém, ale příkláním se spíš k HW problému. Jelikož se dnes BT a WIFI integruje do jednoho čipu, tak je to zcela možné ;)

Ovšem reklamační protokol od Tipy mě docela zaskočil.. není uveden jediný důkaz, že se jedná o padělek... i když u nich něco reklamovat, tak to radši vyhodím rovnou...

Odesláno

Jo a není tam ani GPS menu ho nenabízí........ještě pro info horní lišta(ovladací tlačitka) jsou v angličtině , a menu při hlavní straně(levé tlačítko při hlavní straně) je taky anglicky a v aplikacích najdu jakousi ťamanskou aplikaci a před odemčením jsou pokyny a datum taky v angličtině , jo a o LED notifikační diodu si taky můžu nechat zdát....

[upravil dne 17-5-13 19:14 od Přema]

Odesláno

To nebude žádný klon, ale \"šedivka\". Bohužel Samsung u nás nemá servis, který by stál za řeč.

Zkus telefon vypnout, podržet \"volume up + Home + Power\", pokud naběhne recovery mod, tam Ti půjde ten hard reset.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...