Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

asi by jsi musel ze sebe udělat blbce a tvrdit že tam byla před jízdou

Odesláno

ja sem myslel že nejdůležitější je ta zadní na ktere jsou znamky STK, no myslim ze kdybych potkal slusneho policistu, mel bych tam tu zadni tak by mi dal treba pokutu v radech stokorun, mozna si to jen myslim :myslim

Odesláno

jde o to ze ji mam celkem zdevastovanou a nechce se mi ji davat na ten novej pekne nalakovanej naraznik... nedavat ji tam vubec mi za to nestoji, rict ze ji nekdo ukradl taky nechci, narovnavat ji taky nechci, poradi nekdo jestli je naka jina varianta?

Odesláno

Nejsou firmy, které dělají RZ s nápisem, jaký si určíš? Že bys jim zadal své údaje a mohli by udělat kopii. To by poté mohlo být bez problémů a měl bys \"novou\" značku. :myslim

Odesláno

ale takto vyrobena znacka je stejny pripad, jako kdyz by tam nebyla zadna nebo treba samolepici, proste v CR neni legalni moznost, jak v pripade poskozeni jedne RZ udelat jeji nahradu, musi se zazadat o novou ciselnou kombinaci za 450 (400 za 2ks RZ, 50 zapis v TP) na inspektoratu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...