Gombi Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Můžu se tě na něco zeptat ? jenom jednu otázku Ale odpovídat na ní musíš jenom ano nebo ne OK... Vý tvoje mámka že si GAY ? :D Citovat
PAJA106 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Pánové, přečtěte si sdělení na první stránce, pouze vtipy, žádné komenty a reakce. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 No trak když to nechapeš když ti to řekne někdo normalně tak ti to musi napsat ještě moderátor. Přečti si vtip, forek nebo srandičku a zdrž se v tomto vláknu jakýchkliv poznámek. Přesně to je napsano v uvodním příspěvku. Děkuji za pochopení Citovat
davidekcz Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Proč jsou cikáni menšina??? . . . . . . . . Protože jic je většina v kriminále Citovat
OK406 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: \"Hé, ty pyčo, naval něco od Algýdy.\" Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: \"tady máš Magnum, vole\". Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Současná česká škola … Přijde nová učitelka zeměpisu do školy. Má první hodinu, otevře dveře do třídy, postaví před žáky a začne: \"Děti, chtěla bych vám říct…“ Ale děti začnou po paní učitelce házet všechno, co jim přijde pod ruku, a křičet, aby vypadla. Celá uplakaná utíká za ředitelem. Ředitel povídá: \"Paní kolegyně, já vás chápu, ale jak to učil Komenský? Děti je třeba nejprve zaujmout a potom začít vykládat látku. Tak se pojďte podívat.\" Ředitel rozkopne dveře do třídy: \"Nazdar, hajzlové!\" \"Čau, ředitelskej!\" \"Dokážete, vy polointeligentní hovada, natáhnout prezervativ na glóbus?\" \"Co je to glóbus?\" \"Právě to vám teď vysvětlí vaše nová učitelka zeměpisu.\" Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne. Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: \"Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku\". Pepa zalamentuje: \"Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat ? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?\" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: \"No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??\" \"To víš, že chci\". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím, s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?\" No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole\". \"To jsou vajíčka, to je v pořádku. Zatlač a sneseš je a pak to přestane.\" Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese a # manželka křičí: \"Sereš do postele, ty Vožralý prase\"!!! Citovat
lukáš.t Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Chytí rybář zlatou rybku, a ta mu slíbí za svobodu splnění jednoho přání (šetří se všude, je krize....) Rybář:Chci žít věčně. Rybka:Bohužel, toto je jediné přání, které Ti splnit nemohu. Přej si cokoliv jiného. Rybář:Dobře, tak chci umřít až v Česku přestanou politici krást. Rybka:Ty hajzle jeden vyčuranej! Citovat
abula71 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Přijde chlap k doktorovi: \"Pane doktore, já mám úplně červený oko\". \"Ukažte\". \"No jo, máte pravdu. Souložil jste včera?\" \"No, souložil\". \"A co předevčírem?\" \"To taky\". \"A co minulej tejden?\" \"Taky, každej den\". \"Tak to je jasný. To máte prázdnej pytlík a svítí vám kontrolka... Citovat
abula71 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 U lékaře doma zvoní telefon. Ze sluchátka se ozve kamarádský hlas jednoho jeho kolegy: \"Co je s tebou? Potřebujeme čtvrtého do pokeru\". \"Chvíli vydržte, hned jsem u vás\" odpovídá lékař. Když si obléká kabát, manželka se ho ptá : \"Je to vážný případ?\" \"Určitě to bude něco hodně vážného\" odvětí lékař \"už jsou u toho tři doktoři\". Citovat
abula71 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Prečo som vyhodil sekretarku... Spomenul som si, ze mam dnes meniny a tesil som sa ze ma rano žena pekne pozdraví a zaželá mi všetko najlepšie k meninam. A mozno ze dostanem aj nejaký pekný darcek... ... ... Prídem dolu žena ani búúúú nie to este dobre rano a uz vobec nie vsetko najlepšie k meninám... Myslím si, ze deti su poriadne a určite nezabudli... Prišli a po ranajkach bez slova odisli do skoly - hrozne Do roboty som odchádzal zhnusený v tušení toho najhoršieho - že si nikto ani nespomenie. Sekretárka hneď pri dverách - \"Dobre rano sefko! Vsetko najlepšie k meninám!\" - cmuk. Ostatní boli ticho a nikto si ma nevsimal. Pred obedom mi sekretarka pošepla - \"Čo keby sme isli niekde spolu na obed len my dvaja - je krasny deň, dnes máš meniny... \". Ach bože!!! to je najkrajsie, co som dnes počul - išli sme inam, ako zvyčajne chodime, trochu von z mesta dali sme si po dve martiny, vychutnali vyborne jedlo a v tom mi posepkala - \"Šéfko, že už nemusíme isť do roboty? Je tak krasne, mas meniny, keby sme išli niekde, kde budeme len my dvaja?\" Srdce mi poskočilo v nohaviciach a ona hovori \"jasne ideme ku mne domov \" - hneď ako sme vošli, pošepla mi \"idem si dat na seba nieco lahsie a stratila sa... \". Presne o šesť minút vyšla - niesla pred sebou velku tortu, za ňou moja žena a deti, generalny riaditel a kolegovia z roboty a všetci niečo kricali, ze vsetko najlepsie k meninam a tak... A ja som tam sedel na gauci ako taky kokot uplne nahy... Citovat
Guest Džůny Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 [upravil dne 11/2/12 15:15 od Džůny] Citovat
macik.83 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 \"Ahoj dědečku a babičko, ve škole nám řekli, že se nesmi lhát a měli by jsmese ke všem lžim přiznat, tak pišu. Přes prázdniny jsem potajnu otevřel jednu z těch velkých sklenic se švestkovou marmeládou a téměř celou jsem ji snědl. Aby jste na to nepřisli, tak jsem do ní nakadil a vrátil ji na polici.\" Děda babce vlepí facku: \"Ja ti řikal ze je to hovno, a ty pořád jenom \"zcukernatěla, zcukernatěla...\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.