robozv Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: robozv uz sa to odarilo Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 tak teď z jiné jamky:D Ochutnávka chilli.doc Citovat
MirasCC Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr tak teď z jiné jamky:D Copak ochutnávka chili, to je moc abstraktní, to si nikdo moc nepředstaví. Já tu mám něco pro domácí kutily. Návod jak přetaktovat vysavač: :D Overclocking vysavače.doc Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr tak teď z jiné jamky:D Copak ochutnávka chili, to je moc abstraktní, to si nikdo moc nepředstaví. Já tu mám něco pro domácí kutily. Návod jak přetaktovat vysavač: :D "Větší výkon!" Kutil Tim hadr:D:D:D Citovat
macik.83 Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 Hubuje otec syna: "Ve tvém věku už jsem pomáhal v obchodě." Syn sklopil hlavu. "A pak jsem pracoval v Temelíně." A syn sklopil druhou hlavu... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 Pride syn za otcom a vravy: "Oci dnes som mal prvy pohlavny styk." "Vazne? Tak si tu pekne sadni a vsetko mi porozpravaj." "Joooj nemozem strasne ma boli zadok!" Citovat
Mila_S Odesláno 12. listopad 2007 Odesláno 12. listopad 2007 Dialog před svatbou: ONA: ahoooj! ON: nooo konečně! ONA: chceš, abych odešla? ON: ne, ne, ti hrabe? už jen ta představa je hrozná! ONA: miluješ mě? ON: samozřejmě, celé dny a noci! ONA: a podvedl jsi mě už někdy? ON: ne, nikdy, proč se tak hloupě ptáš? ONA: a budeš mě líbat? ON: jasně, při každý příležitosti! ONA: a byl bys schopný mě někdy praštit? ON: si se zbláznila, vždyť víš, jaký jsem! ONA: můžu ti důvěřovat? ON: ano ONA: miláčku Dialog pár let po svatbě: přečti si to zespoda nahoru … Citovat
Poldík Odesláno 13. listopad 2007 Odesláno 13. listopad 2007 Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu předním nárazníkem. Nasupenej řidič vystoupí, vytáhne ji ven, nakreslí na zem čtverec a řekne jí: "Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!" Blondýna si tedy do něj stoupne a čeká co bude. Kamioňák vytáhne tyč a rozmlátí jí nárazník. Podívá se na ni, ale ona se jen blbě hihňá. "Ty se budeš ještě smát jo?" Tak jí vymlátí přední sklo. A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a rozmlátí jí auto úplně na kaši. Okna, kastli,prostě všechno. A ona záchvat smíchu. Kamioňák řve: "CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO JEDNA?! TO NENÍ TVOJE AUTO NEBO CO?" A ona na to: "Ale jo je, ale pokaždý když jste se nedíval, tak jsem z toho čtverce vystoupila." Citovat
Poldík Odesláno 13. listopad 2007 Odesláno 13. listopad 2007 Jdou dva staříci po silnici a najednou kolem nich projede na motorce bezhlavý muž.... Jdou dál a opět kolem nich projede bezhlavý chlap na motorce..... A když se to opakuje už po páté, ten jeden stařík říka tomu druhému: "Hele, Franto, nechceš si tu kosu dát na druhý rameno?" Citovat
Poldík Odesláno 13. listopad 2007 Odesláno 13. listopad 2007 Hádá se Čech s Irem, kdo má ve své vesnici lepší hospodu. Ir:"Když si u nás objednám dvojitou whisky, třetího panáka dostanu zadarmo." Čech:"To nic není, u nás v hospodě dostaneš dvojitou vodku zadarmo rovnou a když ti to nebude stačit, tak nějaký rumy a bechery taky zadarmo, a když ti i tohle bude málo, pozvou tě dozadu do skladu na divoký sex." Ir nevěří: "A to se ti už jako fakt stalo?" Čech: "Mně přímo ne, ale mý manželce. Citovat
renm Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: Poldík kulínského noty:D jen menší upřesnění jak to má být doopravdy:super http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=1221 Citovat
KoudaK Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Povídají si dva informatici: - Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou... - No nekecej... - Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji... - A co dál?! - Najednou mi říká: Svlíkni mě! - Téééda... - Svlíknul jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stůl vedle notebooku... - Nekecej, ty sis koupil notebook?! Co má za procesor....? Milenci v noci po milování: Ona: "Máš mě rád?" On: "Ano mám." Ona: "Uděláš něco pro mě?" On: "Všechno na světě." Ona: "Nevyvolávej mě zítra z vlastivědy." Citovat
bigosak Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Přijde cikán k doktorovi do ordinace. "Pán doktor, Eržika mi nechce kůriť, že se ji to hnusí." "Jako první stupeň therapie si ho pomažte čokoládou a uvidíme." Druhý den cikán rozzářeně hlásí: "Bolo to prekrásné, pán doktor." "No vidíte pane Červeňák, a co vaše Eržika?" "Já nevím , děti byli rychlejší." Citovat
Opl405 Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 snad to tu nebylo, ale ten tuzing stoji za to [upravil dne 15.11.07 Opl405] Citovat
Zipík Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 "Co to bylo za záblesk?" zeptala se nervózním hlasem moje právoplatná manželka. "Ty demente, to byl určitě radar! Radar!" Čímž ale její lamentování neskončilo. "Panáček smrdí korunou, nemá ani na zimní gumy, ale na pokuty v eurech, to určitě dá dohromady. Uvědom si,že nemáme už ani cent, na hranice dojedeme nejspíš na výpary a ty si klidně jedeš jak kdyby pro tebe žádný předpisy neplatily. Seš nezodpovědnej až to bolí! Bože za co jsem se to provdala. Matka měla pravdu když říkala, že s tebou se dostanu tak leda do prdele!" "Co furt máš? Jedu padesát, svítím, nevím co to bylo. Třeba jen někdo na ulici něco fotil?" zkoušel jsem navrhnout. "A co by jako kdo na týhle ulici fotil?" Kateřina se zavrtěla na sedačce spolujezdce, potáhla z cigarety a pokračovala: "Našeho vomlácenýho Favouše? To si děláš prdel ne? Říkám, že si jel víc jak padesát a radar nás vyfotil." stála si na svém. " Kecy, prdy, beďary, jel sem padesát, nejsem blbej abych riskoval německou pokutu ne?" snažil jsem # # se Katce oponovat. "Času máme dost, otočím to a projedem tuhle ulici znova # # padesátkou, abys viděla, že nekecám." uzavřel jsem. # # # # Trošku mě hryzalo svědomí, jel jsem opravdu padesátkou? # # # # Vraceli jsme se z Drážďan z předvánočních nákupů, oba dva utahaní z # # celodenního prolejzání krámů a obchoďáků a tak bych se ani nedivil, kdybych # # po tý štrece neměl už takovej cit v noze. Nebo že by únava? # # # # Však uvidíme. Zabočil jsem do první vedlejší ulice, bravurně otočil favouše # # a vrátil jsem se zhruba dva kilometry, kde jsem opakoval týž manévr. # # Manželka vedle mě ostřížím zrakem sledovala ručičku tachometru,která se # # držela za čtyřicetipěti kilometrech v hodině. I já jsem se snažil jet touto # # rychlostí. Ale bylo to marné, najednou to blesklo a na ulici ani noha. # # # # To byla samozřejmě voda na manželčin mlýn. Hned spustila: "A je to tady, # # určitě jsme v nějaký čtyřicítkový zóně! Sereš na značky,čumíš co kde lítá a # # bude z toho akorát mastná pokuta!" # # # # Strašně jsem litoval, že neexistuje nějaký dálkový vypínání na ženský. To by # # # # byla paráda, jen by otevřela pusu, já bych zmáčknul čudlík,ona by zhasla a # # zapnul bych jí na chvilku až na hranicích, aby se mohla usmívat na celníky. # # Pak zas vypnout a zapnout až doma, aby mohla otevřít vrata na zahradu ..... # # Po pár vteřinách scifi představ jsme se zase vrátil nohama na zem. Vrhnul # # jsem na ní dost nevraživej pohled a navrhnul jsem, že zajedem až na začátek # # Pirny a schválně jestli tam bude nějaká čtyřicítka. # # # # "Jo!" vyštekla na mě. "Máme prachů na rozdávání a budem si vozit prdel po # # německu sem a tam, aby se ukázalo, že mám pravdu. To zrovna.. # # # # To mě ale dožralo tak, že jsem se otočil skoro na místě, s výrazem šílence v # # # # očích a ručičkou tachometru na čtyřicítce jsem dojel až za město, kde jsem # # se otočil a vyrazil zpět. Jel jsem jak šnek třicítkou. Nikde samozřejmě # # žádná značka, která by upravovala rychlost. I němčouři, kteří ve své vlasti # # opravdu dodržují povětšinou rychlost mě problikávali a předjížděním mi # # dávali jasně najevo, že se seru jak hlemýžď. Banhofstrasse. Tuhle ulici si # # asi budu nadosmrti pamatovat. Za nervózního blikání aut v koloně za mnou # # jsem jí pomalu projížděl. Blik! Zase ten blesk. Zase nás něco vyfotilo. # # # # To už bylo i na mou ženu Kateřinu dost, rezolutně se natočila zády ke mně a # # celou cestu až na hranice na posléze i domů do Děčína sekoukala z okénka a # # nepromluvila ani slovo. Její mlčenlivost trvala ještě skoro týden. Čas od # # času jsme spolu sice prohodili pár frází, nutných k přežití, ale bylo na ní # # vidět, že vina je zcela na mé straně. Pak se vše vrátilo téměř do normálu. # # # # Den před štědrým dnem jsem spěchal domů z práce, vystresovanej tím, že ještě # # # # nemám pro manželku dárek pod stromeček. Mám jí rád a chtěl jsem jí koupit # # něco hezkého. Něco co by jí mě stále připomínalo. Na příhodu z Německa jsem # # už dávno zapomněl a tak mi otevření poštovní schránky doma doslova vyrazilo # # dech. Nejsem většinou škodolibej, ale to co bylo v dopise na úředním papíře, # # # # s německou poštovní známkou a německou zpáteční adresou, mě rozesmálo jako # # nikdy před tím. Moje němčina stačila přesně na to, abych z dopisu vyčetl, že # # # # nám byla vyměřena třikrát pokuta ve výši dvacet euro - při průjezdu nádražní # # # # ulicí v Pirně totiž zdejší policejní radar třikrát zdokumentoval, že # # spolujezdec nebyl připoutanej bezpečnostním pásem! Pak už stačilo jen vzít # # novou obálku, lejstro do ní vložit,zabalit do vánočního papíru, šoupnout to # # pod stromeček a jen čekat až zazvoní ježíšek .... Citovat
Zipík Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Omlouvám se prosím admina o přesun do vtipů asi jsem jěště spal:D Citovat
Hafity Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: Zipík Omlouvám se prosím admina o přesun do vtipů asi jsem jěště spal:D No zezačátku jsem myslel, že to je vlastní zkušenost, až potom jsem si všiml nesrovnalost Děčín/Břeclav.... Jinak dobrý.... To jako k tý pokutě v Německu.... [upravil dne 16/11/2007 Hafity] Citovat
Supersonic Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Hlášení pojistných událostí [upravil dne 16.11.07 Supersonic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.