piloun Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 MOTTO NA DNEŠNÍ DEN: PRÁCE NENÍ PENIS, POSTOJÍ I DVA DNY .......... Citovat
piloun Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Konečně test, který stoji za to si udělat!!! Velmi rychlé, přesné výsledky!!! TEST - poznej sám sebe 1. Jsi hezký ? ano - 1 bod ne - 0 bodů 2. Jsi chytrý ? ano - 1 bod ne - 0 bodů VYHODNOCENÍ: 2 body: Jsi hezký a chytrý 1 bod : Jsi buď hezký, nebo chytrý 0 bodu: Jsi škaredý debil Citovat
piloun Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Dopis od srdce... [upravil dne 27.9.2007 piloun] Citovat
Poldík Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Zvoní telefon. Muž zvedne sluchátko a tam se ozve: -Dobrý den. Musím vám bohužel oznámit, že letadlo, ve kterém letěla vaše manželka se zřítilo nad Portugalskem. -Panebože, a bude nějaké finanční odškodné? -Samozřejmě, už jsme to počítali. Vy zaplatíte levé křídlo a Lisabonskou radnici. Citovat
KoudaK Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Sedm trpaslíků přijede do Vatikánu a protože je to těch sedm slavných trpaslílů, jsou uvedeni k papeži. Skupinu vede Šmudla. "Šmudlo, můj synu," říká papež, "co pro tebe mohu udělat?" Šmudla se ptá: "Promiňte, Vaše Excelence, ale jsou tady v Říme nějaké trpasličí jeptišky?" Papež na tu divnou otázku pokrčí obočím, chvíli se zamyslí a odpoví: "Ne Šmudlo, v Římě nejsou žádné trpasličí jeptišky." Skupinka ostatních trpaslíků vzadu se začne chichotat. Šmudla po nich sekne pohledem a trpaslíci ztichnou. Šmudla se otočí a ptá se znovu: "Vaše důstojnosti, jsou vůbec v Evropě nějaké trpasličí jeptišky?" Nic nechápající papež se znovu krátce zamyslí a odpoví: "Ne Šmudlo, v Evropě nejsou žádné trpasličí jeptišky." Tentokrát se ostatní trpaslícizačnou nahlas řehtat a Šmudla je znovu zpraží rozzuřeným pohledem. Šmudla se potřetí obrátí na papeže a ptá se: "Pane papeži! Jsou vůbec na světě nějaké trpasličí jeptišky?!" Nyní už opravdu zmatený papež mu odpoví: "Je mi líto, synu, ale nikde na světě trpasličí jeptišky nejsou." Ostatní trpaslící nato explodují v šilený záchvat smíchu, válejí se po zemi, plácají do stehen... a pak začnou jakou jeden muž skandovat: "Šmu-dla o-jel tuč-ňá-ka! Šmu-dla o-jel tuč-ňá-ka! Citovat
Zipík Odesláno 30. září 2007 Odesláno 30. září 2007 Výsledky kvizu Časopis Květy vytiskl kviz "Jak známe ženy." zvítězil Jirka Nový, stáří 10 let. Jeden rozčilený čtenář napsal redakci. "Je to směšné, je mi 65 let, poprvé jsem ženu poznal ve 15-ti letech a vy jste dali hlavní cenu nějakému klukovi!!!" Redakce odpověděla: První otázku našeho kvizu - Kde mají ženy nejkudrnatější vlasy? Jirka zodpověděl správně - v centrální Africe. Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil!!! Na druhou otázku našeho kvizu - Název nejdůležitějšího orgánu žen? Jirka odpověděl také správně - Celosvětová federace žen. Co jste odpověděl Vy? A ještě nakreslil?! I poslední, třetí otázku - Co ženy netrpělivě očekávají každý měsíc? Jirka zodpověděl správně - nové číslo časopisu Květy. Co jste odpověděl vy??? A díky bohu, že jste nic nenakreslil! Citovat
Driver Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Mladá žena přijde do prodejny se zvířaty, že by chtěla nějakého papouška. Prodavač ji povídá: "Pani, máme tady jenom jednoho, ale je hrozně sprostej, protože byl 3 roky v bordelu. Žena říká, že ji to nevadi, a tak si ho koupí. Přijdou domu a papoušek říká: "Aaa, novej bordel, to neznám!" "Papoušku, to není žádnej bordel, ale tvuj nový domov." Ve dvě odpoledne se vrátěj dvě dcery ze školy. "Aaa, nový kurvy, ty neznam!" "Papoušku, to nejsou žádný kurvy, ale naše dcery!" V šest přijde manžel z práce a papoušek povídá: No konečně někdo známej, nazdaaaar Pavleee!!!" Citovat
buml Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Reportér z nejmenované televize přijede do malé české vesnice, kde žije podle statistiky nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a na konci se staříka zeptá, jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě. "No, to bylo tehdy, když se ztratila předsedovi sedmnáctiletá dcera. To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šukali." "No tak tohle ven nemůže!" říká si reportér. "No tak staříku to je hezký, tak mi povězte jestli se pamatujete na váš druhý nejkrásnější zážitek." "A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva.. To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali." Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci jen vzpamatoval. "No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak jsem zvědav jaký byl váš nejhorší zážitek?" "No, to bylo tehdy, když jsem se ztratil já ..." Návrat nahoru Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Citovat
Bohouš Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 # Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den, a jejich milenci se # baví,co udělají s jejich popelem. # První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším # jeho popel v oblacích. Druhý řekne: "Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho # popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře. # A třetí řekne, můj Jakub byl perfektní milenec, takže já jeho popel nasypu # do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel........ Citovat
KasoMakac Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 !!! JENOM PRO DOSPĚLÉ !!! Ale je to o Peugeot-u http://halbot.haluze.sk/?id=3654 Citovat
Ticcino Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: KasoMakac !!! JENOM PRO DOSPĚLÉ !!! Ale je to o Peugeot-u http://halbot.haluze.sk/?id=3654 Se přicucla na sklo a ne a ne se utrhnout jo? Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5698880 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.