Pata Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Blizzard :D ja tu mladou zastrelim :grr:grr :D:D [upravil dne 14/8/2007 Pata] Citovat
Poldík Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Co se stane, když spadne do kafe moucha...? Angličan - odhodí šálek a odejde. Američan - vyndá mouchu a kafe vypije. Číňan - sní mouchu a kafe vyhodí. Japonec - vypije kafe s mouchou, protože moucha je zdarma. Izraelec - prodá kafe Američanovi, mouchu Číňanovi a koupí si novou kávu. Palestinec - obviní Izraelce z násilného činu hození mouchy do kávy, požádá OSN o pomoc, vezme si půjčku od Evropské unie na koupi nové kávy, peníze však použije k nákupu výbušnin, dá si je na tělo a vyhodí se do vzduchu v kavárně, ve které se Angličan, Američan, Číňan a Japonec snaží vysvětlit Izraelci, že je příliš agresivní … Citovat
piloun Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi muže být? Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusím to." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit." Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje. Na posledním knoflíku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!!!" Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na jednotce intenzívní péče, kde mu orosené čelo utírá sestrička a ptá se ho: "Pane, co jste prosím vás dělal?!" "No, já nevím, byl jsem na dámském záchodě, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel." "A Vy jste zmáčkl i ten poslední?!!" ptá se zděšeně sestřička. No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!" Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónu. Penis máte pod polštářem." Citovat
piloun Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Přijde 7 trpaslíku na audienci k Papežovi a ten nejmenší Šmudla se ho na konci setkání zeptá: " Svatý otče, nemáte ve Vatikáně liliputánské jeptišky? " Ten se zamyslí a říka: " Ne, to určite nemáme " Zbývající trpaslíci se začnou pochechtávat, ale Šmudla znova: " A v Itálii jsou nějaké liliputánské jeptišky? " " No... taky asi ne, " povídá papež. To už se ti ostatní válí po zemi, ale Šmudla se slzama na krajíčku a znova: " A někde na světe jsou liliputánské jeptišky? " " Musím tě zklamat, synu, ale žádné liliputánské jeptišky neexistují." V tom se z hloučku řechtajících trpaslíků ozve: " Šmudla přefik tučňáka, Šmudla přefik tučňáka..." Citovat
piloun Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Když jsem byl ženatý 25 let, podíval jsem se pozorně na svou ženu a řekl jí: "Drahá, před 25 lety jsme měli malý, laciný byteček, laciné auto, spali jsme na laciné pohovce a dívali jsme se na malou, černobílou televizi, ale zato jsem každou noc spal s krásnou , 25-tiletou, vášnivou blondýnkou. Teď máme drahou půlmilionovou vilu, auto za padesát tisíc dolarů, krásnou velikou ložnici a plasma televizi, ale každou noc musím spát s padesátiletou ženskou. Tak se mi zdá, že ty teď do toho scenária jaksi nepasuješ." Moje manželka je velice rozumná ženská. Řekla mi, ať si tedy najdu vášnivou 25-ti letou blondýnku a moje žena už se postará, abych znovu bydlel v laciném bytě, spal na laciné pohovce a díval se na malou, černobílou televizi. Nejsou starší ženy fantastické? Ty opravdu vědí, jak vyřešit krizi středního věku. Citovat
OK406 Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Zahrajte si pexeso !!! ;):mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
KoudaK Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 ROBÍ VÁM NIEKOMU PROBLÉM VYZNAŤ SA V MODERNEJ TERMINOLÓGII? Zensky marketing: Si na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho: - Som dobra v posteli. To je priamy marketing. Si na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho: - Dajte mi cislo vasho mobilu. Na druhy den ho zavolas a povies, ze si dobra v posteli. To je telemarketing. Si s priatelmi na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho: - Pozri to dievca vlavo, je vyborne v posteli. To je reklama. Si na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho: - Pamatas sa, aka som bola dobra v posteli? To je Customer Relationship Management (CRM). Si na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho: - Som dobra v posteli. Pritom si stiahnes bluzku a ukazes mu svoje poprsie. To je merchandizing. Si na party. Vidis atraktivneho mladika, oslovis ho a povies mu, ze je dobre obleceny a pouziva vynikajuci parfum. Potom mu pripalis cigaretu a povies: - Som dobra v posteli. To je PR (Public Relation). Muzsky marketing: Si na party, vidis atraktivnu damu. Oslovis ju: - Som dobry v posteli a okrem toho vydrzim celu noc bez prestavky. To je zavadzajuca reklama, ktoru zakon zakazuje. # Citovat
piloun Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s matkou i dcerou zároveň! Ne. řekl jsem Zase jsme něco popili a ona pak povídá: Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. A dneska bude tvůj šťastnej den. Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku". Šli jsme k ní. Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: Jsi ještě vzhůru, maminko? Přijde kapitán do letadla mezi cestující: "Vážení, máme poruchu jednoho motoru, už jsme vyházeli všechna zavazadla, ale to nestačí. Musíme obětovat část cestujících, aby ostatní přežili. Nikoho nebudeme diskriminovat pro barvu pleti, národnost, nebo sexuální orientaci. Spravedlivé to bude podle abecedy. Ke dveřím proto nastoupí: arabové, buzeranti, cikáni a připraví se černoši !!!!" (doufám že jsem se tímto vtipem nikoho nedotknul, pokud ano, omlouvám se) Letí cestující letadlem. Najednou pilot hlásí: "Odešel nám jeden motor, musíme nouzově přistát." A tu se vepředu zvedne žena a říká: "Ještě jednou chci být naposledy ženou." Ze zadu si začne svlékat muž košili. Hodí košili ženě dopředu a říká: "Vyprat a vyžehlit!" Co mají společného hračky a poprsí? Oboje bylo původně stvořeno pro děti, ale hrají si s nimi nakonec tátové. Ve fabrice se baví dva nezkušení elektrikáři: "Chyť ten kabel!" "Už ho držím," říká druhý. "A netřepe to s tebou?" "Ne." "Tak těch 10 000 voltů bude někde jinde." "Prosím, aby obžalovaný řekl, jestli je vinný nebo nevinný!" "Nejsem vinný!" "Máte alibi?" "A co je to alibi?" "No viděl vás někdo když se stala ta krádež?" "Chválabohu nikdo." Zastaví ožralý policista opilého řidiče. Řidič zastaví a policista se jej ptá: "Jak to, že řídíte auto dva?" Řidič odvětí: "To je takový přestupek, že jste mě obklíčili." Policajt říká rybáři: "Na tomto rybníku se chytají ryby jen na povolení!" "No, vidíte je, potvory," povídá rybář, "a já blbec je tady chytám na červy." Citovat
Devilstorm306 Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Probudí se medvěd po zimním spánku a má chuť na sex. Vidí ježka ,bafne ho převaluje v pařátech a povídá:kde jí máš ,kde jí máš?--Já jí nemám.---čím si to řek ,čím si to řek! Citovat
Ticcino Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Já jsem asi zabržděnej, ale já to nepochopil... Citovat
Supersonic Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Tak se ukažte dámy a pánové, jak umíte překládat z Aj:aut Come shall then well bload ? Then well bload shell when blaight ! ...Blaight yatchman. překlad dole:P Kam šel ten velbloud? Ten velbloud šel ven blejt. Blejt ječmen. Pokud se vám to nezdá, přečtěte si text nahoře nahlas:super:super:super Citovat
mifa Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Aglicky číst umím,překládat ne,ale tenhle jsem uměl i přeložit,je fakt dobrej:super Citovat
Ticcino Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Blizzard kerej? ten Devilstormovo? Ano, přesně ten jsem nepochopil. A už to čtu asi podesátý... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Blizzard kerej? ten Devilstormovo? Ano, přesně ten jsem nepochopil. A už to čtu asi podesátý... ...tak aspon vyk..řit . už chapeš? Citovat
piloun Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 SKUTEČNÉ POLICEJNÍ ZÁPISY 1) Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. 2) Pachatel odcizil ze zásuvky vedoucího nezjištěné > množství pětikorunových mincí v celkové hodnotě 300 Kč. 3) Nejdříve jsem si myslel, že jen žertuje a že po mně střílí slepými náboji. Když mě odváželi do nemocnice, tak jsem si to už nemyslel. 4) Několikrát jsem ho vyzval, aby zastavil, ale on padal z okna dál. 5) Po několika dalších metrech zabočil sledovaný vpravo, což jsme nepředpokládali a pokračovali dál rovně. 6) V tom parku jsem byl jen já a pachatel. No a ještě asi padesát jiných lidí, které jsem neznal. 7) Vystřelil jsem na něj ze služební zbraní až poté, co jsem střílel do vzduchu, ale to bylo tři dny před tím, a to zadržený asi neslyšel. 8) Služební pes sledoval stopu několik metrů a poté usnul. 9) Zadržený se při zatýkání bránil, jako kdyby věděl, že ho chceme zatknout. 10) Nasadil jsem mu pouta, a než jsem se vzpamatoval, utekl i s policejním psem. 11) Služební pes sice zadržel pachatele, ale pouta jsem mu musel nasadit já. 12) Zadržený při zatýkání kousal, proto to asi služební pes nevydržel s nervy a kousl ho také. 13) J.K. se při zatýkání bránil tak intenzivně, že jsme se po chvíli už bránili my. 14) Hrubě mne urážel, tak jsem ho mírně uklidnil obuškem. 15) Narazil jsem do telefonního sloupu, protože jsem chtěl zabít mouchu. 16) Ten náklaďák nacouval skrz přední sklo do manželčina obličeje. 17) Když jsem přijížděl domů, vjel jsem omylem do jiného dvora a naboural do stromu, protože ho doma na tomto místě nemám. 18) To druhé auto do mě nabouralo bez jakéhokoli předchozího varování. 19) Před jízdou jsem něco vypil. To ale nebylo nic proti žízni, kterou jsem měl. Nehodu tedy zavinila manželka, která přesolila oběd. 20) Ten děda, kterého jsem porazil, by se na druhou stranu silnice stejně nedostal. 21) Myslel jsem si, že mám stažené okénko. Zjistil jsem ale, že je zavřené, když jsem vystrčil ruku ven. 22) S odcizeným autem jsem jel dost rychle, nemohu ale říci kolik,protože se mi všechno pro opilost rozmazávalo. V autě jsem ale už nepil. 23)Chodec do mě narazil a pak mi skočil pod auto. 24) Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel 25) Když se mi stala nehoda, řídil jsem vůz už čtyřicet let a usnul za volantem 26) Kde se vzalo, tu se vzalo, přijelo neviditelné auto, narazilo do mého vozu: 27) Řekl jsem policii, že nejsem zraněný, ale když jsem si sundal klobouk, zjistil jsem, že mám frakturu lebky. 28) Ve tváři toho starého pána, který se odrazil od kapoty auta, jsem si všiml nečekaně smutného výrazu. 29) Nepřímou příčinou této nehody byl chlapík v malém autě s velkou hubou. 30) Před jízdou jsem požil alkohol v množství šesti velkých alkoholů, ale podotýkám, že zatáčku jsem přehlédl jen proto, že foukal dost silný vítr. 31) Telefonní sloup se rychle přibližoval. Snažil jsem se mu uhnout z cesty, ale najednou mi narazil do předku auta. Citovat
Ticcino Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 Stopuje takhle rom u silnice. Nikdo mu nechce zastavit až tu přibrzdí auto plné skinů. Romovi je to sice hloupé, ale přesto se zeptá: "Vezmete mě?". Skin co řídí odpoví: "Jasně, ale musíš celou cestu držet v hubě tenisák!". Rom na to: "To není problém, kde máš ten tenisák?" A skin: "Vzadu na tažném zařízení!" Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 22. srpen 2007 Odesláno 22. srpen 2007 Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: 'Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej až kolem pojede pluh a pak jeď za ním.' Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním tři čtvrtě hodiny až pluhař vystoupí a ptá se jí, co to dělá. Ona mu vysvětlí, že jí otec poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem. Pluhař říká: 'No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.