Péťa Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 @Weri 605 Nejvíc mě dostalo "Obrazok som ukradol na fb.com/obrazkovo" Citovat
Péťa Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 U nás hezky taje, ale upozornění pro pražáky, bez řetězů nevyjíždějte : Citovat
elton Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Ona: "Sundej prosím mojí blůzku." On: "Jistě, lásko." Ona: "A taky podprsenku." On: "Milerád!" Ona: "A nezapomeň na kalhotky!"On: "Samo, už jdu na to." Ona: "A to je naposled co jsi měl na sobě moje oblečení." Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Klepat se má zásadně čelem, protože ruce jsou plné uzeného apod. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Romové jsou poprvé v nákupním centru. Zatímco si stará Eržika prohlíží šaty, stojí ještě starší Dežo se synem poprvé před výtahem, který se jako zázrakem otevře a před nimi se objeví malý prostor. Mladý se ptá: „Tato, co to je?“ A fotr odpoví: „Něco takového jsem v životě neviděl!“ Vtom se přibelhá malá stará bába s pomačkaným obličejem a hrbem a nastoupí do výtahu. Dveře se zavřou a ti dva pozorují žárovičky vedle dveří, jak se postupně rozsvěcují:1-2-3-4-5-6-7-8-9- 10. a pak zase 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1. Dveře se otevřou a z výtahu vystoupí fantasticky vypadající blondýnka. Starý rom se otočí na mladého a povídá: „Ej, ty debile, přiveď rychle mamu!“ Citovat
brixtr Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 (upraveno) . Upraveno 9. únor 2017 uživatelem minimaxa Citovat
jarokare Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 Vážení, již několikrát jsme byli upozorněni na skutečnost, že řada z vás používá neslušné výrazy při komunikaci s kolegy. Proto vás žádáme, abyste si dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty vámi používané: zkuste říci: "tak já tu dnes zůstanu déle, a dodělám to" místo: "a jak to mám do prdele asi stihnout ?" zkuste říci: "nejsem si jist(a), zda je to vůbec možné" místo: "nezájem, seru na to" zkuste říci: "opravdu ?" místo: "no ty si snad ze mě děláš prdel !" zkuste říci: "domnívám se, že to takhle asi nepůjde" místo: "to je na hovno" zkuste říci: "promiň, chtěl(a) jsi se na něco zeptat ?" místo: "polib mi prdel a nevotravuj !" zkuste říci: "kolega bohužel není z nejbystřejších …" místo: "většího debila jsem fakt neviděl" zkuste říci: "kolegyně se pravděpodobně dopustila drobné chybičky" místo: "ta kráva pitomá to už zase zkurvila" zkuste říci: "zdá se, že jsi výjimka z přísloví"ve zdravém těle zdravý duch" místo: "ty to máš v tý palici úplně vypatlaný" zkuste říci: "snad by bylo lepší, kdyby ses tak zbytečně nerozčiloval" místo: "… aby si se z toho neposral, blbečku" zkuste říci: "domnívám se, že to není zrovna nejlepší řešení" místo: "kterej blbec to zase vymyslel" zkuste říci: "asi bych potřeboval(a) pár minut nerušeného soukromí" místo: "táhněte všichni do prdele !" zkuste říci: "dnes zřejmě nemám svůj nejlepší den" místo: "dneska se mi všechno sere pod rukama! zkuste říci: "k tomu bychom si asi měli sednout" místo: "zase zasraná porada!" zkuste říci: "domnívám se, že můj plat neodpovídá mému pracovnímu nasazení" místo: "za to hovno, co tady beru se na to můžu akorát zvysoka vysrat"Uvidíte, že se to nakonec bude líbit nejen vám, ale i vašim kolegům. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.