Přejít na obsah

Weri 605

Vedení
  • Počet příspěvků

    4 774
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    100

Weri 605 vyhrál naposled 30. říjen 2023

Weri 605 měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli Weri 605

  • Datum narození 25.2.2002

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Praha 4
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    opakuj si: miluješ tohle fórum, miluješ tohle fórum.. 🙄😂

Návštěvy profilu

37 035 zobrazení profilu

Weri 605's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

8,5k

Popularita

  1. Weri 605

    Zahrádkářské okénko

    Vím, že keř je lepší než stromek, ale kuli sluníčku to musím zvednout aspoň o ten metr nahoru... a hlavně kuli sekání a kopřivám to taky nechci na zemi.. budou tam 3 kusy... tee pak džungle... to tam bylo do teď .. to už neci...
  2. Weri 605

    Zahrádkářské okénko

    Jako, že by se i zasadil, stříhal a sklidil sám .. ? no tak to by bylo fantastický @ozzy56.. .. a odrůda...? Mě prostě ty popisky na netu vadí, že sou pokaždý jiný.. chci fak velký kuličky.., že to bude kyselý, je jasný.. , ale kdyby měl někdo vyzkoušenou ňákou a řek..
  3. Weri 605

    Zahrádkářské okénko

    Má tu prosím někdo větší ponětí o rybízech..? Chci rozhodně červenej stromkovej. A pak nejlépe - odolnej proti chorobám + nenáročnej na půdu (je tam poměrně slušná hlína, ale nechci to dohnojovat, stříkat atp.) Dlouhý hrozny s co největšíma, šťavnatejma a slaďoučkejma kuličkama je samozřejmostí.. Asi už bude pozdě na vybírání si, ale zkusím nemožný.. potřebuju ho koupit max středa.. Díky..
  4. To jo.., ale čtvrtky byly den po.. to bylo lepší..., člověk měl víc času na přípravu..
  5. Weri 605

    Volby vedení clubu 2024 - 2027

    Prosím vás.. kdyby ste měli celej svůj tým pěti lidí, tak já se funkce vzdám.. to já to blokovat určitě nebudu a klidně se přihlašte...!
  6. Maj otevřeno, říkal mi to do telefónu.. já sem na svátek práce v práci a volno mám až v pátek, takže.. super.. udělám rezervačku a sejdem se..
  7. Weri 605

    Volby vedení clubu 2024 - 2027

    Dobře - po volbách bude ustanovující schůze.. = sejdem se někde v hospodě či penzionu (dle polohy a časových možností všech zvolených) a vše bude hradit Club..! I náklady na phm... Cooo...? Jídlo, pití, ubytko, phm zadáčos...? tak šup šup.. neváhej a pošli toooooo...
  8. Tak kdo půjde / nepůjde toho 1.5. .. ? Potřebovala bych si to ňák trochu naplánovat kuli práci.. tak jestli vůbec bude zájem, či ne...
  9. Weri 605

    Volby vedení clubu 2024 - 2027

    @Schreek jak to bylo s tím kontrolním výborem nebo co to bylo...? Asi sou mě plachý ty člověci... Jako když řeknu, že podle posledních informací jedna jediná kandidátka fakt musí přijít z lidu.., tak snad to dohromady dáme..
  10. Weri 605

    Volby vedení clubu 2024 - 2027

    82 zobrazení a žádnej komentář... ? No tedy... stal se zázrak diskuzního fóra.. nikdo nemá nic co by řekl.. poradil nebo stočil téma úplně jinam...? (Snad mě ten humor nepřejde.. )
  11. Vážení členové, 3 roky jsou opět za námi a noční můra zas přiletěla... Ze současného vedení zřejmě budu kandidovat znovu jen já.. Věřím, že mě v tom nenecháte samotnou a sejde se dostatek kandidátek, aby se volby alespoň uskutečnili... V případě dotazů nebo upřesnění se mi klidně ozvěte, ráda vše vysvětlím... Volby se řídí platnými stanovami spolku, které naleznete zde Stanovy Amis de Lion.pdf Kdo může kandidovat Kandidátku má právo podat člen, který nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a který je členem minimálně 365 dní před konáním voleb. Podmínku minimální délky členství lze nahradit kandidátkou podepsanou minimálně 10% členů spolku, kteří nejpozději v poslední den voleb dovrší 18 let věku a sami současně podmínku délky členství splňují ke dni uzávěrky kandidátek. Podpisy na kandidátce lze nahradit vyjádřením podporujících členů na příslušném místě webových stránek spolku resp. fóra do doby termínu podání kandidátky. Délka členství pro tyto účely není narušena administrativním přerušením členství z důvodu pozdní platby prodlužovacího členského příspěvku, pokud opoždění úhrady (ke dni připsání platby na účet spolku) nepřesáhne 30 dní od posledního dne předchozí doby trvání členství. Kandidátka musí obsahovat občanské jméno a příjmení, datum narození, trvalé bydliště v ČR, povolání, přezdívku (nick) a délku členství kandidáta, jinak je považována za neplatnou. Datum narození a trvalé bydliště nebude uvedeno při zveřejňování kandidátek. Kandidátky je možné zasílat nejpozději do 19.5. 2024 do 23:59 Kandidátky doporučuji doplnit krátkým textem o Vašich představách co byste ve spolku chtěli dělat, čeho byste rádi dosáhli.. nebo chtěli změnit. Kandidátky zasílejte s fotkou nejlépe ve formátu PDF na mail volby@peugeot-club.com (v kopii na weri605@peugeot-club.com) Vedení ustanovilo volební komisi ve složení: @Radek Hurvajz @Péťa @pavelu96 Volební týden bude probíhat v období: 31.5. - 6.6.2024 Volit budeme 5 členů vedení, přesný průběh voleb a vzor hlasování sem doplní členové volební komise.
  12. Jo jako že bych já se všema joo...? no to zní fakt lákavě...
  13. Otevřeno mají.. to sme řešili při zrušení dneška.. Rezervci dělám vždycky.., je to jistota.. Třešeň nevím Medvěde.. ale s tím líbáním - dyť ste tam samí klucí...
×
×
  • Vytvořit...