dafiek Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Z hodiny dějepisu: "V době kamenné neexistoval papír. Písmo tesali do kamene." "Prosím, používali také kámen místo toaletního papíru?" Alois ukazuje návštěvě sbírku nerostů. "A co je tohle?" Ptá se host a ukazuje kousek něčeho černého v krabičce. "Není to snad kousek meteoritu?" "Ach, ne," usměje se majitel sbírky. "To je zlomek prvního koláče, který manželka upekla brzy po svatbě." V jeskyni přemlouvá pračlověk ženu: "Tak pojď už do postele." "Ne, nechce se mi." "Pojď už!" "Řekla jsem ne!" Pračlověk se naštve a praští ženu kyjem po hlavě. Když se probere z bezvědomí, muž do ní začne znovu hučet: "Nenech se už přemlouvat." "Ne!" "Proč, ještě se ti nechce?" "Ne ,teď mě bolí hlava." "Tati, co myslíš, kam mám schovat před bráchou tu čokoládu?" "Do sebe." Recept na rychlé rumové pralinky: Vezmeme dutou čokoládovou figurku, odhryzneme jí hlavu a dolejeme až po okraj rumem. Neskladujeme a ihned konzumujeme. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Vědci objevili jídlo, po kterém ženy ztrácejí 90% chuti na sex... Svatební dort Citovat
brixtr Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 Inzerát: Hledá se mladší žena, která umí nejen pi- vní láhev zuby otevřít, ale v kuchyni i vaře- čkou dovedně pracovat, též tvrdé, měkké o- voce zavařovat, na malé zahrádce také zá- hony upravovat, se stálou veselostí i mr- zutosti života zahánět a svým hudebním na- dáním zpříjemnit život starému mládenci. PS: A teď si to přečti ještě jednou, ale ob řádek! Citovat
brixtr Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 Otec: "Kam jdeš, synu?" Syn: "Na rande." Otec: "To je milé. Nezapomeň si nasadit... víš co..." Syn: "Co?" Otec: "Víš co..." Syn: "Prezervativ?" Otec: "Čepici, ty nadrženej idiote!" Citovat
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 Přijde stařeček k doktorovi: "Pane doktore, stal se mi pracovní úraz a přitom se mi zlomila ruka!" Doktor se ptá: "Co jste dělal?" "Ale, když jsme se milovali se stařenkou, tak jsem spadl z postele." A doktor: "To vám ale nemůžu napsat jako pracovní úraz." "Nemůžete? Tak tam napište, že při rozsévání semene jsem spadl ze staré mašiny!" Citovat
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2016 Odesláno 17. prosinec 2016 Potká kanibal kanibala, který nese v podpaží urnu a říká: "Ty vole, kde jsi sehnal instant?!?" Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. prosinec 2016 Odesláno 20. prosinec 2016 regius, na předchozí stránce: Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. prosinec 2016 Odesláno 21. prosinec 2016 Koukal jsem na plážový volejbal sotva 10 minut, když došlo ke zranění zápěstí. Ale do týdne bych měl být v pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.