Guest Džůny Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Žil jednou jeden král a ten měl velmi pěknou dceru. Jednoho dne se jim na zámku ucpala kanalizace, tak zavolali instalatéra. Když instalatér přišel, princezna mu nenápadně pošeptala:„Otec ti bude za práci nabízet ledacos. Zlato, stříbro, peníze, slivovici, ale ty nic neber, jen ho požádej o starou rezavou podkovu.“Instalatér pár hodin čistil kanály, příšerná, těžká práce, a když byl s prací hotov, nabízel mu pan král zlato, šperky, peníze i slivovici... ale instalatér trval na tom, že chce jen starou rezavou podkovu. Král mu ji nakonec, se zjevnou nechutí, dal. Když instalatér odešel, povídá smějící se otec král dceři:„To jsme s ním ale vydrbali, co?“ Citovat
Burianekmiroslav Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Manželský pár je v posteli a když jsou v nejlepším, povídá ona: „Hafni!” On: „HAF!” A zase ona: „Hafni!” On: „HAF!” Po třetí si ho už vyndá z pusy a vykřikne: „Sakra, zhasni, děti se dívaj!” Citovat
Burianekmiroslav Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Zpráva ČTK.Katastrofální zemětřesení v Rumunsku. 50 000 mrtvých.USA posílají potraviny. Anglie peníze. ČR posílá 50 000 nových Rumunů. Citovat
Laďa Odesláno 31. leden 2015 Odesláno 31. leden 2015 Po dlouhé noci plné vášnivého milování se chlap svalí na bok a všimne si, že na stolku stojí zarámovaný obrázek jiného chlapa. Přirozeně se zalekne a nervózně se zeptá partnerky: „Poslyš, to je tvůj muž?”„Ale kdepak, hlupáčku,” tulí se k němu partnerka.„Tak přítel?” vyptává se chlap dál.„Ale vůbec ne,” šišlá partnerka a cumlá mu ucho.„Tak kdo to teda je?” vyzvídá chlap.Partnerka na to: „Ale to jsem přece já, před operací!" Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 (upraveno) jsem si tak na nekoho vzpomnel Upraveno 2. únor 2015 uživatelem Scratch Citovat
Laďa Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 3 šokující zprávy1..Devítiletý chlapec zachránil život farářovi -našel mu bulku na přirození.* * * * * *2.Psychopat napustil jedem peníze, které daroval na dětské domovy.Zemřelo 20 poslanců, dva starostové a jeden ministr.Žádné dítě zatím nebylo ohrožené.* * * * * *3.Zřítil se Boeing 747 plný Romů. Obě rodiny drží smutek. Citovat
FrantaCV Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 (upraveno) Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí, by měl mít s sebou řetěz, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo....... no vypadala jsem ráno v autobuse jako píp ......... Edit : Nech prosím červenou moderátorům. Díky. Omlouvám se, nebyl to úmysl - jen CTRL/C a CTRL/V bez úprav. Upraveno 3. únor 2015 uživatelem FrantaCV Citovat
Haryk Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 http://medias.tuxboard.com/flash/strip-tease-controle-parental.swf Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 V USA propouštějí do civilu staré vojáky. Výšku odstupného jim vypočítají tak, že si každý zvolí dvě části na těle, oni změří délku mezi nimi a podle toho vyplatí odstupné. Přijdou k prvnímu a ten řekne: "Od dlaně, po druhou dlaň." Voják roztáhne ruce, přeměří mu délku a dostane pěkné odstupné. Druhý voják řekne: "Od hlavy k patám." Voják se vyšponuje, přeměří mu rozdíl a odstupné je neuvěřitelně vysoké. Přijdou k poslednímu dědkovi a ten řekne: "Od hlavy po koule." "Ale no tak dědo, vyberte si taky po paty, budete mít víc peněz." "Ne, od hlavy po koule!!!" opakuje děda. Stáhnou teda dědovi trenky, koukají a koule nikde. "Dědo a kde jste je nechal?" "V Afganistánu ... a teď měř synku!" Citovat
Laďa Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 V Americe na imigračním se ptají cikánů na důvod návštěvy USA.- Jdeme Obamovi na pohřeb.- Obama přece žije.- Nevadí ... my počkáme. Citovat
Laďa Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 Tak ještě jeden co mi dnes přišel. Muž navštíví velmi exklusivní nudistický klub. Hned první den svlékne šaty a začne se procházet klubem. Kolem něj prochází krásná vnadná blondýnka a muž dostane erekci. Dívka k němu přijde a říká: "Volal jsi mě?" "Ne, proč myslíš?" Ptá se muž. "Tak to asi musíš být v klubu nový. Tak tedy dovol, aby Ti to vysvětlila. Víš, tady je takové pravidlo, že když dostaneš erekci, znamená to,že mě voláš". Smějící se dívka si muže odvede k bazénu a tam se s ním pomiluje... Muž pak pokračuje v prohlídce klubu a navštíví saunu. Jakmile si sedne, uprdne si. Během minuty vstoupí urostlý chlupatý muž a říká: "Volal jsi mě?" "Ne, proč se ptáš?" odpovídá muž. "Tak to asi musíš být v klubu nový. Tady je takové pravidlo, že když si uprdneš, znamená to, že mě voláš, abych přišel." Nato svalovec ohne nováčka o lavičku a ošuká ho... Poté už muž nepokračuje v procházce a rychle se vrací do přijímací kanceláře, kde jej s úsměvem vítá nahá recepční a ptá se, jak mu může pomoci. Muž odpovídá: Zde je má členská karta, vracím zpět klíče, členský poplatek 500 USD si můžete ponechat, odcházím. "Ale, pane, proč tak kvapně, byl jste zde jen pár hodin a neměl jste ještě ani šanci poznat všechny naše služby a zařízení", říká recepční. Muž na to reaguje slovy: "Poslouchejte mě slečno, je mi 71 let, erekce se mi dostavuje tak jednou za měsíc, ale prdím každých 15 minut! Odcházím!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 daco pre východ Slovenska Linka doveri pre ženi abo kejdz v ženskom časopiše odpoveda na otazki CHLOP: Otazka: Muj manžel furt tuži po svojej bivalej priateľke, mampodozrene, že je mi neverni. Co Vi na to? Odpoveď: Schopnosc mužov fizicki milovac je skoro bezmedzna. Jedokazane, že muž še počtom splinuci s roznima ženami zdokonaľuje.Ta ak ma totu milenku, zrobil to len kvoli vam. Žebi vas dokazal na najlepšej možnej urovni uspokojovac. To najlepše, čo možece zrobic, je nič mu nevičitac. Zrobce mu radšej viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi._____ Otázka: Moj manžel ustavične tuži po oralnom sexe. Co mam zrobic? Odpoveď: Mali bi sce mu zrobic jak chce. Neda še z teho otehotnec ani stlstnuc. Jedna čajova ližička sĺz láski ma len dzešec kaloriji. Okrem teho prospieva toten sposob laski vašej pleti. Muži toto šicko znaju a preto su ochotni umožnic svojim partnerkom totu radosc napriek tomu, že im orálni sex spôsobuje ohromné bolesci. Idze o dokaz ich mužskej láski a tak bi sce partnerovi mali pripravic viživnu večeru a vážic sebe, co pre vas robi.______ Otázka: Muj manžel travi bars často večere zos svojimi pajtašmi, ta to už me nema rád? Odpoveď: To je prirodzene správane, ktoré bi sce mali podporovac.Muž je lovec a potrebuje to sebe v spoločnosci inich lovcov dokázac. Vi sebe dumece, že idze o zabavu? Ta to ne! Pre muža je to stresujuci zažitok a navrat domov je pre ňoho vislobodzenim. Prave preto še v stresujucej spoločnosci inich chlopov furt zo zufalstva a utrpeňa opija. Mali bi sce ho poľutovac, a uvaric mu radšej viživnu večeru a važic sebe, co pre vas robi._____ Otázka: Muj manžel chce, žebi sme še milovali v trojici s mojoumladšou sestrou, co mám zrobic? Odpoveď: Vaš manžel je jednoznačne verni človek. Jak munedokažece poskitnúc šicko, po čim tuži, obraca sebe na ženu, ktora mu vas najvecej pripomina - na vašu sestru. Pohoršene neni namieste. Pomaha to predsa zblížic vašu rodzinu. Sestra še od toho skvelého človeka, co sce sebe vžali za manžela, niečo naučí. Ak sce bars uzkostliva, zochabce ho so sestrou osamoce a idzce im uvaric viživnu večeru a važce si, co pre vas robia.______ Otázka: Muj manžel še dokaže so mnu milovac maximalne minutu.Ta je toto normálne? Odpoveď: To je najkrajši dokaz laski, aki vam muž može dac! Znamená to, že po vás tak veľmi tuži, že še nedokáže ovladnuc.Ukažce mu, že aj vi ho milujece. Zrobce mu viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi._____ Otázka: Muj manžel sebe nikda nenajdze čas na predohru, ako ho donucic? Odpoveď: Predohra predstavuje pre muža krutu obeť. Je to pre nehoznamenim, že ho dostatočne nemilujece a preto bi ako on mal vinakladac namahu na to, žebi vo vas vivolal túžbu. Dobrá žena ma po svojom mužovi túžic furt ne?! Preto mu na znak laski a ospravedlneňa uvarce viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi._____ Otázka: Muj muž mi nikda nedokaže privodzic vrcholne uspokojene, čom? Odpoveď: Ženski orgazmus je len povera, ktoru vidumali feministkinenavidiace mužov. Rozhodne ho pred svojim mužom ani nespomínajce. Zrobce mu radšej viživnu večeru a važte sebe, co pre vas robi._____ Otázka: Muj manžel po milovaní okamžice zašpi a nemame čas šespolu ani pomaznac, ani pohutoric, ta co s tim? Odpoveď: Sex je pre mužov bars namáhavi. Preto po ňom potrebuju odpočinok. Je to dokonca tak, že čim väčša je laska muža kvam, ta tim intenzívnejša je jeho unava po akte laski. Preto mu doprajce odpočinok. Uvarce mu viživne raňajki a važce sebe, co pre vas robi. okopírované z fcb Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.