elton Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Pepíček jede se školou na výlet. Jdou kolem stráně, na které se pasou kravičky a Pepíček povídá: \"Jéé, paní učitelko, podívejte, jak ten bejček krásně šoustá tu hnědou kravičku.\" Učitelka: \"No jo, Pepíčku, máš pravdu, ale neříká se šoustá, řekni třeba, že ji překvapil.\" Za chvíli se vrací kolem toho pole zpátky a Pepíček křičí: \"Jéé, paní učitelko, podívejte, jak ten bejček překvapil tu hnědou kravičku!\" Učitelka: \"No vidíš, tak se mi to líbí.\" Pepíček: \"... von šoustá tu černou!!!\" Citovat
elton Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Přijde tlustá ženská ke gynekologovi a říká mu: Pane doktore vážím 150 kg, manžel 180 kg. Nemohl byste mi přešít vagínu někam jinam? My se k sobě ani nedostaneme!\" Doktor se otočí na sestru a soucitně si poklepe na čelo. Žena vykřikne: \"Tam ne! To by mi manžel rozbil koulema brejle!\" Citovat
Edison Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Který smysl, ačkoli ho mají, velryby nepoužívají? (podotýkám, že vedliby jsou savci) Je to čich... Protože by jim natekla voda do nosu... Citovat
OK406 Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Pravdivý vtip: Malý Janko přišel za otcem, že má za domácí úkol napsat práci na téma, co to byl 17. listopad 1989. \"Víš Janko, já jsem jen obyčejný člověk z vesnice, tak ti to vysvětlím: tady u nás na dvoře ... vidíš ty prasata ve chlévě .....?\" ... \"vidím tati\" říká Janko. \"... teď vezmi hůl a vyžeň je z chléva ven ...\" Janko tak učinil, ale když odhodí hůl , všechny svině se vrátí nazpět do chléva ..... \"syn, ale tati vždyť jsou všecky svině zpátky u koryta!\" ...... \"... No vidíš synku a máš podklady pro práci o 17.listopadu 1989!\" Citovat
Laďa Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Stárnoucí americký miliardář si chce nechat transplantovat mozek a ptá se doktora, jaký mozek by mu mohli nabídnout a kolik by to stálo. Doktor povídá: \"Máme na skladě mozek vynikajícího vědce,opravdového odborníka a ten by stál tak asi milion dolarů. Boháč nato: \"To se mi zdá podezřele levný, nemáte něco lepšího? \"Doktor: \"Pak tu máme mozek několikanásobného šachového velmistra, nikdo ho nikdy neporazil, ale to by stálo 5 milionů.\" \"To už je lepší, ale přece jen, nebylo by ještě něco exkluzivnějšího?\" \"Máme tu mozek českého politika a ten stojí 50 milionů.\" \"Proboha, proč mozek politika stojí tolik?\" \"Protože je nepoužívaný.\" Citovat
Hafity Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Tento příběh je údajně skutečný a je o vztahu, který se vytvořil mezi skupinou zedníků a dítětem. Mladá rodinka s pětiletým děvčátkem se nastěhovala do domu vedle parcely, kde se stavěl nový dům. Děvčátko se přirozeně začalo zajímat o vše, co se dělo v sousedství, a začalo si povídat se zedníky. Motala se mezi nimi, měli zlaté srdce a prakticky si ji adoptovali jako talisman. Povídali si s ní, když měli svačinu nebo oběd a občas jí dali drobné práce, aby jí poskytli pocit důležitosti. Dokonce dali dítěti i pracovní rukavice a přilbu, což ji strašně těšilo. Na konci prvního týdne jí dali obálku s nějakými drobnými jako plat. Dítě vzalo výplatu pyšně domů a maminka navrhla, aby otevřeli na její jméno účet v bance. Paní v bance byla velmi nadšená, když jí děvčátko vykládalo o svojí práci na stavbě a že za to má dokonce i výplatu. \"Určitě jsi pracovala velmi těžce, když jsi tohle všechno vydělala\", poznamenala s úsměvem. \"Ano, dělala jsem s Jožinem, Mirkem a Dušanem, budujem velikánský dům!\" \"Bože můj\", pokračovala paní, \"A budeš na stavbě dělat i příští týden?\" Dítě se zamyslelo a potom vážně prohlásilo: Myslím, že jo .... jestli ti čuráci ze stavebnin dovezou cihly.... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 PROČ BY MUŽI NEMĚLI PRACOVAT V PORADNĚ ŽENSKÉHO ČASOPISU Milý Honzo, doufám, že mi dokážeš pomoci, Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou přestalo auto jet - musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla. Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi Magda ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Milá Magdo, že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva. Doufám, že jsem Ti pomohl Honza Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Paní Novákové přivezli uhlí. Vykloní se z okna jen v podprsence a ptá se, co to bude stát. \"Dvanáct stovek, paničko.\" Paní Nováková vyhodí prso z podprsenky a ptá se: \"A nějaká sleva by být nemohla?\" \"Kdepak paní, to nejde.\" Jde tedy dolů jen ve spodním prádle, otevře, začne se nakrucovat, popotahuje kalhotky, až jí jsou chloupky vidět a znovu škemrá: \"No tak, chlapci, pojďte na skleničku, dohodneme se na ceně.\" \"Ne, ne, paní Nováková, to nepůjde. My už jsme dnes promr*ali tři fůry.\" Citovat
Maverick Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Syn se zamiluje a sděluje rodičům, že se chce oženit. \"A která je ta vyvolená?\" ptá se otec. \"Gábinka z vedlejšího baráku.\" \"Synu,\" říká táta, \"musíme si promluvit.\" Vylezou spolu ven a táta s omluvou přiznává, že v mladí udělal chybu, a že Gábinka je jeho biologická dcera. Syn to pochopil a chodil nešťastný přes půl roku. Po půl roce přiběhne zas a oznámí, že se zamiloval a že se chce oženit s Martinkou odnaproti. Situace se ale opakuje. Rozhořčený syn běží za mamou a říká: \"Já se nikdy neožením, protože taťka je biologickým otcem všech pěkných holek.\" \"Ale synku, jen se v klidu ožeň s Martinkou,\" říká máma, \"třeba náš táta je její biologickým otcem, ale tvým rozhodně není.\" Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Dobrá koupel , pamatuji dobu kdy jsme se koupali na cvičení ve výkopu na BVP Citovat
Edison Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Prej tatra... Dyk je to samej ural a kamaz!!! Citovat
elton Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Sedí kominík se svou malou dcerkou a ona se zeptá: \"Tati, až vyrostu, můžu být taky kominík?\" \"Ne holčičko, to by nešlo! Už si viděla ženskou, která nosí štěstí???\" Citovat
elton Odesláno 14. srpen 2014 Odesláno 14. srpen 2014 Dědek s babkou přijdou k doktorovi, aby jim něco předepsal, že chtějí omládnout. Po dlouhém naléhání a uplácení jim doktor, aby se jich zbavil, předepíše Šaratici. Tak si sednou s tou Šaraticí v parku na lavičku, popíjejí a čekají, až omládnou. Po chvilce pití to na babku přijde, tak odběhne do křoví, když se vrátí, tak říká dědkovi: \"Dědku, viděl jsi, já jsem běžela jak šestnáctka\", a dědek na to říká: \"no, a já jsem se posral jak dvouletej\". Citovat
brixtr Odesláno 15. srpen 2014 Odesláno 15. srpen 2014 Manželka:Miláčku co kdyby jsme šli do ložnice dělal čuňačinky? Manžel: Tak jo pos**eme polštáře Citovat
PAJA106 Odesláno 16. srpen 2014 Odesláno 16. srpen 2014 Dnešním rodičům dělají starosti dvě věci: Co z netu stahuje jejich syn a co na něj nahrává jejich dcera. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 16. srpen 2014 Odesláno 16. srpen 2014 Mladá, asi tak devadesátiletá bába zuřivě promíchává obsah žumpy na dvoře s kbelíkem na tyči. Jde okolo vnuk a ptá se: \"Babi, co to děláte, to je strašnej smrad!\" Bába: \"Spadla mi tam zástěra!\" \"Ale babi, stejně si ji už nevemete na sebe!\" \"No, o zástěru mi nejde, ale měla jsem v kapse namazaný chleba sádlem!\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.