hardhouse.trip Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Syn se ptá: \"Mamí, proč jsem černý, když ty i táta jste bílý\"? Máma: \"Byli jsme na svatební cestě u moře, a na pláži na párty se strhla taková mrdačka, že buď rád že nejsi tuleň\". Citovat
poldiss Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Na schůzce nadnárodní korporace: Německá manažerka: Můžete confcall ve čtvrtek? Češi: Nene, my máme svátek. Francouzi: My taky máme svátek. Maďaři: My máme taky volno. Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo? Němec: Protože jsme prohráli... Citovat
Šalda Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Chudá škaredá holka jde kolem rybníka, když v tom z vody vykoukne zlatá rybka. Říká: \"Nebuď smutná, splním ti tři přání.\" Dívka se zaraduje a říká: \"Chci, abych byla krásná.\" Podívá se do vody a co nevidí, je z ní úplná kráska. Říká druhé přání: \"Chci, aby moje chatrč byla zámek.\" Otočí se a z chatrče je zámek. Chvíli se rozmýšlí a přeje si, aby z jejího kocoura byl krásný mladík. Ohlédne se a přichází mladík. Ona mu běží naproti a ptá se ho: \"Copak ty, můj milý, ty nemáš radost?\" Mladík zavrtí hlavou a říká: \"Co tě to v loni napadlo nechat mě vykastrovat?\" Citovat
brixtr Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 nevím kam to přesně hodit ae tenhle inzerát mě docela rozesmál http://auto.bazos.cz/inzerat/33974092/Lancina.php Citovat
Michal-OL Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 nevím kam to přesně hodit ae tenhle inzerát mě docela rozesmál http://auto.bazos.cz/inzerat/33974092/Lancina.php No tak ten je hodně hustej a jetej na majáku... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 nevím kam to přesně hodit ae tenhle inzerát mě docela rozesmál http://auto.bazos.cz/inzerat/33974092/Lancina.php \"Má to repro repraky\" Citovat
brixtr Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 ony se dělaly lancie i v roce 201? :D:D Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Nový mobil pro chlapy: http://hledy.ic.cz/mobil.gif [upravil dne 8.5.2014 23:30 od Peta] Citovat
brixtr Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 jj ale bacha co skenuješ tak má drahá polovička mi to zakázala Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 [*]„Ani se nesprchuj, já mám stejně nejradši, když trochu smrdíš.“ [*]„Nech si tam ten fotbal, dyť ti to uteče a bude ti to líto!“ [*]„Miláčku, klidně si na mě vlez, já si vezmu ibalgin a nějak tu migrénu kousnu.“ [*]„Jejda jejda, kterejpak rošťák nám tu nablil do botníku, jestlipak ty sis to včera moc hezky neužil?“ [*]„Prosím tě, lež, ani nevstávej, teď bude nejlepší, když se z tý kocoviny pěkně vyspíš, pak ti udělám vajíčka.“ [*]„Hele, tak maminku ošleme do prdele, ať nejezdí, co nám tu má co smrdět, viď!“ [*]„A nemám teda zavolat Mileně, aby přišla? Posledně se ti tolik líbila, že bysme si to udělali trochu hezký.“ [*]„Přeci nebudeš hulit venku, víš jaká je tam zima? Zakuř si klíďo tady.“ [*]„Teda já tě obdivuju, že ty se mnou vlastně vůbec vydržíš, když jsem taková svině!“ [*]„Ovšemže polykám.“ [*]„Jistěže za to můžu já, vždyť já jsem přeci taková dylina.“ [*]„Ty jsi zatloukl hřebík? A takhle pěkně? Ty můj hrdino!!!“ [*]„A nechceš si s klukama někam vyrazit? Tak na tejden a odpočinout si ode mě?“ [*]„Že budete koukat tady? Prima, skočím do krámu pro basu piv a tlačenku, ať máte pohodičku, ju?“ [*]„Ano, máš pravdu a já jen tak blbě kecám.“ [*]„Říkala jsem si, že by sis mohl koupit tu motorku, cos vždycky chtěl.“ [*]„Ale samozřejmě, že se nehodlám vdávat, dyť hromádka, to i tak mnohem líp zní.“ [*]„Miláčku, s tou sekačkou k narozeninám, to jsi mě moc hezky překvapil.“ [/list=1] (zdroj) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 :D zrovna mě to pobavilo na fcb Citovat
Jeny Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Muž telefonuje na policii: Muž: Ztratila se mi žena. Jela pouze do obchodu a ještě se nevrátila. Policista: Jak je vysoká? M: Nižší než já, ale nevím přesně kolik. P: Štíhlá? Při těle? M: No není štíhlá ale ani tlustá, nevím. P: Barva očí? M: To Vám nejsem schopný říct tak narychlo. P: Barva vlasů? M: Má je obarvené podle sezóny. P: Co měla oblečené? M: Něco jako kalhoty a tričko, pořádně si to nepamatuji. P: Odjela autem? M: Ano! P: Můžete mi popsat vaše auto? M: Fiat 126 (1973), barva pastelová 463 turchese farfala, kotoučové brzdy na přední nápravě disky 12\" x 5,5\" s roztečí 4x98mm, Pneumatiky semislick Yokohama A048R 165/55 R12 dnes ráno s hloubkou dezénu 6mm, pětistupňová převodovka s krátkými převody 1. 12x39, 2. 14x32, 3. 17x29, 4. 20x26, 5. 21x22, stálý převod 8x41...(muž se rozplakal) Policista: Nebojte se pane, vaše auto najdeme! zdroj: ndr.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.