odee Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Elton: Tak to je prostě moooc tohle!!!:D:D Citovat
Kloub Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Potkají se dva kamarádi a jeden povídá: - Tak si představ, byl jsem o víkendu na svatbě za svědka. No a na oslavě jsem si šel zatancovat s nevěstou. V tom ti přiběhne ženich a nakopne ji vší silou mezi nohy. Ten druhý nechápavě: - Nekecej, a co se jí stalo? Prvý povídá: - No jí nic, ale mně zlomil dva prsty!!! Citovat
Péťa Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Mladá žena leží na ARU v kómatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí. Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení. Potom jedna sestřička povídá té druhé: „Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat my? Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct.“ Přijdou do čekárny a říkají mu: „Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z kómatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat?“ Muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá: „Asi se udusila“. Citovat
Michal-OL Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 žena: Pijete pivo? Muž: Áno žena: Koľko piva denne? muž: Zvyčajne asi 3 žena: Koľko platíte za pivo? ... muž: asi 1 € žena: A ako dlho pijete pivo? muž: Asi 30 rokov žena: Takže jedno pivo stojí 1€ a vypijete tri denne, čo je mesačne asi 90 €. Za jeden rok by to bolo približne 1100 € mám pravdu? muž: asi áno žena: za 30 rokov by to bolo vyše 32.000€, že? muž: je to možné žena: Viete, že ak by ste tie peniaze neminuli na pivo, ale si ich uložili na úrokový účet, mohli by ste si za to teraz kúpiť Ferrari ??? muž: Pijete pivo? žena: Nie. Muž: A kde máte Ferrari ? Citovat
brixtr Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 už tu je ale na tohle si ho klidně pozvu domů Citovat
elton Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Přijde Pepík za maminkou a říká: \"Mami, já jsem viděl před chvílí tátu s pošťačkou. Nejdřív se bavili, pak ho políbila, pak políbil on ji,pak šli do garáže a ona mu začala rozepínat kalhoty.\"** \"Aha, zajímavé...Víš co? Řekni to tátovi na dnešní oslavě jeho narozenin.\" Večer se koná oslava, všichni hosté už jsou seřazení ke gratulacím, když Pepík přijde za tátou a říká: \"Tati, já jsem tě dneska viděl s tou pošťačkou. Jak políbila ona Tebe, pak jsi políbil Ty ji, pak jste šli do garáže, ona Ti začala rozepínat kalhoty a pak ti měla v ruce ......mami, jak se jmenuje ta věc, co Ti strejda Jára vždycky dává do pusy?\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Mladá žena leží na ARU v kómatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí. Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení. Potom jedna sestřička povídá té druhé: „Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat my? Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct.“ Přijdou do čekárny a říkají mu: „Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z kómatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat?“ Muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá: „Asi se udusila“. Jsou tři těhotné a pletou spolu svetry. První říká: \"Doufám že to bude chlapeček, pletu modrej svetr.\" Druhá říká: \"Doufám že to bude holčička, pletu růžovej svetr.\" Třetí říká: \"Doufám že to bude kripl, zkurvila jsem rukáv.\" Citovat
KingSpade Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Priateľka mi našla vo vrecku rúž. Povedal som jej, že ju podvádzam s inou. Cítil by som sa trápne keby som jej mal povedať, že predávam AVON. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.