Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijde slepec na pláž, vybalí nafukovací pannu a začne jí nafukovat. Po chvíli k němu přiběhne nervozny chlap a začne na něj řvát:”Co si to o sobě vůbec myslíte? Mám tu malý děti a vy si tu klidně nafukujete pannu!”

Slepec přestane foukat, zamyslí se a říká: “Aha, tak to jsem celou zimu šukal kajak”.

Odesláno

Indiánské zamyšlení nad dneškem:

Redaktor New York Times se zeptal indiánskeho náčelníka Dva tesáky: \"Je Vám

přes 90 let, celou tu dobu pozorujete bělochy - jakých úspěchů dosáhli a

jaké škody napáchali? Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali

chybu?\"

Indián se zamyslí a praví: \"Když bílí muži přijít, Indiáni být vládci země.

Žádná daně, žádná dluhy. Bizonů hodně, bobrů hodně, voda čistá. Ženy udělat

všechna práce. Šaman léčit zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a ryby

chytat. Večer zazpívat, zatančit, zakouřit si, pak celou noc šukat.\"

Potom se náčelník trpce pousmál... \"Bílý muž dost kretén, když myslet, že

taková systém se dát vylepšit!

Odesláno

Povídá si takhle Obama s jedním starým uznávaným indiánským náčelníkem o politice... tak přijde na řadu i otázka, co si indoš myslí o imigrační politice USA..

Indián se tak zamyslí a povídá: \"Já bych tomu věnoval mimořádnou pozornost. My jsme to před časem dost podcenili...\"

Odesláno

Z operačního sálu vyjde unavený doktor, na lavičce ho čeká zkroušený mladý muž.

\"Pane vaši ženu se nám podařilo stabilizovat. Bohužel, upadla do kómatu a v takových případech je prognóza i na několik desítek roků. Manželce budete muset 3x denně podávat umělou výživu hadičkou, vždy po pár hodinách ji musíte otočit, aby nedocházelo k proleženinám, měnit jí savé vložky na malou potřebu, umývat ji po velké a přitom k ní něžně a laskavě mluvit, protože je celkem možné, že bude všechno vnímat a slyšet. Po dvaceti letech se může stát, že se na chvilku probere, otevře oči, pozná vás, usměje se a znovu upadne do kómatu na dalších dvacet let.\"

Doktor chvíli pozoruje mladého muže, jak postupně bledne, zelená a jinak mění barvy. Potom ho kamarádsky poplácá po zádech a říká:

\"Nebojte se! To byl jen žert. Nepřežila to.\"

Odesláno

tohle je realita ze života, uryvek poslední FB diskuse mezi mnou a slečnou:

ONA - tak jak ti to v praci utiká?

JÁ - děsně měl sem tu zas hodku šéfa, stavil se na pokec...kdyz sem zacal diskutovat o penězích tak utekl

ONA - no jo to je jasný,co by jsi chtěl,když jde o penize,jo takhle kdyby jsi se ho zeptal,jestli ti nepřida praci za stejne penize,to by tam diskutoval ještě ted

:D:D:D

Odesláno

Mě to přijde jako docela normální (nikoli správný). Jako zaměstnavatel byste taky koukali, kde sehnat více odvedené práce za méně peněz... Co je na tom nenormálního???

Odesláno
Z operačního sálu vyjde unavený doktor, na lavičce ho čeká zkroušený mladý muž.

\"Pane vaši ženu se nám podařilo stabilizovat. Bohužel, upadla do kómatu a v takových případech je prognóza i na několik desítek roků. Manželce budete muset 3x denně podávat umělou výživu hadičkou, vždy po pár hodinách ji musíte otočit, aby nedocházelo k proleženinám, měnit jí savé vložky na malou potřebu, umývat ji po velké a přitom k ní něžně a laskavě mluvit, protože je celkem možné, že bude všechno vnímat a slyšet. Po dvaceti letech se může stát, že se na chvilku probere, otevře oči, pozná vás, usměje se a znovu upadne do kómatu na dalších dvacet let.\"

Doktor chvíli pozoruje mladého muže, jak postupně bledne, zelená a jinak mění barvy. Potom ho kamarádsky poplácá po zádech a říká:

\"Nebojte se! To byl jen žert. Nepřežila to.\"

čoveče, ty snad neděláš nic jiného, než sedíš u netu a cpeš sem jeden vtip za druhým... :aut kdybys dělal něco jiného, tak by sis všiml, že tento vtip jsi sem už jednou ty sám vkládal - 19. 02. 2014 v 17:29 hodin. :D:aut

Odesláno

Doběhne chlap před hospodu, v ruce drží pistoli, rozkopne dveře a křičí:´

„Kterej z vás mi š*ká ženu ?! Na fleku ho zastřelím !“

A zezadu se ozve tichý hlas: „Tak tolik nábojů nemáš...“

:D

Odesláno

Přijde upír do baru a poručí si horkou krev, druhý den přijde zase a opět si poručí horkou kerv. Třetí den přijde opět do baru a poručí si pouze horkou vodu. Barmanovi je to divné a zaptá se ho. \"Co ta změna?\". Upír na to . \"Ale za rohem jsem našel tampon tak si chci udělat slabej čaj\"

Odesláno

Jde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat HIV testy, vyplní dotazník, odevzdá krev. Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: \"Tak pane doktore, jak to dopadlo?!\"

Doktor: \"No mám pro vás špatnou zprávu, testy jsou pozitivní\". Chlápek je vyšokovaný a chce vědět, jestli fakt neexistuje nějaká metoda, jak by se mohl vyléčit.

Doktor na něj: \"...a vy tady píšete, že jste homosexuál?\" Chlápek: \"......no, to jsem.\"

Doktor: \".....hm, tak to se dalo čekat! Ale mám pro vás pomoc: vezmete 2litry mlíka, necháte ho 2 dny na Slunci a pak to vypijete dohromady se 3 zkaženými vejci a 0.5 kg řádně odvětralým zelím. Tak to budete dělat 20 dní a zachráníte se !!!\"

Chlápek poděkuje a nadšeně odejde. Když je pryč, tak se sestra ptá: \"Pane doktore, proč jste mu neřekl, že testy dopadly dobře?\"

Doktor: \"Ať ví, na co se používá prdel, buzerant jeden!\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...