PAJA106 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Když vidím všechny ty stromy a v jejich kůře vyrytá srdíčka s iniciály zamilovaných, jsem zděšený, kolik lidí nosí na rande nůž. Citovat
Cinicman Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Už rok sa snažím v Lidli kúpiť pokladničné oddelovače nákupu a ten bastard pri pokladni ich vždy vráti naspäť... Citovat
ferinko2 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Už rok sa snažím v Lidli kúpiť pokladničné oddelovače nákupu a ten bastard pri pokladni ich vždy vráti naspäť... Keby len LIDLI,robia to tie potvory vo všetkých supermaketoch...a potom vraj nekradnite.Ako sa má slušný človek k tomu dostať:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Odposlechnuto v Praze Odposlechnuto a odpozorováno ve Vodičkové.........Ženy za volantem...... miluju Vás...... nikdy si od nikoho nenechte namluvit že něco děláte špatně ))..... Paní zaparkovala ve druhé řadě a nějak si nevšimla nepatrné maličkosti...... tramvajových kolejí...... a co se asi tak mohlo stát..... zákeřně zezadu se připlížila tramvaj .... a tramvaják učinil co mu velí přirozenost..... olízl palec a stiskl tlačítko.... a zvuk který se ozval je myslím důvěrně známý nám všem kdož jsme utrpěli povinnou školní docházku..... )) a když už placatej palec zvonil asi dvě minuty v kuse a v centru už nezbyl ani holub..... vylezla paní s kávou v ruce.... a s naprostým klidem pravila... \"Tak mě vobjeď debile !!!\"....))))) ...... V tu chvíli švec pustil tlačítko.... čelist a jsem zcela přesvědčen o tom, že i moč....)) áve holky.... tohle my chlapi neumíme )) Citovat
odee Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Tak to je pojeb:D Mě se taky konktrétně včera podařilo totálně rozbít jednoho borca. Přišel asi s tchýní koupit postel, paní se dlouho rozmíšlela, až sme našli jednu vhodnou, říkám, tady se dají i vyměnit matrace, až budou horší, jen se dají nové. A paní: \"to už nebude potřeba, já se toho stejně nedožiju\". Nenapadlo mě nic lepšího než: \"Abyste se nedivila! \" A borec už se válel po zemi:D Citovat
davidekcz Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Žába se ptá vlka: \"Co to kouříš ?\" Vlk na to: \"To je tráva, žabo !\" Žába: \"A jak se to kouří?\" Vlk: \"Koukni žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to vydržet.\" Žaba: \"A jak dlouho to mám v sobě držet ?\" ... ... Vlk odpoví: \"Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou na druhou stranu řeky a zpět.\" Žába si dá práska a skočí do vody. Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam se na ní podívá hroch a ptá se: \"žabo, co to děláš ?\" Žaba: \"Ale ... učím se kouřit trávu.\" Hroch: \"Já chci taky!\" Žaba: \"Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí.\" Hroch plave, plave a vynoří se na druhém břehu. Tam na něho čumí zhulený vlk s vyvalenými očimi a křičí: \"TI JEBE ŽÁBO ???!!!! UŽ VYFOUKNI !!! Citovat
poldiss Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Manželka už ztratila trpělivost s pitím svého manžela a rozhodla se, že ho postraší a vytrestá. Převlékla se za Lucifera a když se v noci připotácel opilý domů, tak na něj zpoza rohu vyskočila a zavřeštěla. Manžel si ji prohlédl a s klidem gentlemana odpověděl: \"Mě nevyděsíš, frajere, patnáct let jsem ženatej s tvojí ségrou.\" Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Zastaví nákladní vůz na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne o blondýna na něj: \"Jmenuju se Heather, jedu za váma a ztrácíte náklad.\" Řidič zakroutí hlavo, padne zelená. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak jí řekne: \"Já jsem nějakej Kevin, je zima, jsme v Minnesotě a já sypu sůl na silnici.\" Citovat
Mohy Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Odposlechnuto v Praze Odposlechnuto a odpozorováno ve Vodičkové.........Ženy za volantem...... miluju Vás...... nikdy si od nikoho nenechte namluvit že něco děláte špatně ))..... Paní zaparkovala ve druhé řadě a nějak si nevšimla nepatrné maličkosti...... tramvajových kolejí...... a co se asi tak mohlo stát..... zákeřně zezadu se připlížila tramvaj .... a tramvaják učinil co mu velí přirozenost..... olízl palec a stiskl tlačítko.... a zvuk který se ozval je myslím důvěrně známý nám všem kdož jsme utrpěli povinnou školní docházku..... )) a když už placatej palec zvonil asi dvě minuty v kuse a v centru už nezbyl ani holub..... vylezla paní s kávou v ruce.... a s naprostým klidem pravila... \"Tak mě vobjeď debile !!!\"....))))) ...... V tu chvíli švec pustil tlačítko.... čelist a jsem zcela přesvědčen o tom, že i moč....)) áve holky.... tohle my chlapi neumíme )) u tohohle sem se skoro pochcal já..smíchy:mrk:D:D:D:super Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 http://www.agresori.com/23320-jak-na-holky.html :D Citovat
odee Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 To Cinic: To není k smíchu, ale k obdivu! To je luxusní obchodní plán! Si představ, že za odvoz si vezme nějaký éčko, co mu pokryje náklady na cestu a tak má vlastně materiál na obědy zdarma;) Takhle se vydělává! Citovat
poldiss Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 blbější vtip jsem dlouho nečet :D Přijde kachna do hospody a ptá se hostinského: -Máš chleba? -Nemám. -Máš chleba? -NEMÁM! -Máš chleba? -Nemám, jak ti to už mám vysvětlit? -Máš chleba? -Sakra, když jednou řeknu že nemám tak nemám! -Máš chleba? -Poslouchej, ještě jednou se mě zeptáš, jestli mám chleba, tak ti přibiju tvůj drzý zobák k tomuhle pultu! ... -Máš hřebík? -Nemám, proč? -Máš chleba? Citovat
Haryk Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 co se stane s Karkulky kdyš si sáhne na vysoké napětí? Popelka Citovat
Cinicman Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Vnúčik píše starým rodičom list: “Ahojte dedko a babka, v škole nám vraveli, že sa nemá klamať a mali by sme ku všetkým svojim klamstvám priznať, tak vám píšem. Cez prázdniny som potajomky otvoril jeden z tých veľkých pohárov so slivkovým lekvárom a skoro cely som ho zjedol, aby ste nato neprišli tak som doňho nasral a vrátil ho do police.” Nato dedko babke vlepí facku: “Ja som ti vravel, že je to hovno a ty stále iba zcukornatel, zcukornatel…” Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Když musíš tak musíš .... Aneb nikdy nevěřte prdu ! http://www.agresori.com/23359-nepovedena-reportaz.html Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Njn a jak se to vyjímá na bílém prádle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.