elton Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Staré čínské pořekadlo: Pes který štěká - je nedovařený. Citovat
shark734 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Dedko si pozerá v časopise rubriku s fotografiami zosnulých. Príde vnuk a pýta sa: -\"No čo dedko, zase si na Facebooku?\" Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 - Ženo... Milačku... Sebe zrobime šumni vikend? - Ano, zlatko... - Tak serus v pondzelok Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Souložit s kondomem, to je jako čichat ke kytce v plynové masce. - Jan Werich Citovat
shark734 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Účastníci sexuologického kongresu: Hulmiho Ukolen (Fínsko) Jari Malhomäkki (Fínsko) Hon Si-ho (Čína) Sergej Stokurev (Rusko) Ivan Masturbatov (Rusko) Oje Ballström (Švédsko) Honza Jebavý (Česká republika) Milorad Mrdak (Srbsko) Michail Popičimušvihli (Gruzínsko) Uwe Furtmustal (Nemecko) Darko Erekčič (Chorvátsko) Maho Jakotyč (Chorvátsko) Sándor Gulemiházy (Maďarsko) Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Maturitné otázky z matematiky v roku 2012 1. Sudca zoberie 15000 EURO za to, že spôsobí procesnú chybu, po ktorej prepustia mafiána z väzby a 3000 EURO za prekvalifikovanie trestného činu kvôli nižšej sadzbe odňatia slobody. Koľko mafiózov musí pustiť a koľko paragrafov prepísať, aby si mohol kúpiť stavebný pozemok na Slavíne rozmerov 50x20m, keď 1m2 stojí 5.000 EURO? 2. Poslanec berie 3000 EURO za hlasovanie o návrhu zákona. Za členstvo v rôznych dozorných radách poberá mesačne: 2000 EURO, 1500 EURO, 3300 EURO a 1500 EURO. K tomu navyše týždenne za lobing 1500 EURO. Čo sa mu viac oplatí: sedieť v parlamente alebo sa venovať len svojim kšeftíkom, keď o dôležitejšom zákone sa hlasuje priemerne raz za týždeň ? (Poslanecky plat neberte do úvahy - beží mu v obidvoch prípadoch). 3. Súkromný podnikateľ - majiteľ menšej stavebnej firmy sa uchádza o štátnu zákazku za 200 000 EURO, o udelení ktorej rozhodujú traja úradníci. Vypočítajte: a) Aký veľký úplatok musí dať každému úradníkovi za predpokladu, že všetkým dá rovnako a že na to obetuje 10 % z celkového objemu zákazky. b) O koľko EURO musí dať úradníkom druhý podnikateľ viac, ak chce pretromfnúť predchádzajúceho staviteľa o 5 %. c) Koľko EURO ostane každému zo súkromníkov z objemu zákazky po odrátaní úplatkov. d) O koľko EURO musí prvý podnikateľ oklamať daňový úrad, aby vykompenzoval stratu z úplatkov. 4. Gejza V. má na starosti 3 prostitútky. Keď každý obslúžený zákazník zaplatí 70 EURO, koľko klientov potrebuje zohnať jedna baba, aby si mohol Gejza zaplatiť 3000 EURO za svoju dennú dávku koksu, pričom každá štetka si nechá 20% zo zárobku? 5. Taxikár predá denne dve kradnuté autorádia, z čoho má províziu 30 EURO za kus. Navyše ma týždenne ďalšie dve tisícky za tipy pre vykrádačov bytov a 30 EURO keď prešacuje vrecká opitému zákazníkovi. Vypočítajte ako dlho mu potrvá, kým dá dokopy 10 000 EURO na výpalné pre taxikársku mafiu za to, že dostane flek na lepšej ulici? 6. Babička poberá mesačný dôchodok vo výške 280 EURO. 70 EURO korún mesačne ju stojí garsónka, ďalších 50 EURO strava a 20 EURO lieky. 15 EURO dá na kostol a vnuk ju pri návšteve každý mesiac pumpne o 33 EURO. a) Ako dlho bude babke trvať, kým našetrí 150 EURO do obálky pre primára, aby jej predpísal injekcie na reumu ? b) Koľko takýchto obálok musí primár zobrať, aby mohol ísť na dvojtýždňovú dovolenku na Havajské ostrovy? (Cenu zistíte z prospektov cestovnej kancelárie.) 7. Starosta povolí na pozemku pred základnou školou výstavbu a prevádzku pohostinstva s hracími automatmi, pričom mu v tomto rozhodnutí výrazne pomôže 1500 Eur od jej budúceho prevádzkovateľa. Vypočítajte koľko ďalších krčiem musí žiadať o povolenie prevádzky, aby starosta postavil rodinný dom pre svoju dcéru. Poznámky: 1. Cena stavebného materiálu na dom je 330 000 EURO. 2. Stavebné práce nepočítajte - tie mu vykoná grátis stavebná firma, ktorej starosta dohodil výstavbu nového domu smútku a požiarnej zbrojnice bez verejnej súťaže. 3. Cenu za pozemok taktiež neuvažujte, stavebná obecná parcela bola oficiálne prekvalifikovaná na smetisko a následne odkúpená za symbolickú cenu. Citovat
gronholmm Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Baví se dva Mayové: \"Ty vole, já mám ten šutr malej, mně se tam ten kalendář vejde jen do roku 2012.\" \"Hmm, to jednou někoho pěkně vyděsí...\" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Příjde jeptiška do potravin a říká: \"Já bych si vzala jeden rum.\" Prodavačka na to: \"Sestro a mužete vy rum?\" Jeptiška říká: \"Já to mám jako projímadlo pro faráře.\" Prodavačka prodá jeptišce rum a když jde z práce domů, vidí v příkopě opilou jeptišku. \"Sestro, vždyť jste říkala, že to máte pro faráře jako projímadlo.\" Sestra: \"No právě, von až mě uvidí, tak se ze mě posere.\" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Môže ísť penis na brigádu? Nie.. Má totiž tvrdú hlavu, vstáva kedy sa mu zachce, do práce ho treba strkať, nedokáže pracovať celých 8 hodín, a pľuje po zamestnávateľovi Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 tohle je jeden pro mistni \"chce to dolu\" komunitu jo pro neanglictinare ... volny preklad : \"To je v pohode ze jsi votunil tazneho psa zadnim kridlem a lampama vpredu ale snizovat jsi ho asi nemel..\" Citovat
DanHal Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Pohledný mladík se prochází s pohlednou dívkou. Po čase se chce chlapcovi strašně na záchod, na malou, ale neví, jak to té krásné dívce sdělit. Sesmolí myšlenku, nasadí romantický pohled a pronese větu: \"Počkej malou chvilinku, natrhám Ti květinku.\" A dívka mu odvětí: \"To je dobře, já se zatím půjdu vysrat.\" Citovat
Rotorhead Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Opilec si zkrátil cestu domů přes hřbitov. Tam však spadl do vykopaného hrobu a usnul. Ráno se prochladlý probudil a nadává: \"Sakra, to je zima.\" A paní, co o kousek dál pokládala kytičku na hrob, povídá: \"Tak proč ses odkopal?\" Citovat
gronholmm Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Na Sicílii se pořádá sraz největších mafiánů: Italové zjišťují, zda jsou Rusové pořádní mafiáni. Italové:\" Zlatý řetízky - MÁTE ?\" Rusové: \"Nemáme.\" Italové:\" A dvouposchoďový vily - MÁTE?\" Rusové: \"Nemáme.\" Italové: \"A Meďoury - MÁTE?\" Rusové: \"Nemáme.\" Italové se jim celý sněm šíleně chechtají a Rusové jedou domů jako spráskaní psi. Když se vrátí domů, boss ruské mafie si svolá všechny podšéfy a začne vydávat rozkazy: \"Tak za prvé: Všechny třetí a čtvrtý patra u svejch vil zbouráte!!! Za druhý: Prodáte vrtulníky a tryskáče a nakoupíte Mercedesy. No a za třetí (povídá posmutněle) - zlatý řetízky sundejte čoklům z krku budeme je nosit my!!!\"é jedou domů jako spráskaní psi. [upravil dne 1/8/11 od gronholmm] Citovat
Moby89 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 ROČ JE PISTOLE LEPŠÍ NEŽ ŽENSKÁ? Můžeš udělat obchod: jednu .44 vyměnit za dvě .22 . Můžeš mít pistoli pro doma a jinou na ven. Obdivuješ-li přítelovu pistoli a řekneš mu to, bude potěšen a nechá ti z ní pár ran vystřelit. Tvé hlavní pistoli nevadí, máš-li ještě záložní. Pistole s Tebou zůstane, i když Ti dojde munice. Pistole nepotřebuje tolik místa ve skříni. Pistole fungují normálně všechny dny v měsíci. Pistole se nebude ptát: \"Nevypadám v téhle pažbě moc tlustá?\" Pistoli nevadí, když usneš hned poté, cos ji použil. V Tvém domě s Tebou může být více než jedna pistole, aniž bys s tím měl problémy. A hlavně: Na pistoli si můžeš koupit tlumič ! Citovat
Ravel Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Po letech výzkumů byla odhalena nejčastější praktikovaná poloha při sexu v manželství, je to tzv. \"na pejska\". Postup: manželka si klekne a předkloní se opřena o ruce. Když k ní muž přiklekne zezadu, ona se svalí na bok a hraje mrtvou :-D Citovat
Ravel Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 POZOR, NOVÝ TYP PODVODŮ NA E-BAY !!! ZAPLATIL JSEM 150 € ZA PROSTŘEDEK, KTERÝ MI MĚL ÚDAJNĚ ZVĚTŠIT PENIS A POSLALI MI LUPU! DÁVEJTE SI POZOR! Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Běloch vytáhne ptáka, namočí a poví: \"Teplota vody 39,5°.\" Černoch se na něho podívá, vytáhne ptáka, strčí do vody a poví: - \"Hloubka vody 2,5 metru.\" [upravil dne 7/8/11 od Gabriel 307] Citovat
Jooooose-1 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Muži sú najlepší Kúchári.. Len s 2 vajíčkami,1 párkom a trochu mlieka dokážu naplniť ženské bruško na 9 mesiacov Citovat
shark734 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Prečo sa hurikány pomenovávajú ženskými menami? Lebo zo začiatku su divoké a vlhké a potom berú domy a autá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.