Guest Džůny Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já se taky těším na reálné fotky. Ale bral bych to hned, ten malý volant je sexy. Citovat
poldiss Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Džůny: přesně taky by se mi to líbilo lukaro: myslíš, že to dopadne jako s tim SUV od Bentley? :D Citovat
lukaro Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Džůny: malý volant je sexy? to ti říká holka v posteli, že je ten tvůj malý sexy, aby tě neurazila, ne? Citovat
poldiss Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Taky doufám čim dýl na to auto koukám, tim víc se mi líbí a tim míň se mi zdá podobný čemukoliv Citovat
Davis Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Ale jak na ní koukám ze předu, má docela oči a každým pohledem se líbí víc A oproti golfu, je tam více zlomů (decentních), na kapotě. Design působí celkově víc propracovaně. U Golfu to naopak působí, že se nemusejí moc snažit, že je to prostě das auto, který si prostě hodně lidí chválí, že je to dokonalá jednoduchost. A já radši dokonalou propracovanost Citovat
Davis Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 A vezměte si interiér 307, 308, 308 new - každý uplně jiný, vždy se mi líbí (i když 308 původní měla možná best) ale prostě jiný. A když se vezme interier golfa (ono i octavie) snad tři generace pořád stejný..nenápaditý. Citovat
lukaro Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Ano, interiér VW, Škody.....je to mdlé, bez ducha a nápadu....to je fakt, ale tenhle interiér se mi moc nelíbí, ale určitě fandy si najde kdyby měla interiér podobný 308 old, tak bych i zvažoval budoucí koupi 308 new Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 kdyby měla interiér podobný 308 old, tak bych i zvažoval budoucí koupi 308 new Promiň, ale musím. Pochop, že Péčko potřebuje prodávat nejlépe \"tady a teď\". Nemůže si dovolit hýčkat a čekat na \"váhající střelce\". Prostě potřebuje nalákat ty lidi, co mají vatu a potřebujou auto. Ty, co mají hluboko do kapsy a zvažují koupi auta v teoretické rovině jsou jim momentálně šumák Citovat
lukaro Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 V klidu, já si plánuju koupit auto a říkám, že kvůli interiéru si ho nekoupím, aspoň ne tuhle 308ku Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já vím, že plánuješ. Ale ne nový. Tvoje koupě ojetiny Peugeotu moc nepomůže Citovat
lukaro Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já vím, ale co ty víš třeba se rozhodnu se na nějakou dobu zadlužit Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Zadlužit se kvůli autu není zrovna 2x rozumný, ale to je každýho věc Já se jen snažím vysvětlit, proč je to od peugeota teď víc \"motion\" než \"emotion\" Citovat
Ajap Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já už ho do výběru zařadil. Akorát musej kluci ještě tak 4-5 let počkat:D Citovat
Mishanthrope Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Nechápu, jak můžete v nové 308 vidět Golfa . Golf tak povedený a vyvážený design nikdy mít nebude. Interiér je věcí vkusu, na živo bude působit stejně úplně jinak, ale ten v současné 308 je . Citovat
PE1PA Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Naprosto v poho jsem se zadlužil a to na auto, kuchyň, koupelnu. V jednom roce. Nevidím v tom rozdíl jestli na dluh auto, nebo nábytek, dům, nebo a to už je fakt úlet, dovolenou. Ale i tak je to každého věc. Dluh jako dluh, pořád je to víc peněz, než to hned dát hotově. Žádné zboží po koupi nemá svoji původní (prodejní) hodnotu (cenu). A navíc úvěr na auto stále považuji na to nejúčelovější, pokud není zrovna potřeba lednice, či pračka. Samozřejmě kdo pořídí auto na dluh a to stojí na parkovišti před panelákem, tak to je průser. Ale to je tak se vším a ani to nemusí být na dluh. Auto musí makat, vydělávat na sebe. Jinak nová 308 je velmi pěkná a rozhodně bych se nebál do ní jít i za cenu půjčky, kdybych neměl už teď velmi pěknou a pro nás 4 plně vyhovující. Opovrhovat a srovnávat s jinými typy a modely nikam nevede. Ale je to nejčastější debata, protože je to nejpřirozenější, nejjednodušší, nej... a to nejen u aut. Doufám, že si to nikdo nevezme osobně. Nic proti nikomu a nečemu. Krásné poježděníčko a zážitky přeji všem, kdo už jezdí se lvem a kdo teprve bude, třeba v nové, úplně nové, krásné 3 0 8. Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 úvěr na auto stále považuji na to nejúčelovější Auto je mezi posledními věcmi (vedle dovolené a elektroniky – televize, počítače, mobily) na které by si rozumný člověk bral úvěr. Vydělávat na sebe může i ojeté, koupené za 30k a za dalších 20k opravené. Slovo \"půjčka\" se v dnešní době stalo mantrou těch co půjčují, i těch, co si půjčují… a podívejte se na stav eurozóny. Začíná to u zadlužených občanů a končí to u bilionových státních dluhů, protože ono je přece OK půjčit si na něco, na co nemám, že? Co na to říct. Někomu to výjde a splácí, někomu ne a živí exekutory. Jednou se budou všichni hrozně divit až celý systém selže. Citovat
lukaro Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 ...já si na auto budu půjčovat skoro 30tis. kč a to podle mě není tolik když jsme u toho... Citovat
Guest Džůny Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Je něco jiného půjčit si 30k na jeté, než složit 80k v hotovosti a 220k si půjčit na splátky. Nicméně já osobně bych nevzal ani těch 30k. Asi jsem poslední člověk na světě, ale na co nemám, to nekupuji. Jediná výjimka je (bohužel) hypotéka. Btw: http://ekonomika.idnes.cz/home-credit-spousti-mikropujcky-pro-studenty-pod-znackou-click-credit-1mh-/ekonomika.aspx?c=A130516_135037_ekonomika_spi Demence. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.