Antoan80 Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 Pozdravujem bugi, ako dopadla výmena čapov aj keď je to už 10 rokov dozadu? Teraz to mňa čaká... či si kúpiť prípravok a máš nejaký postup? Vopred ďakujem Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 No na tyhle kuláky potřebuješ buď spešl ořech nebo v případě 406 ještě speciálnější ořech se zubama. Bez toho to prostě nedáš. A postup? To už tu máš napsaný. Buď to pujde nebo ne. Takže se to třeba povede na autě, třeba bude muset těhlice ven a nebo taky jak jsem to dělal já, autogenem. Citovat
Antoan80 Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 https://www.lemaxsk.eu/autotechnika-rucne-naradie-aretacne-pripravky-lisy-zdvihaky/napravy-a-podvozok-stahovaky-pruzin-lozisk-gulovych-capov-riadenie/pripravok-pre-montaz-a-demontaz-gulovych-capov-psa-51mm-asta-a-lbj51 tento orech? Autogen bohužial nemam, to bude teda vabang....bud alebo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 Jo, to je on. Ono uvidíš, já když je měnil manželce na 307, šlo to krásně, postačila teleskopická gola, čepy origo... Na mé byly už měněný, na lepidlo (a někdo nešetřil), takže musel přijít autogen, těhlice svítila a pomalu se to povedlo vytočit. Druhej jsem šel podstatně lépe, ale velkej rázák od makity měl co dělat. Antoan80 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 na to vysroubovani u starych cepu je u toho spesl klice riziko, ze ho znicis. Ja u 406 cepy vyndaval vzdy na prasaka normalne 3" hasakem. Nekdy s nahratim plamenem, ale vetsinou stacilo, ze se hasak pekne kousnul a ve sveraku to slo vzdy ven vcelku v pohode. Rozhodne bych se s tim asi nedrbal na aute, tehlice ven, to je jistota. No a na zasroubovani uz ten pripravek taky zas tolik nepotrebujes, proste tam cep natocis, dotahnes sikovkama nebo sekacem a stejne se pak sekacem zajistuje do drazky v tehlici VojtouNerCZ, ozzy56, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 souhlasím s @Ferry, ten origo klíč je zbytečnýv 99% případů, zvlášť, když je tam kulák dlouho, vytáhni těhlici ven a navař na kulák velkou matici (na kterou máš ořech) a tím teplem při svařování to pak povolí, když ti bude zavazet ten konus, uřež ho fričkou, aby šel nasadit ořech..., dělal jsem to takhle mnohokrát , samozřejmě těhlice ve svěráku, jinak autogen Antoan80, Hafity a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
Antoan80 Odesláno 28. červenec 2023 Odesláno 28. červenec 2023 len pre zaujímavosť ale pre predstavivosť.... tých videí je veľa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.