Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pozrel som sa na známeho auto a on to má pekné zarovno z obimkami že mu ani jeden tpmic zo spod nevycieva tak má napadla otázka či jeden tlmic nieje náhodou na benzínový motor či to je rovnaké? Alebo chlapci keby bol niekto taký dobrý a nafotil na svojej 406 s takým istým motorom RHZ ako to tam má. Ďakujem vám. Lebo môj známi má 66kw motor.

Odesláno

a ty tlumice, co to je za znacku ? ty jsou fungl novy ?

tlumice se u 406 nerozlisujou ani podle karoserie ani podle motoru

Odesláno

hmmm, pri kvalite Monroe bych se ani nedivil, kdyz by ty zarazky byly privareny krive nebo na kazdem tlumici jinak :( Myslim, ze tady bude problem, ted je otazka co s nim, muzes zkusit ten jeden trochu povyklepnout zpet ven z tehlice, kdyz ji pak dotahnes tak myslim nehrozi, ze by se zas zasunul zpatky

Odesláno

No presne som nad tým rozmýšľal aj ja že to len trošku vyklepnem a dotiahnem. Lebo tá zarazka je tam len tak jemné privarena na tom tlmici že to asi nemá nič spoločne s drzanim tlmica aby nezisiel nižšie do tehlice a ked nie tak reklamácia. Ale zas teraz ktorý je ten zly tlmic ten čo je nižšie spustení z tehlice alebo ten čo sedí pekné zarovno z tehlicou :myslimh

Odesláno

mozna je to novinka od Monroe, stavitelny podvozek, proste si posunutim tlumice v tehlici zvolis vysku, jakou chces :D bud nizsi nebo vyssi :D

ono se to neda moc porovnavat mezi autama, kazdy ma trochu jiny pruziny, jinak unaveny, nicmene myslim, ze svetla vyska predku v miste kam se dava hever ma byt 12cm od zeme

Odesláno

tak ja nedavno daval tlumice Kayaba a zasunul jsem to na ty dorazy a na obou stranach mam spodek tlumice temer zaroven s tehlici, myslim, ze jen malinko presahuje ven.

Odesláno

tak jsem trosku mystifikoval, ta referencni vyska ma byt pro sedan 144mm a je treba ji dodrzet pri stelovani geometrie predni napravy, takze kdyz je vozidlo vys, tak se to pak stahuje pripravkama k zemi, cili klidne muzes mit tu vysku vyssi

Odesláno

sedrik20

zkusil jsi změřit ty zarážky, jak jsou daleko od spodku tlumiče, jak jsem včera psal? mělo by to jít i na autě, jen sundat kola, já si myslím, že obě strany musejí mít stejnou vzdálenost a ty tvoje tlumiče tu zarážku nebudou mít stejně navařenou, já bych je vyměnil (reklamoval)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...