ozzy56 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Teraz má napadlo či su tie zapadky rovnaké privarene v rovnakej vyske CI nieje chybný tlmic píšu nahoře--podívej se na jiné tlumiče... Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Asi pôjdem za znamim čo má toto isté auto a pozriem sa Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 No pozrel som sa na známeho auto a on to má pekné zarovno z obimkami že mu ani jeden tpmic zo spod nevycieva tak má napadla otázka či jeden tlmic nieje náhodou na benzínový motor či to je rovnaké? Alebo chlapci keby bol niekto taký dobrý a nafotil na svojej 406 s takým istým motorom RHZ ako to tam má. Ďakujem vám. Lebo môj známi má 66kw motor. Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 a ty tlumice, co to je za znacku ? ty jsou fungl novy ? tlumice se u 406 nerozlisujou ani podle karoserie ani podle motoru Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 hmmm, pri kvalite Monroe bych se ani nedivil, kdyz by ty zarazky byly privareny krive nebo na kazdem tlumici jinak Myslim, ze tady bude problem, ted je otazka co s nim, muzes zkusit ten jeden trochu povyklepnout zpet ven z tehlice, kdyz ji pak dotahnes tak myslim nehrozi, ze by se zas zasunul zpatky Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 No presne som nad tým rozmýšľal aj ja že to len trošku vyklepnem a dotiahnem. Lebo tá zarazka je tam len tak jemné privarena na tom tlmici že to asi nemá nič spoločne s drzanim tlmica aby nezisiel nižšie do tehlice a ked nie tak reklamácia. Ale zas teraz ktorý je ten zly tlmic ten čo je nižšie spustení z tehlice alebo ten čo sedí pekné zarovno z tehlicou :myslimh Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak to snad oměříš podle těch vyndaných tlumíčů ne? Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Alebo keby poslal niekto foto ako to tam má lebo staré tlmice už nemám Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 mozna je to novinka od Monroe, stavitelny podvozek, proste si posunutim tlumice v tehlici zvolis vysku, jakou chces bud nizsi nebo vyssi ono se to neda moc porovnavat mezi autama, kazdy ma trochu jiny pruziny, jinak unaveny, nicmene myslim, ze svetla vyska predku v miste kam se dava hever ma byt 12cm od zeme Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 To by bol aký patent . Ale myslel som foto tej tehlice ako je tam tlmic zasunuty Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 To by bol aký patent . Ale myslel som foto tej tehlice ako je tam tlmic zasunuty Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 tak ja nedavno daval tlumice Kayaba a zasunul jsem to na ty dorazy a na obou stranach mam spodek tlumice temer zaroven s tehlici, myslim, ze jen malinko presahuje ven. Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 No tak skúsim to vyklepnut vysie a dotiahnuť tehlicu a uvidím či to ostane tak po čase inak to pôjdem reklamovať Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Noa výšku kde sa dáva hevar mám na ľavej strane 18 cm a na pravej 17 cm . Aj zadok som meral a je nižšie ako predok o 1cm Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 tak jsem trosku mystifikoval, ta referencni vyska ma byt pro sedan 144mm a je treba ji dodrzet pri stelovani geometrie predni napravy, takze kdyz je vozidlo vys, tak se to pak stahuje pripravkama k zemi, cili klidne muzes mit tu vysku vyssi Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 A tých 144mmm je aj na predok aj zadok ? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 sedrik20 zkusil jsi změřit ty zarážky, jak jsou daleko od spodku tlumiče, jak jsem včera psal? mělo by to jít i na autě, jen sundat kola, já si myslím, že obě strany musejí mít stejnou vzdálenost a ty tvoje tlumiče tu zarážku nebudou mít stejně navařenou, já bych je vyměnil (reklamoval) Citovat
Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 vzadu je jina referencni vyska, a zalezi jestli je to sedan, kombi nebo coupe Citovat
chanchez Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 ferry: dala by se zjistit referenční výška pro 2.1 TD sedan a jestli jo, tak bych se ještě optal, kde přesně se měří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.