sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Zdravím váš. Menil som tlmice predne . A až po výmene som si všimol že pravý tlmic mi sadol nižšie ako pravý. Dnes som zhodil kolesá či náhodou to zle nezapadlo ale všetko je ok aj jeden aj druhy tlmic je presne po tu zapadku. Neviem má to byť tak ? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 ta západka na tlumiči musí sednout do těhlice--když to tak máš, tak je to OK Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Ano aj jeden aj druhy je tak len ten pravý z tej obimky či tehlice trošku vycieva viac ako ten ľavý a tým pádom je jedna strana nižšie neviem či to je tak od výroby alebo nie Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 jestli máš obě strany stejně vysoko (auto není nakloněné předkem na jeden bok), tak si toho nevšímej--důležité je, aby západky zapadly do těhlice... Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 No robí mi to 2cm. Meral som to. Ale všetko je v tej zapadke ako má byť Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 No meral som to tak že som dal ruku hore na koleso a prusinul ku pruzine a na druhej strane som zrobil to isté a citeľne bola vysie pruzina. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 nějaký ten tlumič jsem už vyměnil, ale toho jsem si nevšiml--že by každý tlumič vyčníval z těhlice jinak... taky jsem si uvědomil, že naklonění auta na jednu stranu nemá s tlumiči nic--to by bylo pružinama Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Tak mne to na jednej strane vucieva viac no neviem Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 nejde mi to do kebule--zkus se podívat na jiné nové tlumiče (třeba v prodejně pežot), zda ty západky na tlumičích jsou každá v jiné vzdálenosti Citovat
Ferry Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 maji obe pruziny stejnou barevnou znacku (vetsinou 2 nebo 3 barevne prouzky) - tedy jsou obe stejne tuhe ? Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Tak stabilizatory su ok len na ľavej strane jak som ho tam montoval tak som musel podložiť rameno a spustiť nižšie auto lebo inak bo to nezaskocilo. A o pruziny nejde lebo jeden tlmic no konkrétne pravý je v tej obimke viac zaskočený ako ľavý no proste vycieva Citovat
Marcel00 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 tlmic nema nic spolocne s vyskou vozidla. dolezite je aby sadli pruziny na svoje miesto tak ako maju byt a taktiez ako ferry pise ci su rovnake, ale predpokladam ze pred vymenou tlmicov si tento problem nemal, takze toto odpada. som si na 100% isty ze su zle usadene resp. umiestnene pruziny do tych sediel - objimok v ktorych maju byt... nesmie nic vycnievat, musia sediet ako rit na serbel... [upravil dne 7/5/13 22:09 od Marcel00] Citovat
parlament Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Marcel,jemu nerovnako prečnieva teleso(spodok) tlmiča v objímke tehlice.Nie pružina. Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Teraz má napadlo či su tie zapadky rovnaké privarene v rovnakej vyske CI nieje chybný tlmic Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 a keby to bolo zle. Mohol by som to potom zbiť no stiahnuť nizsie rameno no tu obimku čo drží tlmic na takú istú výšku ako ten druhy potom tu obimku dotiahol nespadol by ten tlmic naspet ? Rozumiete má ? Citovat
sedrik20 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 a keby to bolo zle. Mohol by som to potom zbiť no stiahnuť nizsie rameno no tu obimku čo drží tlmic na takú istú výšku ako ten druhy potom tu obimku dotiahol nespadol by ten tlmic naspet ? Rozumiete má ? Citovat
parlament Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Síce ťažko,ale rozumiem:D Neviem,nemám s týmto problémom skúsenosť.Nepríde mi to ale moc reálne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.