Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policejní stát?! Byl zásah policie adekvátní?

Policejní stát?! Byl zásah policie adekvátní?  

1. 1. Policejní stát?! Byl zásah policie adekvátní?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: merkurek

Ti učastníci co tu přijížděli vlakem a nebo autama tak se vcelku chovali slušně ale jak se tu psalo vyhradit jim prostor a poslat tam policii jako dozor a ne tohle co tu dělali...jako bejvalej st.zaměstnanec tak jsem měl možnost mluvit i z lidma od policie a můžu vám říct že z toho nebyli taky nadšení a co je nejhorší že se o ně ministerstvo vnitra nepostaralo!! Odvezli je do akce busama a za celou dobu jim nezajistili ani jidlo pití nic co neměli sebou tak neměli šanci že dostanou od policie.. takže já bych soudil ty hovádka na vyšších místech ..Tak jak říkám nesoudím nikoho z obyčejných lidí ale bylo to dost nákladné jenom když se veme ten vrtulník a nějakej obrněnej transporter co si přivezli na ty lidi czechteku.. :grr

Já už vím proč koupili ty stíhačky!! Konečně to vím!! :o :o :o

CzechTek 2006 - Grippeny, novy transportery, posily z NATA :papa

WWIII - The Battle Against CzechTek :D

Odesláno

Těžko říci jestli byl adekvátní nebo ne… nebyl jsem tam a podle obrázku a videa se to určit nedá. Myslím, že by bylo nejlepší najít, kde se stala chyba a tvrdě toho dotyčného potrestat. Někdo prostě udělal chybu a pak se to …..

Odesláno

Nečetl jsem to úplně všechno, ale můj názor je ten, že zásah byl adekvátní. To že v některých případech to policajti přehnali, je už druhá strana mince. Takže rekapitulace: Zásah jako celek, resp. že vůbec byl, bych schválil. Četl jsem článek v novinách (nevím už v kterých), kde se vyjdařovali i policajti o tomto zásahu. Nebylo to nijak obviňující, spíše tam říkali co a jak se tam dělo. Je fakt, že když se policajti musí brátit proti letícím kamenům a kládám, tak musí nějak odpovědět ne?

Odesláno

Jasně, doba je jiná, já v patnácti tohle zažít nemohl, ale při představě, že jednou budu mít děti a půjde tenhle \" pokrok \" svým tempem, tak asi budou sedět zavřené doma, protože TO prostě NENÍ normální. Jak můžou být někteří tak debilně vymaštění ?? To jsem ještě neviděl ani na rockových maratonech, kde teda jsou kvanta rockerů a rockeři jsou přece hovada. Nene, rockeři jsou proti těmhle debilům beránci.

Odesláno

Souhlasím se zásahem, vzhledem k tomu, že jsem na této akci nebyl tak těžko odhadnout do jaké míry byl zásah agresivní. Nicméně abych nepsal to co už tu bylo řečeno, souhlasím z názorem členů, : Medvěd, Hadra, Peta. Zhruba takto jakou jsou viz. jmenovaní členové to cítím podobně.

[upravil dne 8/8/05 Tazman]

Odesláno

Netvrdim, že bych viděl rád svoje potomstvo na nějaký podobný akci, ale fotky od Kurta jsou stejně účelové, jako policejní záběry. Videí z CT sem shlédl dostatek a popravdě - ty amaterská se zásadně liší od těch, co poskytuje policije, kde je vidět jen agrese ze stran partystů, nicméně z5 k tématu. Jo Hadro, zavři děti na petlici, aby nemohli nikam, páč nebude-li CT, půjdou na koncert neonacistů, nebo se \"resetnout\" na dýzu... možností je kupa a to za čim si stojim od začátku je to, že pokud by policie stejně razantně zakročovala ve všech případech jako je tenhle, tak by mohli děcka vesele pobíhat po venku a vraceli by se maximálně zasekaný od zmrzliny. Je to trochu s nadsázkou, ale určitě by bylo na streetech míň šmejdstva a protože policie, nebo řekněme orgány, které ji řídí takto zakročují minimálně a je vidět, že na to prostředky a lidi jsou a stačí jen dát ve správný čas správný povel, což - jaxem uvedl- se děje jen vyjímečně mě to nutí k doměnce, že jsou to laciné hvězdy na ukázku, že policie taky umí, ale abych se tomu přestal v duchu smát, jak frašce od Járy Cimrmana musel bych mít pocit, že policie fakt umí podstatně častěji, než jen při CT. Až jim přestanou zdrhat grázlové, až se tu přestane krást, až se sníží korupce a blá blá, řeknu si, O.K. jděte dohlídnout na tu partičku na louce u rolníka Mrázka, at se tam nedějou nějaký nepřístojnosti, ale za výše uvedených podmínek je pro mě police a její vedení podobná banda jako technaři.

Odesláno
Původně zaslal: Hics

Netvrdim, že bych viděl rád svoje potomstvo na nějaký podobný akci, ale fotky od Kurta jsou stejně účelové, jako policejní záběry. Videí z CT sem shlédl dostatek a popravdě - ty amaterská se zásadně liší od těch, co poskytuje policije, kde je vidět jen agrese ze stran partystů, nicméně z5 k tématu. Jo Hadro, zavři děti na petlici, aby nemohli nikam, páč nebude-li CT, půjdou na koncert neonacistů, nebo se \"resetnout\" na dýzu... možností je kupa a to za čim si stojim od začátku je to, že pokud by policie stejně razantně zakročovala ve všech případech jako je tenhle, tak by mohli děcka vesele pobíhat po venku a vraceli by se maximálně zasekaný od zmrzliny. Je to trochu s nadsázkou, ale určitě by bylo na streetech míň šmejdstva a protože policie, nebo řekněme orgány, které ji řídí takto zakročují minimálně a je vidět, že na to prostředky a lidi jsou a stačí jen dát ve správný čas správný povel, což - jaxem uvedl- se děje jen vyjímečně mě to nutí k doměnce, že jsou to laciné hvězdy na ukázku, že policie taky umí, ale abych se tomu přestal v duchu smát, jak frašce od Járy Cimrmana musel bych mít pocit, že policie fakt umí podstatně častěji, než jen při CT. Až jim přestanou zdrhat grázlové, až se tu přestane krást, až se sníží korupce a blá blá, řeknu si, O.K. jděte dohlídnout na tu partičku na louce u rolníka Mrázka, at se tam nedějou nějaký nepřístojnosti, ale za výše uvedených podmínek je pro mě police a její vedení podobná banda jako technaři.

Nechci obhajovat dění v tomto státě, protože všichnoi moc dobře víme jak to je a do jakých sr....k to vede:P, toto téma k této diskuzy nepatří. Neznamená přeci že když se krade, tneluje a dějí se další věci, že se tyto akce viz CT nechají jen tak. Nikdy jsem neslyšel o jiných pravydelně se opakujících akcí jako je CT, kde by vždy byl okolo rozruch a takovéto počinání P.O.

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

Takze policejni zasah nas vsechny stal priblizne 31 milionu.

vice zde

Zasah za 31 milionu kvuli poslapane louce za 300 tisic? Stale se vam to nezda divne?

Asi je neco spatne, kdyz to stat nedokaze vymoci jako nahradu od organizatoru Czechteku!

Ale myslim, ze to je prehnane, urcite do toho zapocitali i naklady, ktere by vznikly bez akce (napr. platy lidi, kteri by i tak byli v praci a flakali se v kancelari, apod.).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...