Šalda Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Dave_k, 508gt jela moc pekne, na vypadovce na Hodonin jsme jeli 180:-D a darek byl origo usb Peugeot,ale ta ksiltovka me teda taky laka:-D Citovat
wojtěch Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 jede někdo dneska do Ostravy? potkám tam někoho?? Citovat
Aluška Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 V nedělu v HK projeto RCZ, super , zatím nejsilnější auto, co jsem řídila. Bohužel nebyla možnost to pořádně protáhnout, protože se jezdilo po vesnicích . A ten spolujezdec byl taky nějakej divnej, pořád mi do toho kecal Citovat
kocour17 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 V nedělu v HK projeto RCZ, super , zatím nejsilnější auto, co jsem řídila. Bohužel nebyla možnost to pořádně protáhnout, protože se jezdilo po vesnicích . A ten spolujezdec byl taky nějakej divnej, pořád mi do toho kecal oni tam dávají ty protivný ženský schválně Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Nakonec to vyšlo i mě, i když jsem byl v práci. Sice jsem nejezdil, ale dostal jsem dáreček model 301 + hodinky Peugeot:super. Tak zase za rok:D! Jinak 508 GT nádherná:superL Citovat
Aluška Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 V nedělu v HK projeto RCZ, super , zatím nejsilnější auto, co jsem řídila. Bohužel nebyla možnost to pořádně protáhnout, protože se jezdilo po vesnicích . A ten spolujezdec byl taky nějakej divnej, pořád mi do toho kecal oni tam dávají ty protivný ženský schválně Právě že se mnou jel chlápek a asi si myslel, že jsem nejela nikdy sama v autě a že mi musí radit, jak řadit atd. atd., ale jinak v pohodě, myslím, že se ani moc nebál :D . Citovat
Lucasao Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 jede někdo dneska do Ostravy? potkám tam někoho?? mě jsi potkal :D Jinak opět po roce parádní zážitek hlavně v RCZ . Škoda, že letošní trasa byla ve městě, a taky mě mrzí, že jsem přijel pozdě a nestihl projet RXH Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. červen 2013 Odesláno 21. červen 2013 tak dnes Auto Marek - Peugeot Mladá Boleslav(i když to bylo u Olympii což bylo ještě lepší) maximálně spokojen RXH je super autíčko,RCZtko jsem trochu protáhl po R10 byla by to super hračička(včetně audia JBL hned jsem se ptal jestli to můžu prubnout jak to hraje ) i0n Active 100% Electric 64k/47kw raději komentovat nebudu;) je to zcela jiné auto:nevim prcek spokojen ten lítal z jednoho auta k druhému,pořád chtěl za volant(nevím čím to je )dostal model konceptu HR1,všichni čuměli,když přijelo RCZ a z prcka vylítlo RCZ,RCZ,RCZ ...no masakr:super:mrk:mrk:mrk doufám že někde najdu fotky z akce(dost si prcka fotili tak třeba ho někde najdu) už to začíná být pomalu nudné,pokud nebudou další modely krom modelů co byly na testovačky tam byla i 2008 nebyl problém se projet(já jsem nebyl),mluvil jsem s jedním pánem o modelu 4008 proč je na Slovensku a v ČR není,tak že to Peugeot nějak zhodnotil,že by měl slabý prodej,ale pokud bych měl zájem tak mi ho přitáhnou z Německa,Slovenska(to bych si mohl i sám v rámci Schengenu) tolik můj report:P :papa:papa:papa:papa edit: můj Peugeoťák [upravil dne 21/6/13 21:57 od Gabriel 307] Citovat
Frozz Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Dnešní testovací jízda s RCZ: ZAMILOVAL JSEM SE!! Luxusní svezení, silnej motor, parádně táhne i na 5ku, zvouček bez chyby, řazení krátký a přesný, v zatáčkách držel jako přilepený, za pár vteřin z 50 na 150km/h :-D no prostě....to auto si jednou koupím, učarovalo mi. Proč kupovat BMW, co potkáte na každém rohu, když můžu mít tenhle, řekl bych i unikátní skvost? Kolikrát na ulici uvidíte RCZ?.... :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Citovat
Petrikj Odesláno 24. červen 2013 Autor Odesláno 24. červen 2013 Souhlas s Frozz [upravil dne 24/6/13 14:12 od Petrikj] Citovat
Cinicman Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Kolikrát na ulici uvidíte RCZ?.... :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Každý deň jedno biele, jedno čierne a jedno červené s prívesným vozíkom... a to bez srandy... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 asi budem musieť niekedy zavítať na SK (naplánovať dovolenku aj keď to väčšinou nejde a plánuje zamestnávateľ ) a pozrieť si naživo 4008 to by bola testovačka:mrk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 tak nádherné fotky prcka http://www.peugeotemotionday.cz/fotogalerie/22 snad se mi povede sehnat v plné palbě,nebo aspoň v lepším rozlišení Citovat
mccolor Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 tak nádherné fotky prcka http://www.peugeotemotionday.cz/fotogalerie/22 snad se mi povede sehnat v plné palbě,nebo aspoň v lepším rozlišení Gabriel 307 : fotky pěkné a jestlipak si našel 307 SW ? Napovím, byl jsem na Kladně a v Mělníku.Z kubáků nikdo:(,no už mě nebaví parkovat mezi škodovkama:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 mccolor : teď jsem koukal na \"vaše\" fotky pán s kterým jste seděli jezdil s RXH - moc příjemný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.