Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

V nedělu v HK projeto RCZ, super :mrk, zatím nejsilnější auto, co jsem řídila. Bohužel nebyla možnost to pořádně protáhnout, protože se jezdilo po vesnicích :roll. A ten spolujezdec byl taky nějakej divnej, pořád mi do toho kecal :D

Odesláno
V nedělu v HK projeto RCZ, super :mrk, zatím nejsilnější auto, co jsem řídila. Bohužel nebyla možnost to pořádně protáhnout, protože se jezdilo po vesnicích :roll. A ten spolujezdec byl taky nějakej divnej, pořád mi do toho kecal :D

oni tam dávají ty protivný ženský schválně :D

Odesláno

Nakonec to vyšlo i mě, i když jsem byl v práci. Sice jsem nejezdil, ale dostal jsem dáreček model 301 + hodinky Peugeot:super. Tak zase za rok:D! Jinak 508 GT nádherná:superL

Odesláno

oni tam dávají ty protivný ženský schválně :D

Právě že se mnou jel chlápek a asi si myslel, že jsem nejela nikdy sama v autě a že mi musí radit, jak řadit atd. atd., ale jinak v pohodě, myslím, že se ani moc nebál :D :D .

Odesláno
jede někdo dneska do Ostravy? potkám tam někoho??

mě jsi potkal :D :D

Jinak opět po roce parádní zážitek hlavně v RCZ :cool: . Škoda, že letošní trasa byla ve městě, a taky mě mrzí, že jsem přijel pozdě a nestihl projet RXH :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dnes Auto Marek - Peugeot Mladá Boleslav(i když to bylo u Olympii což bylo ještě lepší) maximálně spokojen RXH je super autíčko,RCZtko jsem trochu protáhl po R10 byla by to super hračička(včetně audia JBL :super hned jsem se ptal jestli to můžu prubnout jak to hraje :mrk) i0n Active 100% Electric 64k/47kw raději komentovat nebudu;) je to zcela jiné auto:nevim

prcek spokojen ten lítal z jednoho auta k druhému,pořád chtěl za volant(nevím čím to je :aut)dostal model konceptu HR1,všichni čuměli,když přijelo RCZ a z prcka vylítlo RCZ,RCZ,RCZ ...no masakr:super:mrk:mrk:mrk doufám že někde najdu fotky z akce(dost si prcka fotili tak třeba ho někde najdu)

už to začíná být pomalu nudné,pokud nebudou další modely

krom modelů co byly na testovačky tam byla i 2008 nebyl problém se projet(já jsem nebyl),mluvil jsem s jedním pánem o modelu 4008 proč je na Slovensku a v ČR není,tak že to Peugeot nějak zhodnotil,že by měl slabý prodej,ale pokud bych měl zájem tak mi ho přitáhnou z Německa,Slovenska(to bych si mohl i sám v rámci Schengenu)

tolik můj report:P :papa:papa:papa:papa:papa

edit: můj Peugeoťák :D

7.jpg

[upravil dne 21/6/13 21:57 od Gabriel 307]

Odesláno

Dnešní testovací jízda s RCZ: ZAMILOVAL JSEM SE!!

Luxusní svezení, silnej motor, parádně táhne i na 5ku, zvouček bez chyby, řazení krátký a přesný, v zatáčkách držel jako přilepený, za pár vteřin z 50 na 150km/h :-D no prostě....to auto si jednou koupím, učarovalo mi.

Proč kupovat BMW, co potkáte na každém rohu, když můžu mít tenhle, řekl bych i unikátní skvost? Kolikrát na ulici uvidíte RCZ?....

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

asi budem musieť niekedy zavítať na SK (naplánovať dovolenku aj keď to väčšinou nejde a plánuje zamestnávateľ ) a pozrieť si naživo 4008 to by bola testovačka:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...