zolco Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Zdravím! mal by som o toto auto záujem,a pri kúpe vozidla si mám dávať na čo pozor? Má 206000 km najazdených. http://auto.bazos.sk/inzerat/25208339/Predam-Peugeot-307-sw-16-hdi.php Ďakujem za rady! [upravil dne 12/5/13 12:31 od zolco] Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Z fotek není vůbec nic vidět. To že na zadních dveřích chybí nápisy většinou znamená, že auto bylo bourané na zadek a lakované. Vyžádej si lepší foto. Citovat
zolco Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 jj,máš pravdu.takže nemám sa zaoberať z autom? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 nemusí byť búrané aj tu na clube sú členovia ktorý nemajú nápisy a búrané to nemajú Citovat
zolco Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 aham,akú to má spotrebu?čapy?Silenty?tyčky?Aké máte skúsenosti? [upravil dne 4/5/13 20:08 od zolco] Citovat
mxmen Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 bourané být nemuselo u sw je dost často běžné že se spodní hrana dveří šoupe o černou plastovou lištu nárazníku (je tam dost malá mezera) a pak se začne loupat lak na dveřích. Proto mohly být dveře lakované Citovat
mxmen Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 čepy, silentbloky,tyčky bych neřešil nejsou to tak drahé položky, spíš jak je na tom motor atd. Já s krátkou verzí jezdím v zimě za cca 5 litrů ,v létě tak 4,5. Najeto 54tis a zatím spokojenost Citovat
Dark69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Za tu cenu bude isto nieco s autom... Cena je dost nizka... Inak aj mne sa lupe spodok kufra, dokonca sa mi spravili nadute puklinky okolo tabulky evidencneho cisla deje sa to aj vam? Citovat
Veverka Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Já mám to své 5 let, bylo nové přímo z fabriky a žádné negativní projevy (loupání/kvetení laku) jsem nikde nepozoroval. Mám najeto 73tis. km (všechny 100% moje). Bude už ale FAP na výměnu (nebo off) a taky vstřiky na čistění/opravu. Jeden prý dává zbytečně hodně moc nafty Citovat
307rg Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Za tu cenu bude isto nieco s autom... Cena je dost nizka... Inak aj mne sa lupe spodok kufra, dokonca sa mi spravili nadute puklinky okolo tabulky evidencneho cisla deje sa to aj vam? žial musím potvrdiť, že korózia v pod lištou nad špz je bežná vec, aspoň teda v prvých rokoch výroby, je celkom možné, že v novších ročníkoch to už vychytali, vyzerá to na technologickú chybu, kvalita plechov a antikoróznej ochrany je totiž u peugeota na nadštandartnej úrovni Citovat
MirekCC Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Koblih: My měli najeto lehce přes 52000km a FAP regeneroval co cca 300km(dle dia), takže 72tis. km ještě není špatný Citovat
307rg Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 robila sa biela farba v kombinácii so striebornými doplnkami???(kľučky, hagusy...) ja mám z toho auta pocit, že je po prestriekaní laku, samozrejme z fotky sa to zistiť nedá ale pri obhliadke by som bol veľmi pozorný... okrem karosérie si treba všímať hlavne problémy, ktorých odstránenie bude finančne náročné a tých je u HDIčka celkom dosť, väčšinou v oblasti agregátu Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Co se týká FAPu tak je potřeba rozlišovat jaký motor a z jakého období... Samozřejmě v trvale městském provozu to problém může být, ale vcelku snadno řešitelný i bez kuchání. Motor patří mezi velmi spolehlivé Citovat
307rg Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Aham,takže myslýš na motor? ani nie tak konkrétne motor, skôr jeho príslušenstvo, napr. turbo, vstreky, vysokotlakové čerpadlo, spojka vrátane dvojhmotového zotrvačníka... prevetrať peňaženku by mohli aj brzdy tesne pred generálkou alebo napr. také obyčajné prepínacie páčky pod volantom, hlavne ak je auto vybavené ESPéčkom platí to čo vždy pri kúpe ojazdenky, najdôležitejší je stav a veľmi odporúčam neplašiť sa a zohnať si na obhliadku niekoho znalého Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Nejhorší je smrt z vyděšení... kdybych dal na to co se tu píše o 407 nikdy bych jí nekoupil. Je třeba si uvědomit, že se tu řeší problémy. Málo kdy to že problémy nejsou Kompletní přední brzdy (kotouče, destičky ) -2500,- Turbo - na vrakáči (se zárukou) cca 3000,- , repasované od cca 7,5 tis. Spojka - včetně setrvačníku cca 10 tis ( pozor tady je hodně práce -cca 8 hodin ) Vstříky - reapase včetně testu - cca 10 tis. za sadu. FAP - nový od cca 6 tis. Když si odložíš alespoň cca 15 tis. na budoucí výdaje a koupíš trochu s rozmyslem není žádný problém. Horší je když je to mizerně opravená zboženina a v každém záhybu ti to rozkvete a tím už pořádně neuděláš nikdy nic... Citovat
zolco Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Ok,ďakujem za radu,budem sa ňou držať! Citovat
marcel.tokar Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ja mám 1,6HDi v picasse bez dvojhmoty a fapfiltra a po 106000km najazdených za 4 roky a 3 mesiace a dospel som k názoru, že tento motor je dobrý na okresky do 90km/h sem-tam v meste, sem-tam na dialnicu. Zima v meste a s ňou spojené časté studené štarty a státie v kolónach je pre tento motor (a sacie ústrojenstvo, blbý EGR - musím ho dať odstaviť) zabijak, na dialnicu zas chýba 6-ka. Nechal som sa presvedčiť na neho a teraz ľutujem (a to ešte nemám fap filter! chválabohu). Takže ak nepoznáš majiteľa nevieš čo ti vlastne predá za zmetok. Stačí že dal do neho lacnú naftu párkrát a bude problém so vstrekmi - 150až200 eur za repas jedného (ja dávam len prémiové od Shell a OMV a Agip diesel a ešte VIF aditívum a už mám vstreky dva chytené). Ak sa vykašlal na výmenu oleja - za chvíľu ti bude treba nové turbo. Filter pevných častíc ak nemenil on, ty budeš určite tých 206000 je na neho priveľa. Nevieš či nejazdil v zime len so studeným motorom, ak áno bude zadrbané sanie komplet, môže ti strhnúť a nasať ten bordel do valcov alebo zaklepať do sediel ventilov, ako mne. 800Euro oprava. Za mňa - ojazdený dízel by som isto nekúpil, jedine ak by bol susedov, sestrin alebo nejaký taký, ktorého históriu jednoducho poznám. Do budúcnosti rozmýšľam nad atmosférickým benzínom s osvedčeným motorom na možnosť prestavby na LPG. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.