Dark69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Chlapi ako zistim ci mi funguje klima??? Od kedy som kupil auto, tak mi asi nejde vobec Ked stlacim gombik klimi tak sa nic nedeje.... Ani nic nepocut a ani nefuka... Mam automaticku klimu s displejom. Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Klimatizace bude prázdná. Důvodem je nejspíš nějaký únik.... témat je tu obrovské množství tak pohledej... Citovat
Dark69 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Praveze som hladal a nenasiel som nic ako sa sprava funkcna klima... Takze ked je prazdna, tak vyfucala niekde?? Ja som pocul ze jedno naplnenie klimatizacie vydrzi tak cca 2 roky a potom treba zas plnit, alebo nie?? Citovat
ChouLu Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 10% ročně cca unikne.. pokud máš díru v chladiči tak klidně i za jeden den Klíma jestli funguje zjistíš tak, zda spíná spojka na klimakompresoru, když ju zapneš Citovat
mxmen Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 po zapnutí klimy je slyšet cvaknutí(sepne kompresor ) a trochu zakolísají otáčky motoru.Jinak když navolíš na LO ucítíš z výdechu chlad u dvouzonové je to zvlašt patrné,pokud navolíš jednu stranu.Pokud nic z tohoto nepozoruješ je nejspíš klima prázdná jak píše Koblih. Zajed někam kde plní klimu na kontrolu množství media a případného odstranění netěsnosti Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Praveze som hladal a nenasiel som nic ako sa sprava funkcna klima... Takze ked je prazdna, tak vyfucala niekde?? Ja som pocul ze jedno naplnenie klimatizacie vydrzi tak cca 2 roky a potom treba zas plnit, alebo nie?? Na posledních školeních už říkají až 20% ročně... ano servis se má dělat 1x za 2 roky tedy odsát chladivo, vyčistit a znovu naplnit včetně oleje. Citovat
Dark69 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Tak vdaka, pojdem si ju dat prekontrolovat, naplnit a uvidim ze co.... Treba robit aj diagnostiku? Alebo mi staci najst hocijaky servis kde mi to len naplnia a pozru tesnost. Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Netřeba dělat diag, ale doporučuju spíš servisy kde testují únik dusíkem... Citovat
Dark69 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Jasne, tak dakujem za rady....potom napisem ako som dopadol Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 k tem procentum rocniho uniku, delal jsem ted kontrolu svoji dodelavany klimy ve 406 (darcovske auto vsech dilu klimy bylo rocnik 1997) a po dvou letech uteklo 35g chladiva ( celkova napln je 800g) to si myslim, ze je slusny Citovat
Miguel111 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Mám auto už 8 rokov a klima stále funguje bez údržby (raz som dezinfikoval aj to len preventívne). Asi mi dobre tesní. V servise som sa pýtal, či netreba doplniť chladivo. Odpoveď bola, že je tam tlakové čidlo, ktoré keď poklesne tlak (malo chladiva) tak nezapne kompresor. Až potom treba chladivo doplňať. Som zvedavý kedy skape. Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Mimochodem k tomu nědělání pravidelné údržby dokud to čidlo neodstaví - je potřeba si uvědomit, že náplň obsahuje nejen chladivo ale taky olej. Např. je v systému kolem 100g chladiva tak ještě \"nesyčí\" ještě jakž takž chladí, ale už tam není žádný olej. Jaký vliv to má na opotřebení kompresoru není težké domyslet... Takže zanedbávat údržbu se zrovna nevyplácí [upravil dne 8/5/13 17:20 od koblih69] Citovat
Miguel111 Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Postrašil si ma s tým mazaním kompresoru. Bol som to dať naplniť. Výpis protokolu: Obnovené 342 g Olej obnovený 53 ml Čas testu vakua 1200 sek Tlak uchovania vákua 41 mbar Olej doplnený 11 ml UV doplnené 5 ml Naplnené 450 g Vyzerá že zmizlo za ten čas len 450-342=108 g. [upravil dne 23-5-2013 21:03 od Miguel111] Citovat
Dark69 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 Chlapi potrebujem poradit... Chcel som si naplnit klimu a zistili sme ze mam deravy chladic. Tak som si kupil novy chladic, a vymenil som si ho sam doma.. Hornu trubku chladica sa mi podarilo odpojit a tu spodnu trubku tensiu som ulomil Povolit isla, len ked som ju vytahoval tak sa mi ulomila v tom tesneni, bola pripecena.. Potrebujem zistit kde kupim tu trubku a kam presne vedie... Horna trubka ide do kompresora a ta spodna niekde dozadu za motor.. Dakujem Citovat
ferinko2 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 ...ide do výparníka v kabíne:roker Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 tiež som ho menil doma a neviem ako sa ti to podarilo,ale to už je jedno-stalo sa tu máš nejaký obrázok,ale je to z 1.6 16V benzín vo finále by to mohlo byť rovnaké Citovat
Dark69 Odesláno 27. květen 2013 Autor Odesláno 27. květen 2013 to ferinko2: a je tam vzadu pri tom vyparniku dobry pristup to vymenit?? alebo bude to problem?? to Gabriel 307: chladic tam bol od vyroby este a klima asi bola dlho prazdna. A tak ta trubka tam zaschla poriadne.. Po povoleni tej jednej matky, neslo tou trubkou vobec pohnut... Tak som sa ju snazil vykyvat do stran a ulomila sa v tom najtensom mieste pod tesnenim :( som myslel ze ma porazi.... potom som este vyklepal vonku tu ulomenu cast tej trubky, okolo nej aj na tesneni bol taky zaschnuty biely prasok a to ztvrdlo dokopy a preto to neslo vybrat vonku.. [upravil dne 27/5/13 12:35 od Dark69] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 tá trubka č.1. sa predáva ako jeden kus-myslím tá dlhá... nepodarilo sa mi zistiť cenu v Peugeote,nejde mi SB Citovat
ferinko2 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Aký je tam prístup neviem,nerobil som to,ja som mechanik pre svoju potrebu a mám C8:roker Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 pokiaľ sa to nedá nejak inak opraviť tak sa priprav na položku okolo 5000,- za tú trubku čo je na obrázku pod číslom 1 chcú v AutoKelly 4980,- Kč,v Peugeote to bude ešte viac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.