Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, dají se v obchodě koupit homologované folie na zatmavení skel? Potebuji zatmavit zadní skla, syn mě rve stínitka z okna a paří na něj slunko, tak že bychom tam dali folii.

Odesláno

aha a je to potřeba i na zadní skla? já ještě totiž našla na netu takové magnetické folie, které se dají ustřihnout na velikost celého okna a jdou kdykoliv sundat a jsou takové dirkované

Odesláno

zatmaveni zadku se da u firmy za 2000kč se vsema dokladama. Lepit to doma na auto kterym jezdis je naprosta blbost uz tu bylo par techto pokusu a nikdy to nevypadalo ani rozumne

Odesláno
no budu to muset nějak pořešit. Zatmavovat skla plánujeme až za rok, ted se bude kupova ještě jedno autíčko, takže to musím nějak vymyslet....

Kvalitní protislunční clony vypadají daleko líp a nemusíš nic řešit.

Odesláno

Kolega si nechal udělat folie a má je od dětí zevnitř orvaný (zvenku je vidět každej škrábanec).Koupil jsem roletky za 249 kč a naše malá (2 roky) si jich ani nevšimne,před tím jsem měl clony na přísavky a věčně jsem je honil po autě.Folie ano ale až budou děti starší :papa

Odesláno
Kolega si nechal udělat folie a má je od dětí zevnitř orvaný (zvenku je vidět každej škrábanec).Koupil jsem roletky za 249 kč a naše malá (2 roky) si jich ani nevšimne,před tím jsem měl clony na přísavky a věčně jsem je honil po autě.Folie ano ale až budou děti starší :papa

No já mám v autě právě ty roletky koupené, takové co nejsou na přísavky, ale zapouští se přímo do těsnění, aby se dalo i okno otevřít a malej prostě přes to ven nevidí tk jk by chtěl tak to z tama serve. Vloni si toho ani nevšiml, ale letos to tam prostě nechce. Tak asi zkusím koupit takové ty co se nalepí na okno jakoo folie a pak se dají i sundat

Odesláno

Já si to nechal zafóliovat loni v létě, jak byly ty strašný pařáky. Pomohlo to fakt maximálně, v autě je mnohem mnohem příjemnějc a klima se zdaleka tolik nenadře. Když to malej poprvé viděl zvenčí, tak fňukal že neuvidí ven, ale pak si sednul dovnitř, zjistil že zevnitř ven je vidět v pohodě a od tý doby si to chválí. Dřív jsem tam taky měl ty záclonky na přísavku a napřed to z toho kluk furt trhal a pak se to vytahalo tak, že to tam plandalo a bylo to naprd. Jen jsem s tím teď po roce vez naší mámu vzadu a ta si na to teda zvyknout nemohla. Mám to hodně tmavý, asi víc než jsem původně chtěl. Ale zvyknul jsem si na to hned, jediný co mi ze začátku dělalo trochu problém byl lom světla od aut zezadu na vyhřívání zadního okna.

Mimochodem mi to dělal kamarád, kterej se tím zabývá, jsou to kvalitní fólie (a kvalitní práce) a celý mě to vyšlo na 2800,-

406_IM.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...