zanulinek Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Chci se zeptat, dají se v obchodě koupit homologované folie na zatmavení skel? Potebuji zatmavit zadní skla, syn mě rve stínitka z okna a paří na něj slunko, tak že bychom tam dali folii. Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Folie musí mít atest a musí být nainstalované odbornou firmou (musíš k tomu mít kartičku)... Citovat
zanulinek Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 aha a je to potřeba i na zadní skla? já ještě totiž našla na netu takové magnetické folie, které se dají ustřihnout na velikost celého okna a jdou kdykoliv sundat a jsou takové dirkované Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Ano i na zadní okna musí být atest a kartička :)na přední ti dneska nikdo nic nedá Citovat
zanulinek Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 to jsou výmysly, dřív nic být nemuselo a ted to tak řeší, ale cśluneční clony jim nevadí.... Tož nic no, tak budeme muset koupit tu magnetickou. Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Být to muselo i dřív, jen okolo toho nebyl takový humbuk. Problematika se tu řeší neustále, odpověď na můj dotaz na Ministerstvo dopravy tu najdeš taky Citovat
zanulinek Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 no budu to muset nějak pořešit. Zatmavovat skla plánujeme až za rok, ted se bude kupova ještě jedno autíčko, takže to musím nějak vymyslet.... Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 zatmaveni zadku se da u firmy za 2000kč se vsema dokladama. Lepit to doma na auto kterym jezdis je naprosta blbost uz tu bylo par techto pokusu a nikdy to nevypadalo ani rozumne Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 no budu to muset nějak pořešit. Zatmavovat skla plánujeme až za rok, ted se bude kupova ještě jedno autíčko, takže to musím nějak vymyslet.... Kvalitní protislunční clony vypadají daleko líp a nemusíš nic řešit. Citovat
Roman 1173 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Kolega si nechal udělat folie a má je od dětí zevnitř orvaný (zvenku je vidět každej škrábanec).Koupil jsem roletky za 249 kč a naše malá (2 roky) si jich ani nevšimne,před tím jsem měl clony na přísavky a věčně jsem je honil po autě.Folie ano ale až budou děti starší Citovat
zanulinek Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 Kolega si nechal udělat folie a má je od dětí zevnitř orvaný (zvenku je vidět každej škrábanec).Koupil jsem roletky za 249 kč a naše malá (2 roky) si jich ani nevšimne,před tím jsem měl clony na přísavky a věčně jsem je honil po autě.Folie ano ale až budou děti starší No já mám v autě právě ty roletky koupené, takové co nejsou na přísavky, ale zapouští se přímo do těsnění, aby se dalo i okno otevřít a malej prostě přes to ven nevidí tk jk by chtěl tak to z tama serve. Vloni si toho ani nevšiml, ale letos to tam prostě nechce. Tak asi zkusím koupit takové ty co se nalepí na okno jakoo folie a pak se dají i sundat Citovat
Stejsn Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Já si to nechal zafóliovat loni v létě, jak byly ty strašný pařáky. Pomohlo to fakt maximálně, v autě je mnohem mnohem příjemnějc a klima se zdaleka tolik nenadře. Když to malej poprvé viděl zvenčí, tak fňukal že neuvidí ven, ale pak si sednul dovnitř, zjistil že zevnitř ven je vidět v pohodě a od tý doby si to chválí. Dřív jsem tam taky měl ty záclonky na přísavku a napřed to z toho kluk furt trhal a pak se to vytahalo tak, že to tam plandalo a bylo to naprd. Jen jsem s tím teď po roce vez naší mámu vzadu a ta si na to teda zvyknout nemohla. Mám to hodně tmavý, asi víc než jsem původně chtěl. Ale zvyknul jsem si na to hned, jediný co mi ze začátku dělalo trochu problém byl lom světla od aut zezadu na vyhřívání zadního okna. Mimochodem mi to dělal kamarád, kterej se tím zabývá, jsou to kvalitní fólie (a kvalitní práce) a celý mě to vyšlo na 2800,- Citovat
Stejsn Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Jinak - musí se to umět, nebo to taky může dopadout tahle (foceno včera u nás před barákem): Citovat
PavelP123456 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Dejte někdo odkaz na kvalitní protislunční clony byl bych zvědaví jaký su a hlavně za kolik a jak drží Citovat
Roman 1173 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Našel jsem na nějakém foru odkaz na clony http://tuning.autodoplnky.cz/protislunecni-clony/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-6-diln-s31992958 Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Dejte někdo odkaz na kvalitní protislunční clony byl bych zvědaví jaký su a hlavně za kolik a jak drží Tady je příklad origo na 407: http://www.autodoplnky-domansky.cz/index.php?route=product/product&product_id=152 Citovat
PavelP123456 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Já jsem nemyslel přímo origo to je docela drahý ale jestli někdo už němá na autě přímo je daný a jak to vypadá a nějaku tu adresu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.