rocko3 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Zdravim.Pred nedavnom som sa stal majitelom 306 break.Po nedôvere voci frantikom som nadmieru spokojny.Chcel by som sa spytat ci uz niekto daval do zadneho plata velke ovale (reproduktory).Za odpovede dakujem a zdravim vsetkych pežoťákov Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Do breaka asi ťažko, plato je harmonikové. A keby aj, tak bohvie ako by to nevypadalo. Inak vitaj v klube. Citovat
Lubo181 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 ja mam tiez doma dve ovaly a neviem kde by som ich vtrepal v tom aute kedby mal niekto nejaky zlepsovak nech da foto dik Citovat
marko306 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Jedine spraviť nejakú bedňu, tam osadiť tie repráky a dať to pod plato do kufra. Citovat
ferrari Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Alebo urobiť tuning plata a síce časť hneď za sedačkami pevnú (z MDF dosky) a potom rolovaciu časť,, Citovat
Matt666 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Napríklad ja som už videl repráky osadené v dvierkach tých odkladacích priestorov po boku v kufri. Citovat
olda Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Takhle jsem to vytvořil v mojí ex...MDF deska,panty,potáhnout kobercem.Asi 40 cm bylo pevné a zbytek harmonika. Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Niečo také aj mňa dávnejšie napadlo, ale koľko to asi váži? A ako by sa to prejavilo napríklad pri búračke? Ak by to preletelo k sedačkám, tak o zábavu je postarané. Preto som takéto nič nerealizoval, lebo som vzadu vozieval dve malé deti. Ale aby som nebol iba kritický, tak zle to nevypadá. Si sa stým vyhral. Citovat
olda Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Váží to určitě něco,na mojí současný 306 jsem taky vyráběl plato a vzpěry to občas ani neudrží. V těch bočních origo poličkách jsou výlisky na zajištění origo plata,mám dojem,že jsem použil 10 mm kulatinu a plocháč,svařil k sobě,vznikla malá konzole,která je přišroubovaná k platu a zacvaklá do těch poliček,tudíž se to plato nehne. Citovat
ferrari Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Olda, parádna prácička, klobúk dole ;-) Tak nejak som si to predstavoval... Citovat
rocko3 Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 No Oldo pekne.Len ja dost vyuzivam kufor.Na ceste do prace tam musim dat dve detske sedacky a ked niekam ideme tak kocik a kopec veci co deti potrebuju.A do zadnych dveri sa nedaju dat ziadne repro? Citovat
ferrari Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 No chce to potom trochu ľudovej tvorivosti ;-) A napr jemne rozšíriť plasty po bokoch kufra a do nich osadiť repro Citovat
RichVa Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 No Oldo pekne.Len ja dost vyuzivam kufor.Na ceste do prace tam musim dat dve detske sedacky a ked niekam ideme tak kocik a kopec veci co deti potrebuju.A do zadnych dveri sa nedaju dat ziadne repro? V zadních dveřích jsou ... tedy já je tam mám od výroby. Jen mají chybu že hrají \"do kufru\" a když kufr řádně naložíš, tak ani nejsou slyšet (kromě basů) a bohužel nejde nastavit zesílení výšek zvlášť pro zadek. Zde se to řešilo: http://www.peugeot-club.sk/forum/viewthread.php?tid=42266 Ale stejný problém budeš mít, pokud vyrobíš repro do boku (např. by jsi nahradil kapsy na nářadí a lékárničku repráky) [upravil dne 7.5.13 00:08 od RichVa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.