Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Pred nedavnom som sa stal majitelom 306 break.Po nedôvere voci frantikom som nadmieru spokojny.Chcel by som sa spytat ci uz niekto daval do zadneho plata velke ovale (reproduktory).Za odpovede dakujem a zdravim vsetkych pežoťákov :D

Odesláno

Niečo také aj mňa dávnejšie napadlo, ale koľko to asi váži? A ako by sa to prejavilo napríklad pri búračke? Ak by to preletelo k sedačkám, tak o zábavu je postarané. Preto som takéto nič nerealizoval, lebo som vzadu vozieval dve malé deti.

Ale aby som nebol iba kritický, tak zle to nevypadá. Si sa stým vyhral.

Odesláno

Váží to určitě něco,na mojí současný 306 jsem taky vyráběl plato a vzpěry to občas ani neudrží.

V těch bočních origo poličkách jsou výlisky na zajištění origo plata,mám dojem,že jsem použil 10 mm kulatinu a plocháč,svařil k sobě,vznikla malá konzole,která je přišroubovaná k platu a zacvaklá do těch poliček,tudíž se to plato nehne.

Odesláno

No Oldo pekne.Len ja dost vyuzivam kufor.Na ceste do prace tam musim dat dve detske sedacky a ked niekam ideme tak kocik a kopec veci co deti potrebuju.A do zadnych dveri sa nedaju dat ziadne repro?

Odesláno
No Oldo pekne.Len ja dost vyuzivam kufor.Na ceste do prace tam musim dat dve detske sedacky a ked niekam ideme tak kocik a kopec veci co deti potrebuju.A do zadnych dveri sa nedaju dat ziadne repro?

V zadních dveřích jsou ... tedy já je tam mám od výroby. Jen mají chybu že hrají \"do kufru\" a když kufr řádně naložíš, tak ani nejsou slyšet (kromě basů) a bohužel nejde nastavit zesílení výšek zvlášť pro zadek.

Zde se to řešilo:

http://www.peugeot-club.sk/forum/viewthread.php?tid=42266

Ale stejný problém budeš mít, pokud vyrobíš repro do boku (např. by jsi nahradil kapsy na nářadí a lékárničku repráky)

[upravil dne 7.5.13 00:08 od RichVa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...