MotoMoto Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Koukám, že když se to se...e tak se to ..... Už se PPčko vyjádřil k problémům? Citovat
adraj Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 ozval se,ale nechci ho nějak hanit. Napsal asi tak,že by svoje auto nikdy nestočil. Ostatní věci sme si zatím pověděli po SZ. Teď to asi mohu napsat: Lancia Phedra podle sevisu na Milevské,to je u České televize,měla v roce 2009 najeto 88tisíc kilometrů. A mi sme to od pp205 kupovali v roce 2013,1.1. s 85tisíc kilometry:roll.Tak nevím co si mám o tom myslet:myslim První evidence byla 29.12.2006. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Opravdu si myslíš, že člověk, který se opravami aut živí si domu koupí auto a nezjistí si jeho historii? Když si to seš schopen zjistit Ty, tak on přeci taky No nevím jak jiná auta, ale moje má asi tuto historii. První tři roky najelo asi 50.000 ročně když to bylo firemní, pak to další tři roky fungovalo jako povoz pro manželku podnikatele, která tím vozila dětičky do školy a ročně to ujelo asi 10.000 a pak to měl půl roku jeden podnikatel co to střídá jak ponožky a najel s tím za těch půl roku asi 15.000 no a pak jsem to s těmi 200.000 km koupil já a tomu autu bylo téměř přesně 7 let. To mi přijde jako vcelku uvěřitelný nájezd. Jak tu už někdo psal, tak existují auta s daleko nižším nájezdem, ale jsou to výjimky (v této cenové a velikostní kategorii aut). Citovat
adraj Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 máš pravdu v tom,že to po prvním majiteli mohlo mít menší nájezd. Ale v tom případě by se to nevyplatilo někomu stáčet. Nebo snad ano? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 První majitel byla firma, ne? Když to kupovali před koncem roku tak asi potřebovali něco do odpisů. Nebo někomu (fyzické osobě) po vánocích zbylo pár chechtáků a tak si před silvestrem koupil novou káru? Nebo jak to myslíš s tím prvním majitelem a nižším nájezdem? Citovat
adraj Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 To jestli to byla firma ,nevím. Myslím,jak píšeš,že postupně dalši majitelé,mohli mít menší nájezd. Pokud to byla firma, tak zas beru rok už 2007a poslední údaj byl 2009 88tisíc.Takže beru najezd kolem těch35 za rok. Dokud to bylo v záruce. 2009 mohlo být na konci roku a nebo na začátku. [upravil dne 8/7/13 23:41 od adraj] Citovat
Milan+ Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Jak někde pp udával,tak to koupil v rakousích a pokud to nepochází od turka,tak tam to nikdo stáčet nebude. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Já bych neřešil kdo to stočil, ale důležitý je, že to je jednoznačně stočený. Pokud jsi to zjistil ty se svými znalostmi (neber to ve zlém, ale nepohybuješ se v tom oboru) tak předchozí majitel to musel taky zjistit, když je z oboru. U jeho auta ho snad historie zajímala a pak na to musel přijít. Nebo ho to vůbec nezajímalo a to taky o něčem svědčí. Tomu se mi ovšem nechce věřit. Takže o tom stočení podle mě musel vědět ať to udělal kdokoliv a tobě o tom neřekl. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Stalo se stalo, ale je to tak ,nyní nezjistíš kde je pravda .Dnes s tím asi už nic nenaděláš. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Každý nyní může říkat to svoje a kde je pravda? Nikdo to určitě nestáčel o 5 tisíc, ale spíš o pořádný balík. Pokud to bylo stočeno o 100 tisíc tak to PPčko musel poznat i od pohledu. Nic ve zlém, ale o něčem to jasně hovoří. Důvěryhodnost?????? O tu člověk příjde jedna radost. Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Adraj má problém, že je moc slušný. Docela mě mrzí, že to auto koupil on a ne nějaký ranař. Nicméně k věci: Deklarovaný nájezd byl cca 90tis km - i v inzerátu (ještě jde najít). 1. byl měněný volant - u auta s 90tis km??? 2. Adrajovi byla doporučena výměna rozvodů - v 90tis km, ačkoliv předpis výrobce je až 240tis km??? Taky doporučuju měnit o něco dřív, ale ne ve třetině intervalu... 3. měnil se dvouhmoťák a spojka - u auta s 90tis km??? Normální nájezd je tak 200, když člověk není prase. 4. motorový prostor (opravoval jsem Adrajovi to vyskočené řazení) by odpovídal 90tis km možná tak v případě, kdy by to auto jezdilo výhradně po polní cestě. Psal jsem to Adrajovi a píšu to i sem, podle mě je ztráta hodnoty za to stočení vůči realizované prodejní ceně cca 30tis Kč. Inu, peníze nesmrdí, jak se říká. Je pro mě obrovským překvapením, že pro ty tři pětky tohle na klubu někdo udělá, mně by za to ty prachy nestály, ale aspoň je to pro mě potvrzení, že jsem udělal dobře, že si servis kompletně zajišťuju sám a nemusím se spoléhat na někoho cizího... Citovat
MotoMoto Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Mám pocit, že tu někdo děsně litoval, že jí neprodával PP již o chvilku dříve, že by jí bral všema deseti. Tak teď asi může být rád. Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Já bych neřešil kdo to stočil, ale důležitý je, že to je jednoznačně stočený. Pokud jsi to zjistil ty se svými znalostmi (neber to ve zlém, ale nepohybuješ se v tom oboru) tak předchozí majitel to musel taky zjistit, když je z oboru. U jeho auta ho snad historie zajímala a pak na to musel přijít. Nebo ho to vůbec nezajímalo a to taky o něčem svědčí. Tomu se mi ovšem nechce věřit. Takže o tom stočení podle mě musel vědět ať to udělal kdokoliv a tobě o tom neřekl. Tak přec tady o to šlo se dopátrat toho kdo to stočil a víceméně je to jasné a ke km se dopátráš celkem lehce pokud alespon to auto navštěvuje zaruční prohlídky,tak každá firemní prodejna to je schopna vyjet. Největší bordeláři na to jsou v Itošce a to u jakekoliv značky. Pak si dej auto na servis,když nejsi třebas si to sám udělat. Citovat
Milan+ Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Mám pocit, že tu někdo děsně litoval, že jí neprodával PP již o chvilku dříve, že by jí bral všema deseti. Tak teď asi může být rád. Taky jsem na ni ctěl jet juknout. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Mně udivuje, jak druhá strana hraje mrtvýho brouka. Stejně jako při neodborně provedeném FAP off. Ale na druhou stranu, co k tomu má říct? Já nic, já muzikant? Tomu asi stejně nikdo neuvěří. No dějou se tu věci Citovat
adraj Odesláno 11. červenec 2013 Autor Odesláno 11. červenec 2013 Milan,servisní prohlídka poslední v záruce to bylo v 2009. BBJ,taky mě zaráží,že jako majitel jakéhos servisu si neprověří historii,navíc pokud auto kupuje pro sebe. Napsal mi ještě tohle: jediny na svou obhajobu muzu zkusit jetli ten znamej co to na urade prihlasoval(kopirujou si kupni smlouvu) ji je schopen dohledat. Tam byly i kilometry. Tak nevím,ale v kupní smlouvě,by měl mít napsáno s kolika to on kupoval. Teda já to ve smlouvě nemám. Nevím jak to chodí při koupi auta v zahraničí,ale od koupě je nějaký čas na vyřízení,než se s tím jede na evidenčku. Při koupi Lančie jsme byli na evidenčce v Mělníku. Samej kamarád. Tak na úřadě to může být jedno a to samé. Jestli mám věřit ppčkovi?Už asi ne. Podobně sem u něj dopadl se servisem na 806. A nenechal sem si to rozmluvit od manželky a nenechal. Zařekl sem se,že do bazaru už nikdy nepůjdu. Jelikož sem kdysi nikoho neznal,kdo by mi v bazaru poradil,tak sme koupili první auto,na které sme narazili. ALBA auto,to sou takový šmejdi,že jim není rovno. Po zaplacení nám dali podepsat kupní smlouvu,kde byla cena 115t a my platili 180t,to prý kvůli daním, papír s technickým stavem vozu. No jakej tam byl asi stav? No zkuste hádat. Po určitých investicích auto jezdí do teď a baští jen benzín. Proto sem se tenkrát rozhodl,po naší blbosti,že autobazar radši obejdem velkým obloukem a auto bude od soukromý osoby. No a dál už to znáte. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Žasnu především nad tím, že pokud je vše pravda a není tomu důvod nevěřit, že ojebe klubák klubáka. Divné je i to, že se protistrana nijak nesnaží o svoji obhajobu. Citovat
Schreek Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 ozzy1: Věřím že PP205 s Adrajem komunikuje, to že nepíše sem se mu ani nedívím, forum už příliš nenavštěvuje a po pro něj devastujících povodních má plnou hlavu jiných starostí. Nechal bych to na nich at si to vyříkají, ale osobně si myslím, že ppčko nebude původcem toho stočení. Citovat
punkac Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Osobně si myslím, že u pp jsou všechna auta jen a jen na kšeft. Kecy od něj o tom, že je to auto koupené pro něj, jsou jen bazaristickej trik jak upoutat důvěru kupující kavky. Bohužel jsem taky spadnul do jeho sítě s tím citroenem v podpisu. Za tu dobu, co se (ne)snažil opravit auto se u něj vystřídalo aut. Hodně jasně si pamatuju řeči o stáčení aut už v Německu (německej turek tam nacvaká to, co chce českej vykutálenej honza) a jejich následný omlazený prodej zde. Hlavně konečně chápu ty řeči, že od nás to auto koupí. Proč ho teda tak chtěl, když ho furt haněl a tlačil nás doprodeje? Moc dobře věděl, co tomu schází Ještě když jsme slepě důvěřovali jeho umu, jsme ho měli jako mechanika i na výměnu oleje. Olej vysával horem takovým způsobem, že toho oleje bylo víc v krytu motoru (a olej z toho vytékal ještě tři týdny po tom). Hodně prasácké za ty peníze. Já vůl mu ještě dával tequilu, abychom byly vyřízeni přednostně. to co naštvalo mně (hlavně mě to neskutečně zklamalo) je popsaný tady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.