Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde vyváží kola bez středové díry?

Recommended Posts

Odesláno

Mám s tímto čerstvou zkušenost. Nechával jsem ve středu vážit kola na Forda a Cyclony na Pažouta. Forďácký v pohodě na počkání a pro Cyclony, že musí sundat šroub, dát talíř, že je to práce navíc, která ho zbrzdí na ostatních zakázkách. Slíbil, že to teda po zavíračce přehodí a vyváží, ať se ve čtvrtek stavím po práci. Popadl jsem forďácký a odjel. Dnes jsem je na něho dal. Ve čtvrtek ve čtyři jsem přijel s Pažoutem a on, že to ještě nestihl. Nastínil jsem mu, že v pátek odjíždím do Prahy a už chci jet na letních. Prý, že v pátek dopoledne. Nakonec byli až ve dvě, nadával, že je to práce na prd, že se musí kolo na talíř ustavit atd. Zeptal jsem se, jestli mě je hodí na auto, páč do odjezdu chyběla asi hodina. Vyklidil jsem s ním dílnu od ostatních sad, najel na zvedák, roznosil šrouby a kola kolem auta, on to přebouchal, zjistil, že s mojím otcem chodil do školy, prý jsem to měl říct hned, že jsem Novaků :D Řekl jsi o 300,- já poděkoval a odjel. :D

Celé to na mě udělalo dojem, že se mu do nich prostě nechtělo. :roll

Odesláno

Taky jsem s tím měl dost problém. Objel jsem asi 4 pneuservisy a občas to vypadalo že jsou ještě naštvaný že je s něčím otravuju ,že jim chci zaplatit za jejich práci.Dokonce už mi nabízeli \"lepší\" disky od nich :roll Nakonec jsem našel best drive a tam bez problému. Ikdyž ta cena by mohla být o něco lepší.

Odesláno

Roura: Kolik tě to tam tedy stálo? Já jsem nikdy nad tím nepřemýšlel, že disk je bez středové díry ... koukám tedy, že s tím fakt mohou být problémy. Takovým kolům se snad raději budu vyhýbat. :bojim

Odesláno

Když jsem potřeboval přehodit pneu na discích u coupé, které taky nemá středovou díru obával jsem se toho, ale zašel jsem se optat do dvou pneuservisů kam u nás chodím a v obou mi řekli, že není problém, když jsem tam pak dovez kola tak to normálně v pracovní době kdy jsem přijel na vyvažovačce přehodily, vyvážily a šmitec, prostě žádnej problém a za normální cenu:aut

Odesláno
Roura: Kolik tě to tam tedy stálo? Já jsem nikdy nad tím nepřemýšlel, že disk je bez středové díry ... koukám tedy, že s tím fakt mohou být problémy. Takovým kolům se snad raději budu vyhýbat. :bojim

Chtěli za to něco přes 1200 i s vyvážením,možná je to normální cena ale nikdy jsem tak velký kola(17\") nepřezouval,tak mě to trošku zaskočilo :)

Odesláno

Zajímal mě spíše rozdíl, když to středovou díru a když ne, aby se to dalo porovnat, jinak záleží na ceníku pneuservisu. Mně přehazovali gumy na 16\" Avantage (s dírou) a včetně vyvážení za 700 Kč. Ale dost se namakali, ty čínský gumy jim nešly přetáhnout přes disk :D Pokud si kola přivezu jenom v kufru, platím 500 Kč. Myslím, že to jsou dobré ceny :myslim Až tam pojedu, tak se jich zeptám na disky bez středové díry :)

Odesláno

Jo jo to se zeptej at tě nečeká překvapení :) Když jsem přezouval na zimu plecháče tak i s vyvážením sem platil 500 ,ale to byly 16 a dělal mi to vedle ve vesnici .Jenže tam mi tyhle litaky dělat nechtěl že na to nemá nástroje.

Odesláno
Taky se dá ta díra do kol vyvrtat - měl jsem to tak u \"kanáldeklů\" na 309ce a ničemu to nevadilo - jen ty návštěvy pneuservisů byly citelně přívětivější.

No, u některých kol to teda rozhodně vadí. Viz třeba tahle

4bc6cc8c61734.jpg

- tady ho mám zrovna na vyvažovačce. Taky mi dalo práci najít pneuservis kde to umějí, uspěl jsem až na čtvrté adrese.

Odesláno

Tak nakonec skončila kola ve VM Incom Vrchlabí (oficial dealer Peugeot) a vyjde mě to cca na 500-600,- Kč, jak mi bylo řečeno, tak se uvidí, ale ještě asi týden budu muset jezdit na zimních, páč mi to nestihnou udělat dřív, než zase přijedu z Liberce... :roll

Odesláno

Ptal jsem se v několika malých garážových pneuservisech a všude mě s Cyclonama odmítli, že na takové kola nemají vybavení. Nakonec jsem zavolal do Ostravské pobočky K&K pneu a tam mi bylo řečeno, že nástavec na kola bez středové díry nemají, ale že na centrále v Šenově není problém tyto kola přezout a vyvážit. Jel jsem teda do Šenova a tam mi na počkaní a za strandartní cenu kola přezuli i vyvážili :)

• O 1 rok později...
Odesláno

Zeptám se:kolik si učtuje peugeot za vyvážení těhle cyclonů? V bestdrivu mi to vyvážili tak,že sem musel jeden dokonce sundat a dat tam rezervu ,víc jak 120 se s tim nedalo jet...:( díky

Zlatý plecháče...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...