straki007 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Do origo servisu a nechat prehrat software v ECU (jednotka motoru) Citovat
Pafo307 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Vďaka za odpoveď, ešte sa chcem spýtať, koľko by taká \"sranda\" vyšla? Citovat
straki007 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Zalezi na servisu. Kolik maji za hodinu. Pak je dulezite jestli nemaji extra taxu. Muze te to stat 300,- ale taky 2000,- Citovat
Pafo307 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 V oboch prípadoch to nie je až tak veľa. Díky. Citovat
Dark69 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Tak po dneskajsku pridavam sem moj dalsi problem Pocas jazdy sa mi stratil vykon, ako keby vyplo turbo a vypisalo antipollution fault... Namiesto diagnostiky som zvolil vymenu palivoveho filtra, ktory som este nemenil ked som kupil auto cca pred mesiacom... Po vymene palivoveho filtra kontrolka zhasla a auto islo ako hodinky, zial do chvili ked mi v kopci zas auto stratilo tah a hned naskocila tato hlaska a kontrolka motora... Podla servisnej historie som mal robene v peugeote toto : 23/03/2010 020718801 8AWO70T01 0000000000000NZ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC A10 100710 AT a teraz mam najazdene 150 000 km.... Uvitam kazdu radu a nazor, kedze musim ist na opravu s rozumom.... Citovat
majklv77 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Zdarec, tak já měl asi podobný problém,na diag zjistili že nereguluje turbo, tudíž tam jde pořád moc vzduchu.Po výměnách snad všech dílů co s tím souvisí,došlo na seřízení ventilu, který snad ovládá zavírání,je vedle turba vpravo.Nechci plácat jak se správně jmenuje,to teda fakt nevím.Ale už druhý měsíc autí běhá jak má.Jo ještě mám softwarově vypnutý egr.Autí má motůrek 1.6HDi 80 kW:roker Citovat
Dark69 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Hmm tak skocim na tu diagnostiku co najskor budem moct, a som zvedavy co to ukaze... Citovat
Lupan Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Zdravím členové.Jsem na fóru nový,celkem sem toho dost načetl,ale nikde jsem nenašel můj problém. Problém spočívá v tom,že jsem si koupil 307 2.0 hdi (79kw).Vůz měl plný filtr,tak jsem ho nechal demontovat a rovnou jsem ho i nachipoval.Sowtfare mi dělal jeden a mechanickou část druhej člověk.A v tom je ten problém,páč i po odtranění filtru mi to pořád vyhazuje chybu a na diagnostice mi řekl,že je to nějaký teplotní čidlo před FUP,ale zas automechanik tvrdí,že jediný čidlo co tam bylo,tak je ok a každej hází vynu na druhýho.Navíc jezdím jen město-předtím za 7,5 a teď za 8litrů.A to měla jít podle toho co jsem se zde dočetl spotřeba dolů.Nevíte jestli teda tam nějaký to čidlo je :-) Díky za odpověď Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Tak po dneskajsku pridavam sem moj dalsi problem Pocas jazdy sa mi stratil vykon, ako keby vyplo turbo a vypisalo antipollution fault... Namiesto diagnostiky som zvolil vymenu palivoveho filtra, ktory som este nemenil ked som kupil auto cca pred mesiacom... Po vymene palivoveho filtra kontrolka zhasla a auto islo ako hodinky, zial do chvili ked mi v kopci zas auto stratilo tah a hned naskocila tato hlaska a kontrolka motora... Podla servisnej historie som mal robene v peugeote toto : 23/03/2010 020718801 8AWO70T01 0000000000000NZ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC A10 100710 AT a teraz mam najazdene 150 000 km.... Uvitam kazdu radu a nazor, kedze musim ist na opravu s rozumom.... Předpokládám, že Diag ukáže problém s tlakem paliva... Citovat
Dark69 Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Zdravím členové.Jsem na fóru nový,celkem sem toho dost načetl,ale nikde jsem nenašel můj problém. Problém spočívá v tom,že jsem si koupil 307 2.0 hdi (79kw).Vůz měl plný filtr,tak jsem ho nechal demontovat a rovnou jsem ho i nachipoval.Sowtfare mi dělal jeden a mechanickou část druhej člověk.A v tom je ten problém,páč i po odtranění filtru mi to pořád vyhazuje chybu a na diagnostice mi řekl,že je to nějaký teplotní čidlo před FUP,ale zas automechanik tvrdí,že jediný čidlo co tam bylo,tak je ok a každej hází vynu na druhýho.Navíc jezdím jen město-předtím za 7,5 a teď za 8litrů.A to měla jít podle toho co jsem se zde dočetl spotřeba dolů.Nevíte jestli teda tam nějaký to čidlo je :-) Díky za odpověď Presne tento isty problem som mal aj ja... Predosli majitel odstranil fap filter a zle urobili software.. Kupil som auto a vyhodilo mi kontrolku motora s tou hlaskou.. Na diagnostike mi vypisalo chybne cidlo pred fapom, katalyzatorom. Lenze mal som stastie a odbornik straki007 to zistil a vsetko dal do poriadku Citovat
Lupan Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Takže jsi měl problém se softwarem nebo čidlem? Co jsi nechával spravit? ;-) A kde mám to čidlo hledat? Citovat
Dark69 Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Takže jsi měl problém se softwarem nebo čidlem? Co jsi nechával spravit? ;-) A kde mám to čidlo hledat? Problem som mal so softwarom Citovat
huno74 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 zdravim auto mi pise atipollution fault a ide len v nudzovom rezime je to peugeot 307SW 2003 2.0 79kW a na diagnostike pise P1458 Elektromagnetický ventil chladicího okruhu - rozpojený obvod nebo zkrat obvodu na kostru P1135 Deaktivacni zarizeni 3.pistu –zkrat obvodu na kostru nebo rozpojeny obvod P1402 Obvod klapky elektromagnetického ventilu EGR - zkrat obvodu na kostru nebo rozpojený obvod P0243 Obvod elektromagnetického ventilu plnicího tlaku turbokompresoru - rozpojený obvod nebo zkrat obvodu na kostru P1451 Variabilni privod rozdelovace, ventil prepinace : zkratovane spojeni k uzemneni nebo otevreny obvod P0403 Obvod elektromagnetického ventilu EGR - rozpojený obvod nebo zkrat obvodu na kostru Citovat
huno74 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 a zacalo mi to robit ked mi dosla nafta od vtedy preslo do nudzoveho a ked zmazem chybi tak po nastartovani som tam znova Citovat
huno74 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 jj stale to iste pise co som napisal ak po zmazani chyb nastartujem auto a znovu sa objavi hlaska atipollution fault a tie iste chyby Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Co trošku hledat, je tu toho že by se dal napsat román. Třeba tady - a mnoho dalších Citovat
pecino Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 Na mém P307 1.6i benzín se parkrát hláška antipolution fault taky objevila ale po zastavení a znovunastartování vždy zmizla. Dělalo to cca 2x za měsíc. Co jsem v před cca 1,5měsícem vyčistil klapku kvůli divného syčení se hláška už neobjevila. Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 jj stale to iste pise co som napisal ak po zmazani chyb nastartujem auto a znovu sa objavi hlaska atipollution fault a tie iste chyby Nesnažil se někdo odpojit EGR tím, že vytáhnul z příslušného solenoidu konektor? Nebo nemohl někdo porušit třeba kabelový svazek při nějaké opravě? Citovat
huno74 Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 no ja som auto kupil chlap motor umyval vapkou ja som na nom spravil cca 250 km a potom totok zacalo blbnut skusaly sme menil aj tie soloidy ale nepomohlo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.