Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak po dneskajsku pridavam sem moj dalsi problem :bacha

Pocas jazdy sa mi stratil vykon, ako keby vyplo turbo a vypisalo antipollution fault...

Namiesto diagnostiky som zvolil vymenu palivoveho filtra, ktory som este nemenil ked som kupil auto cca pred mesiacom...

Po vymene palivoveho filtra kontrolka zhasla a auto islo ako hodinky, zial do chvili ked mi v kopci zas auto stratilo tah a hned naskocila tato hlaska a kontrolka motora...

Podla servisnej historie som mal robene v peugeote toto : 23/03/2010 020718801 8AWO70T01 0000000000000NZ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC A10 100710 AT a teraz mam najazdene 150 000 km....

Uvitam kazdu radu a nazor, kedze musim ist na opravu s rozumom....

Odesláno

Zdarec, tak já měl asi podobný problém,na diag zjistili že nereguluje turbo, tudíž tam jde pořád moc vzduchu.Po výměnách snad všech dílů co s tím souvisí,došlo na seřízení ventilu, který snad ovládá zavírání,je vedle turba vpravo.Nechci plácat jak se správně jmenuje,to teda fakt nevím.Ale už druhý měsíc autí běhá jak má.Jo ještě mám softwarově vypnutý egr.Autí má motůrek 1.6HDi 80 kW:roker

Odesláno

Zdravím členové.Jsem na fóru nový,celkem sem toho dost načetl,ale nikde jsem nenašel můj problém.

Problém spočívá v tom,že jsem si koupil 307 2.0 hdi (79kw).Vůz měl plný filtr,tak jsem ho nechal demontovat a rovnou jsem ho i nachipoval.Sowtfare mi dělal jeden a mechanickou část druhej člověk.A v tom je ten problém,páč i po odtranění filtru mi to pořád vyhazuje chybu a na diagnostice mi řekl,že je to nějaký teplotní čidlo před FUP,ale zas automechanik tvrdí,že jediný čidlo co tam bylo,tak je ok a každej hází vynu na druhýho.Navíc jezdím jen město-předtím za 7,5 a teď za 8litrů.A to měla jít podle toho co jsem se zde dočetl spotřeba dolů.Nevíte jestli teda tam nějaký to čidlo je :-)

Díky za odpověď

Odesláno
Tak po dneskajsku pridavam sem moj dalsi problem :bacha

Pocas jazdy sa mi stratil vykon, ako keby vyplo turbo a vypisalo antipollution fault...

Namiesto diagnostiky som zvolil vymenu palivoveho filtra, ktory som este nemenil ked som kupil auto cca pred mesiacom...

Po vymene palivoveho filtra kontrolka zhasla a auto islo ako hodinky, zial do chvili ked mi v kopci zas auto stratilo tah a hned naskocila tato hlaska a kontrolka motora...

Podla servisnej historie som mal robene v peugeote toto : 23/03/2010 020718801 8AWO70T01 0000000000000NZ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC A10 100710 AT a teraz mam najazdene 150 000 km....

Uvitam kazdu radu a nazor, kedze musim ist na opravu s rozumom....

Předpokládám, že Diag ukáže problém s tlakem paliva...

Odesláno
Zdravím členové.Jsem na fóru nový,celkem sem toho dost načetl,ale nikde jsem nenašel můj problém.

Problém spočívá v tom,že jsem si koupil 307 2.0 hdi (79kw).Vůz měl plný filtr,tak jsem ho nechal demontovat a rovnou jsem ho i nachipoval.Sowtfare mi dělal jeden a mechanickou část druhej člověk.A v tom je ten problém,páč i po odtranění filtru mi to pořád vyhazuje chybu a na diagnostice mi řekl,že je to nějaký teplotní čidlo před FUP,ale zas automechanik tvrdí,že jediný čidlo co tam bylo,tak je ok a každej hází vynu na druhýho.Navíc jezdím jen město-předtím za 7,5 a teď za 8litrů.A to měla jít podle toho co jsem se zde dočetl spotřeba dolů.Nevíte jestli teda tam nějaký to čidlo je :-)

Díky za odpověď

Presne tento isty problem som mal aj ja... Predosli majitel odstranil fap filter a zle urobili software..

Kupil som auto a vyhodilo mi kontrolku motora s tou hlaskou..

Na diagnostike mi vypisalo chybne cidlo pred fapom, katalyzatorom.

Lenze mal som stastie a odbornik straki007 to zistil a vsetko dal do poriadku :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravim auto mi pise atipollution fault a ide len v nudzovom rezime je to peugeot 307SW 2003 2.0 79kW a na diagnostike pise

P1458 Elektromagnetický ventil chladicího okruhu - rozpojený obvod

nebo zkrat obvodu na kostru

P1135 Deaktivacni zarizeni 3.pistu –zkrat obvodu na kostru nebo rozpojeny obvod

P1402 Obvod klapky elektromagnetického ventilu EGR - zkrat

obvodu na kostru nebo rozpojený obvod

P0243 Obvod elektromagnetického ventilu plnicího tlaku

turbokompresoru - rozpojený obvod nebo zkrat obvodu na

kostru

P1451 Variabilni privod rozdelovace, ventil prepinace : zkratovane spojeni k uzemneni nebo otevreny obvod

P0403 Obvod elektromagnetického ventilu EGR - rozpojený obvod

nebo zkrat obvodu na kostru

Odesláno

Na mém P307 1.6i benzín se parkrát hláška antipolution fault taky objevila ale po zastavení a znovunastartování vždy zmizla. Dělalo to cca 2x za měsíc. Co jsem v před cca 1,5měsícem vyčistil klapku kvůli divného syčení se hláška už neobjevila.

Odesláno
jj stale to iste pise co som napisal ak po zmazani chyb nastartujem auto a znovu sa objavi hlaska atipollution fault a tie iste chyby

Nesnažil se někdo odpojit EGR tím, že vytáhnul z příslušného solenoidu konektor? Nebo nemohl někdo porušit třeba kabelový svazek při nějaké opravě?

Odesláno

no ja som auto kupil chlap motor umyval vapkou ja som na nom spravil cca 250 km a potom totok zacalo blbnut skusaly sme menil aj tie soloidy ale nepomohlo to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...