chuck11 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Přestává mně bavit nosit dva telefony,tak zvažuju na dual sim telefonu.Telefony už ale víc jak 5 let nesleduju a je jich na trhu jak sra*ek s prominutím.Doteď ještě mám sony ericsson K800i mám ho už snad 6-7let a lepší telefon se ke mně nedostal-skvělá výdrž baterie i při volání,kvalitní fotoaparát,jednoduché intuativní ovládání. Co po novém telefonu požaduju.Co největší výdrž baterie telefonu,kvalitnější fotoaparát(K 800i má sice jen 3,2Mpix s xenonovým bleskem,ale fotky jsou kvalitnější jak na telefonu s 5Mpix foťákem od nokie např.C6-03),jednoduché ovládání,pokud možno s klasickou klávesnicí a nechcu nějakou velkou lopatu jak je dneska zase nějak trendy a samo,aby přežil nějaký ten náraz jelikož telefon nosím při sobě všude a mám ho při jakékoliv práci kde koho vydím jak má prasklý displej nebo aspoň jeho kryt.Bluetooth a do ceny max.5000,-kč.Zbytek vybavení je my ukradený. Pokud máte někdo skušenosti s telefonem splňující mé požadavky sem sním. Předem díky za pomoc s výběrem:papa [upravil dne 6.4.2013 20:48 od chuck11] [upravil dne 11.4.2013 18:56 od chuck11] [upravil dne 13.4.2013 17:44 od chuck11] Citovat
lukaro Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Podle mě bude nejlepší, když se podíváš zde: http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/sc-63-c-1/default.aspx Za mě Sony Ericsson, jakýkoliv pomalu, protože jsem jich měl zatím dost a vždy maximální spokojenost. V základu měly nejen dobrý foťák, ale i slušnou výbavu (velká varianta barevných schémat, podpora her a aplikací = ne jak u Samsungu třeba kde se hry musejí kupovat....). Koukni do katalogu, uvidíš jaké jsou ještě v prodeji, podíváš se na fotky a na hodnocení, výbavu a podobně. Vždy jsem si podle toho vybíral telefon a pak jsem si našel 2-3 favority a poptal se jiných jak jim pasují nebo pročetl uživatelské recenze na netu... Já vím, že jsem neporadil, ale ten web by ti mohl pomoci, určitě znáš.. Citovat
ChouLu Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Zkušenosti nemám, ale doporučím ti nekupovat značky typu Myphone apod.. prostě néé činu nebo se z toho za chvíli zblázníš a vyhodíš to. Na dvousimku bych asi koukal u Nokie (některé Asha) a nebo Samsungy (mají dost dotykáčů s 2 sim) Citovat
koblih69 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Nokia ještě žije? Kolem mě má pár lidí Dual SIM Ssamsungy a jsou spokojení. Nimcéně já použítí více SIMkaret nechápu... Citovat
mhnat Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Kedy si som mal duali sim samsunga, príjimal hovory aj sms na obe siete. Ale jak mile som chcel telefonovať napr. s t- .om tak som musel prestaviť sieť na primárnu a ora..e na sekundárnu a reštartovať telefón po mesiaci ma to prestalo baviť. Myslel som že dvoma simkami ušterím, ale hovno viac som minul. Prestalo ma baviť reštartovať mobil a platiť zbytočne jedno číslo na vyše. Zrušil som jednu sim kartu a vymenil telefon a mám pokoj a platím cca o 15 eur menej ako za dva paušáli a volám stále rovnako. Všetky siete. Citovat
chuck11 Odesláno 6. duben 2013 Autor Odesláno 6. duben 2013 lukaro-díky skuknu ChouLu -no ty Ashe od Nokie nemají moc kvalitní foťáky a zdá se my,že Nokia už není to co bývalo,ty dotykáče moc nemusím. koblih69 -- jednu mám jakoby pracovní-kde jsem přístupný pokud pracuju druhou soukromý-to mají jen blízcí a známí Citovat
Marcel00 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 inak jednu temu tu uz na toto mas... tiez som si tym presiel... Citovat
chuck11 Odesláno 6. duben 2013 Autor Odesláno 6. duben 2013 o tom vlákně vím,jenže dotyčný chtěl dotykový displej a já přesný opak Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 hlavne nikdy ne samsung galaxy s duos...... mam samsungy rad ale tohle neeeee Citovat
Marcel00 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 sialene pomaly fon... ale dotykac nechces, takze pohoda :-) Citovat
chuck11 Odesláno 6. duben 2013 Autor Odesláno 6. duben 2013 nechápu proč,ale co jsem se díval na ty dual sim telefony tak jsem zatím nenašel,aby mněl 5Mpix foťák,klasickou klávesnici Dotykáčů jsou tři prdele:roll Citovat
Marcel00 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 neni zaujem. dual sim s klasickou klavesnicou vyhladavaju ludia co potrebuju prave ten dual sim a slusnu vydrz baterky. fotak je tam len na paradu. nokia ma jeden model, kde ta baterka vydrzi skoro tyzden... toto velmi tazko skombinujes. proste mobil je na volanie. inak s tym co riesis, ze mas cislo na pracu a druhe na sukromie, som velmi rychlo zrusil po case, teda predpokladam ze obe cisla su tvoje. mam uz len jedno cislo a vyriesit to mozes profilmi a skupinami volajucich. mat dve cisla je fakt na ostaru a vydrzalo mi to max. dva mesiace. Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 jak pise marcel..... to stara nokia byla rychlejsi... moc chyb sem v zivote neudelal ale tohle byla....nikdy uz ne s duos Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 ... Nimcéně já použítí více SIMkaret nechápu... Já to chápu. Mám totiž služební foun, ze kterého nesmím volat soukromě no a pak mám soukromý foun, ze kterého nechci volat služebně. Ovšem mně nepomůže ani dualsim foun, protože služební je BlackBerry, chodí mi na něj služební pošta přes Blackberry server a tak ho nemůžu nahradit dvousimkáčem Takže tahám jako trotl dva founy. Pardon, je to trochu více mimo původní dotaz. K tématu: Obávám se, že Tvým parametrům z dnešních telefonů nevyhovuje žádný. Dualsimy většinou nemají klávesnici a když už jo tak je tam na houby foťák. Takže buď budeš muset oželet slušný foťák, nebo tu klávesnici. Tak to vidím já. Jinak foťák v tom K800i je fakt dost dobrej, měl jsem ho dlouho, manželka ho ještě má a nechce se ho vzdát právě pro \'Tebou popisované výhody. Málokterý foťák ve founech se mu vyrovná. Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Napadají mě tyto případy: 1. zaměstnavatel je normální - pokud chci převzít jeho číslo obešlu všechny že mám nové číslo. 2. zaměstnavatel je normální - mám celý život jedno tel. číslo, nechám si ho převést pod. firmu ve které nově pracuju s dohodou, že kdybych odcházel nesu si ho s sebou 3. zaměstnavatel je normální - trvá na firemním telefonu bez soukromých hovorů - donesu mu faktury za 1/2 a dohodnu se na strhávám přiměřené částky ze mzdy. 4. zaměstnavatel je normální - trvá na firemním telefonu bez soukromých hovorů - ponechám si soukromý a dohodnu se na příspěvku do mzdy v takové výši aby mi pokryl i firemní hovory a dál to neřeším. 5. zaměstnavatel není normální - nedá se s ním na ničem domuluvit = nechci pro něj pracovat.... Tak proto to nemůžu pochopit. Jasně teď tu bude spousta argumnetů jak to nejde, ale to mě celkem netrápí. Pokud se totiž nejde domluvit na tak jednoduché a základní věci pak opravdu pro takovu firmu pracovat nechci protože až půjde o něco opravdu důležitého tak se taky nedomluvím. Sorry za [upravil dne 7/4/13 09:05 od koblih69] Citovat
Péťa Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Koblížku, stačí pracovat pro státní správu. Tam jde buď všechno nebo nic Jak pro koho. Dlouho jsem používal firemní telefon a nijak se neomezoval, nikdo mě nebuzeroval,... ... ale dva roky jsem se snažil o povolení dat (stačil by mi IVM 150MB FUP), až jsem se naštval, pořídil si soukromou SIMku, firemní přesměroval a vypnul. Teď ho zapínám jen v zahraničí, abych si zbytečně nenavyšoval svůj účet Také si neumím představit, že bych nevzal firemní hovor např. v neděli v 02:00. Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Ok, taky varianta a kolik sebou nošíš telefonů? Jeden... Citovat
Péťa Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Jasně, jeden. Víc bych netahal. A k tomu notebook, tablet, dvě děti, ženu,... :D Ale ještě jsem si vzpomněl, že jsem podobnou věc řešil v pátek s naší tiskovou mluvčí. A tam jsem uznal, že kdejakému novináři bych soukromé číslo nedával, tam má rozdělení na dvě čísla logiku. Mě přeci jen volají \"normální\" lidé, maximálně nějaká ta agentura s výhodnou nabídkou. Citovat
kujon106 Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Já s sebou tahám dva telefony běžně a občas při recenzování i tři. Takže já v tom žádný problém nevidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.