Radek Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 nech si zmerit tlaky ve valcich, to je rozhodujici. Mne to fouka, i kdyz mam tlaky super. Citovat
Ráďa Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 nehledej problém tam,kde není!Jede to?No tak a? si fouká jak chce hlavně že jede!Chtěl bych mít vaše sterosti! Citovat
Kurt Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Není na úvahy typu \"Alebo to uz mozem dat do srotu\" trochu brzy? Citovat
Ráďa Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Jak už radily můžeš nechat změrit tlaky a podle toho začít jednat,Pro uklidnění mě to fouká taky a neřeším!Tlakuje ti to do chlazení,nebo špatně startuje,hodně žere,voda v oleji,olej ve vodě,kolik to žere oleje?To jsou průsery,jinak nic!Kolik to má najeto?jestli ti to fouká moc,už pořádně netěsní kroužky.Jestli to chceš opravovat připrav se že se k tomu přidá fůra dalších věcí a bude to stát ranec. Citovat
oddie Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Každej tenhle motor trochu fouká, pokud se tam odsud nehulí a nefičí jak z vysavače, tak se nic neděje. Pokud to plive moc oleje, je třeba tam dát odlučovač, či ještě nějak zakroutit tu hadici. Citovat
oddie Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Jo, a když ti \"experti\" ani nevědí, proč že to plive olej do filtru, tak k nim raděj nejezdi, a? ti na tom něco nezmrví... Citovat
oddie Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 No jo, no. To se ucpávat nesmí, to pak vystřelí vždycky. Nech si změřit ty kompresní tlaky (+ předtím vůle ventilů), a pak se uvidí, co s tím. V nejhorším to bude aspoň auto na dojetí, nějakou dobu to ještě vydrží. Generální oprava smysl nemá, holt asi pomalu začni šetřit na nové... Citovat
Marty Odesláno 24. červenec 2005 Odesláno 24. červenec 2005 Původně zaslal: rammira Na 405 1.8td mi zacalo do vzduchoveho filtra tlacit olej.S tej hadici kade sa olej dolieva do motora a kde je mierka.Je tam aj pri nastartovanom motore tlak vzduchu.To uz motor konci.Da sa s tym este nieco?Alebo to uz mozem dat do srotu?Ja mam to auto cca styri mesiace,najazdila som 5000 km a nic som na nom nedala robit,az teraz vymenu oleja a filtrov a zistili mi toto. [upravil dne 24.7.05 rammira] Pokud ti to pomůže, tak u mě je po 10 kkm vzducháč úplně od oleje a musím ho měnit. Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 Na té hadici má být takový kulatý plastový bazmek, to je odlučovač. A ta hadice by měla být tak, aby vedla k tomu bazmeku \"do kopce\" - aby ten olej stékal zpátky. Ten odlučovač by kvůli tomu ěml být uchycen na intercooleru, to je nejvýš - pokud jen tak někde bimbá nebo tam vůbec není, tak se do toho někdo hrabal. Jinak na provoz v zimě musí mít motor dobré tlaky, jinak startovat nebude. Znovu v té souvislosti zmiňuji vůli ventilů, která se zanedbává - pokud bude menší než předepsaná, či dokonce nulová, motor v zimě startovat nebude, ani kdyby byl jinak v pořádku. Pokud jsou vůle OK, a stejně špatné tlaky, máš auto jen na léto... Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 P.S. co v tom máš za olej? P.P.S. jak jsem si přečetl nahoře, máš za 4 měsíce najeto 5 tis km, tzn. jezdíš 15tis ročně? To sis raděj měla koupit Felicii, než starý orvaný TD... Citovat
regul Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 mam 309 1,9D a do vzduchace mi to taky cpe olej od doby co sem to koupil, neco malo prez 3 roky, nijak to neresim pac me to nijak nevadi motor zatim jede jak ma uz sem s tim najel cca 60000 a motor drzi Citovat
oddie Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 U 205/309D je to ale trochu jinak, tam je to schválně udělané bez odlučovače tak, aby toho oleje do filtru prskal víc - do těhle aut patří molitanová vložka, která má být vlhká od oleje, taky se má při výměně postříkat olejovým sprejem, suchá moc nefiltruje. Kdežto 405 má filtrační vložku suchou - papírovou, tam je naopak žádoucí, aby to toho oleje tudy bralo co nejmíň. Citovat
DjBoom Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 Nebo se ještě vyrábí takzvaný \"Oil catch can\" Neboli chytací nádoba na olej, která se zapojí před výdech do sání. Pár korun to sice stojí ale funguje to výborně Citovat
Fusion Odesláno 26. červenec 2005 Odesláno 26. červenec 2005 Původně zaslal: DjBoom Nebo se ještě vyrábí takzvaný \"Oil catch can\" Neboli chytací nádoba na olej, která se zapojí před výdech do sání. Pár korun to sice stojí ale funguje to výborně nebo se doporučuje montovat do auto originální (popř. náhradní) filtry sání a né nějanký sportovní \"kokóny\" Někteří by si stále měli uvědomit, že je to jen motor a ne raketa, což často píše Oddie. Prosím, prostudujte princip motoru. Citovat
Marty Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 2oddie: Mám starší model 205 1.9D a olej mi fučí až moc do filtru. Snad mi za ten nápad nebudeš moc nadávat, ale napadlo mě tu hadici od odvětnání prostě odpojit a nechat jí volně. Chápu, že je to trošku prasárna nechat ten olej volně kapat na vozovku, ale snad ekologové prominou. Bude to jenom pár kapek na 100 km. Jaký na to máš názor? [upravil dne 27.7.05 Marty] Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 Budu ti za to nadávat, je to prasárna. Nadávám za to každému, a nemám to rád. Nechal bych to tam fučet, a hotovo - kór u 205 s molitanem... Jinak rada pro všechny, kterým to plive - udržujte olej na spodní rysce, plive to míň než když je na horní. při výměně oleje nalijte 4 litry (ne 5), a občas kontrolujte... Citovat
erikh Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 No ja mam tiez 1.8 srdt,a ide mi super.Ked si ho kupila nedala si robit ani rozvody,remene,olej,nic?? Feliciu by som nechcel ani ja.Mal som Fabiu a za 60.000 km som menil 3x loziska v prednych kolach.A neboli to ziadne repliky....Hold nic proti Skodam,ale nemusim!!! Drzim palce nech najdes niekoho dobreho.....kto to urobi za lacny peniaz!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.