Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No lakovka to není,ale to jse dalo čekat za ty peníze.Až bude vyčištěnej dám fota.Dnes jsem zkoumal co je na něm potřeba udělat a výsledek je setrvák se spojkou auau peněženko,couvací senzory nejdou-jen pípnou a pak dlouhej ton,prasklé sklo v levém zrcátku,olej má psanej v 220 000,ted 209 000,o rozvodech majitel neví co to má je nedělal,ale podle km už museli bejt dělaný,tak je udělám až s olejem.Jinak jsem nic už závažnýho nenašel,náprava vypadá dobře,nikde nic nemlátí.

Odesláno

Nechci strašit, ale jestli je olej napsaný na 220 a teď ukazuje tachometr 209 tak odhaduji že ten vůz má najeto hodně přes 300. No držím palce aby to bylo jen to vyjmenované.

Odesláno

Tak to se omlouvám za strašení.:D

A mě bylo divné, že ho to nechává tak v klidu.

[upravil dne 10/4/13 12:28 od MotoMoto]

Odesláno
Jio, jo. Já teď kotouče, destičky, lanovody za 11000,- s prací a dál mě čeká výměna ramen a čepů za dalších 11000,- s prací. Asi máme po dovolené:(

Nějak drahý, ne??? :roll

Taky se mi zdá draho,asi to bylo v servisu ne?

Odesláno
Těch 220 je příští výměna oleje v km 220 tis. Není to že olej byl měněn při 220 tis. Tedy alespoň jsem to takhle pochopil.

Je na štítku napsáno příští výměna při 220 000km

Odesláno

Dnes jsem byl u kamaráda co dělá v servisu a ten konstatoval,že to házení motoru na volnoběhu nebude setrvák jak jsem měl já ten dojem,ale asi vstřiky,tak mě trochu uklidnil.Zajímavé je,že při 1200 otáček je motor klidnej a běží jak hodinky.Ještě řeším problém s volnoběžnejma otáčkama,jednou mám 1000 pak zase 1200 a pak 1500,je to různé.

Odesláno

Nevím, ale já bych byl klidnější v případě setrváku než vstřiků :D

Ono ty vstřiky taky stojí ranec a hlavně je problém je z toho dostat..

Odesláno

Jináč pokud chceš tento motor zdiagnostikovat a řadně vědět co tomu vše je,tak navšiv člena Straki 007 v Chomutově a budeš vědět vše na stopro.

Odesláno

Jinak tady posílám odkaz na supr obchod( teda aspon pro mě) a ceny velice slušný a jinak gratuluji k vozítku za ty prachy supr,senzory mě dělaly to samé(stačilo vyměnit jedno čidlo) a okno o tom jsem tady už psal, hlavně neměnit za originál v servisu ,jinak by bylo dražší jak polovina auta:bojim(aspon u mě to tak bylo) přeji co nejmín oprav

Odesláno

Jj, ako píše Juve. Tie vstreky, to je na niektorých 2,2 pôrod. Už by som to nechcel absolvovať.

Strakyho aj ja odporučujem, sú tu na neho samé dobré recenzie a tieto autá pozná ako svoju dlaň.

Odesláno

Vytahování vstřiků na 2.2 bývá slušná onanie, jen samotné vytažení je otázka cca 10-ti tis. pak cena za repas. Volnoběžné otáčky může být problém DRV a nebo třeba těch vstřiků, možná i nedovírajícího EGR.

Každopádně nerozumím větám typu \"tak to nechám až při výměně oleje...\" Po koupi patří mezi základní servis výměna oleje, filtrů a rozvodů. A to pokud možno hned.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...