Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řekl jsem mu, že STK mu zaplatím, pokud tam se mnou skočí před koupí. Samo, že nečekám, že auto bude v perfektním stavu, ale nahlodal mě tím, že nebyl žádnej problém a najednou tlačí, abych si to odvezl co nejdřív a bez technické. Já chápu, že řekne mám už x zájemců, protože chce co nejrychleji prodat, ale na druhou stanu to u kupujícího evokuje možnej problém. Na karoserii nikde není poznat, že by to bylo bouchlý, tak zkouknu i spodek a pokud tobude vypadat ok, tak to vemu a třeba budu mít štěstí...

Odesláno

Zase prodává půl roku a nemůže prodat, a v inzerci je řada levnějších - holt dneska je kupec ten, kdo je na koni a prodávající se musí snažit. Já bych to klidně vzal bez té technické - za pořádnou slevu. Jeho riziko, pokud chce víc peněz, tak ať to hezky nechá projít.

Odesláno

Oddie: moje řeč, psal mi tu Dančák, že dle fotek už ho vídá v inzerci snad od srpna, což sem samozřejmě na borca vybalil a snažil se to docela rychle zamluvit, že jezdí samí lidi, co mu pak vytýkají škrábance na laku apod.

Odesláno

Pokud je vše tak jak píšeš a na vše má argumenty, smrdí to no....od takovýhlech věcí už dávám ruce pryč, ale neříkám že to platí i o tomto;) ale opravdu si v tomto případě dej pozor na smlouvu!!! A to že chce hned zajít na úřad je další věc jak se toho se vším všudy rychle zbavit....

Odesláno

To P607Olda: ty, nechci kecat, ale v Krumlově kam jezdím na technickou geometrii předku určo dělají... a nebo mám v hlavě zmatek:D Ne, určitě to tam měří, bo naposledy sme dělali na feldě matce celej předek a pak sme nechali dělat geometrii a strašně sme se divili, když nám borec na technické říkal, že je to decentně rozhozený a kámoš právě říkal, že si asi začne brávat protokol z měření;)

[upravil dne 15/4/13 12:48 od odee]

Odesláno

A už z pravidla, když se na to byl už někdo dívat a nevzal to, už bych tam ani nejel natož koupil.....a výmluvy jako byl se jen podívat nebo xxxx jsou jen kecy a opět to smrdí;)

Odesláno

No, tak nám posledně taky jen řekl, že je to mírně rozhozený (hodinu předtím se to dělalo) a neřešil to, ale jinak se mi zdá tom Krumlově, že sou tam docela přísní, dle toho, co sem viděl jinde... Když sem byl kupovat 106, tak se tam nechávala dělat technická a byl sem u toho, tak sem si důležitý věci zkoukl(bzdy, podvozek), ale třeba na emisích borec říká: \"s takovou rouru to nepůjde a po troše zkoušení omotal tu sondu hadrou, vrazil to tam a říká: \" už to tam je\":o Druhej zas jen obcházel auto a \"to křídlo i výfuk máte samozřejmě homologované, že?\" a jen se usmíval...:myslim

Odesláno

Já bych se na toho borce vykašlal, když se takhle kroutí. Když na začátku nic není problém a pak najednou je problém všechno, tak to není samo sebou. Když Ti na férovku neřekne o co mu jde, šel bych od toho pryč. Snad to není jedinej Pežot v republice ;)

Odesláno

Tak dnes jsem pokročil, včera měl přijet další zájemce, tak sem pánovi řekl, že já můžu až ve čtvrtek a pokud ho v úterý prdá, že nevadí, ať dá jen vědět. Samozřejmě neprodal, dnes mi konečně poslal smlouvu, ve které samozřejmě nechyběla formulace \"kupující kupuje věc tak jak stojí a leží\". Zavolal sem si jen tak ze srandy na technickou poblíž a vysvětlil jsem jim, že ta pojedu kupovat vůz a pán mi řekl, že mě vezme i bez objednání, tak jsem prodávájícímu navrhl, zajet na kontrolu na žádost zák. kterou on nic neriskuje a já ji samo zaplatím a rovnou bych si udělal evidenčku. Požaduju změnu kupní smluvy a slevu, jelikož dle rad tady asi nebudou úplně košér vsřiky a na STK se to zkoukne zespoda a uvidíme co ta geometrie. Potom by to už snad neměl být tak riskantní kup, ne? :myslim

Odesláno

Nechces radsi neco mladsiho ted tady prodava krasnou 406 Osvi,plno vychytavek je to 2003 po velkym servisu bez investic,sel bych se podivat na ni aspon tam je trochu jistota ma na vse faktury...aby to tvoje auto nebyli svareny nakonec ze dvou az to date na zvedak a spodek bude cerstve namatlanej tlumexem a bude tvrdit,ze se delal pravidelne spodek a dutiny......

Odesláno

Samozřejmě bych radši auto odtud, ale 406 se tu moc lidí nezbavuje, teď sem koukal na ten inzerát a hned mu jdu napsat;) Každej večer to prolízám, tak bych si toho všiml, ale i tak dík za info;)

Odesláno

Nechci ti do toho kecat,ale je to na tobe.....osvi sice nema kuzi,ale k cemu auto do ktery koupis za 45000kc....ale pocitej gumy 16 min 6500 kc,kdyz tamty jsou sjety,geometrie 1000,podvozek tycky atd.min 2000-3000,rozvody 5000,brzdy nevim jak na tom jsou s praci komplet brzdy kolem 10000 s praci.....a jsi na 70000 postupne jako prd a to nepocitam repas vstriku cca 8000....to bych radsi vzal tu od osviho za 65000 a mel nych klid pokud ma faktury a po kontrole by to bylo ok,popripade si to dat do smlouvy...tot muj nazor,ten prodejce ma divny chovani....

Odesláno

Kdyby měl osvi lepší cenu a nechal to třeba za těch 65000 a bylo to všechno tak jak píše, neváhal bych, tamto je past už jen podle smlouvy, každopádně nám dávej info, zajímá mě jak to dopadne:D

PS: já bych už kůži nechtěl, je na tom vidět prach, každý smítko, musíš to mazat, rychlejc se opotřebuje, musíš dávat bacha aby si tam nesed někdo kdo má kovový zipy vzadu na kalhotech jinak tam máš škrtu, v létě pálí a v zimě studí, jedinou výhodu vidim v luxusu, semiš jednou za tejden vysaju a nic neřešim;) ale je to můj názor.....

Odesláno

No, hned sem napsal Osvimu, bo sem ten jeho inzerát viděl až po upozornění od Charlieho. Já bych taky radši látku než kůži, tady sem do toho šel, že podle fotek to vypadalo fakt dobře (a byl tam výhřev), i po prohlídce se mi to auto zdá bý dobrý, jediný, co mi smrdí je prodávající. Ale je možný, že to auto je OK, jen ho chce rychle prodat a tak si vymýšlí miliardu zájemců a pak to vypadá, jako šmel... Pokud by ho ten Osvi nechal za 65 000, tak by to asi byl hodně dobrej kup, ale reálně si myslím spíš, že slevou myslel tak do 10K, zatím mi ještě neodepsal, zítra mám volno, tak se sním pokusím domluvit a uvidím...

To Charlie1: ty se s ním znáš osobně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...