Satepek Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 (upraveno) dzavel: Vis co podle mne to melo byt kdyz skapala spojka... Do te doby to bylo ok, po spojce se velke problemy skoncily.. Dokud neprehnilo tesneni pod hlavou - tady jsem to mel loni v listopadu zabalit. Dal jsem to do kupy s timze tomu muzu verit, no realita me utvrdila, ze nevis co muzes ocekavat. Ale, nelituju, jen je potreba to zastavit v idealnim bodu. Upraveno 14. prosinec 2016 uživatelem Satepek Citovat
dzavel Odesláno 14. prosinec 2016 Odesláno 14. prosinec 2016 JJ, já čekám až se na sněhurce něco posere a jde taky do šmelcu, ikdyž zatím je vpoho, ale opravím jednu věc a za chvilku může odejít něco jiného. Citovat
Satepek Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 (upraveno) Takže je jasná, potkalo se to a vzhledem k škodám to nemá smysl... Kdyby někdo něco chtěl pište, takové ty věci co můžu vyndat před ekolikvidací bych vám vyndal Jsou polámané zdvihátka, koníky a všecko je to namleté v motoru Palubák, včetně páčky vyndám, lucase taky, turbo agregáty atp... Případně je tam volant s chromovým lvíčkem, pětibudíky, béžové koberečky, senzor deště, atp. Upraveno 18. prosinec 2016 uživatelem Satepek Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 Dej si inzerát do inzerce Citovat
John Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 Skoda, ze to udelalo takovou škodu takže půjdeš nakonec do HDi, jak už jsi kdysi měl v plánu? Citovat
krtek 2 Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 no to zamrzi ,hlavne ked clovek do auta nasype tolko co ty Citovat
Satepek Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 Před hodinou, John napsal: Skoda, ze to udelalo takovou škodu takže půjdeš nakonec do HDi, jak už jsi kdysi měl v plánu? Pravděpodobně mimo značku E46 330CI Citovat
John Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 před 4 hodinami, Satepek napsal: Pravděpodobně mimo značku E46 330CI Tak proti tomu nemám nic a chválim Citovat
Satepek Odesláno 18. prosinec 2016 Odesláno 18. prosinec 2016 To mě docela těší pokoukávám už okolo roku a ta M54B30 mi ze všeho vyšla jako nejlepší motor. Zbytek už třeba najít kvalitní v tom docela omezeném množst kupátek Citovat
Almanil Odesláno 19. prosinec 2016 Odesláno 19. prosinec 2016 Je to sice škoda, protože té práce na tom bylo uděláno dost, ale taky bych už to asi neopravoval. Citovat
dzavel Odesláno 21. prosinec 2016 Odesláno 21. prosinec 2016 Přeji šťastnou ruku při výběru nového plecháče, hlavně ať je na něm méně práce . Citovat
Satepek Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 (upraveno) Včera jsem si byl jeden kousek ohlídnout - zvenku pecka, bohužel, vyndana kontrolka motoru, svitici bagy, svitici kontrolka chladiče, zadni prave kolo jak kdyby s tim nekdo driftoval poslednich 500km jen doprava.. Většina věcí šla jednoduše vyřešit - ale ta vyndana kontrolka motoru me štvala nechci se zas vrtat v autě kazdy vikend. Jinak motoricky jsem po včerejšku rozhodlý Uvidíme třeba se miezi svátky najde další zajímavý kus, radši sjezdím půl evropy a najdu něco top než skočit do první pasti.http://www.sportovnivozy.cz/84725-bmw-3-330ci Upraveno 23. prosinec 2016 uživatelem Satepek Citovat
krtek 2 Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 (upraveno) No do bmw by som nesiel z dovodov ktore popisujes (majitelia si to zamienaju s pretekarskym autom a tak potom dopadaju) i ked sa mi tie auta docela lubia jeden kolega odpaleny motor zere zadne gumy , druhy kolega odpalena prevodovka ,,no kup to po takych majiteloch Upraveno 23. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Satepek Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 Mě se zamlouvá jedině ta 330CI, hold najit pěkný stav bude trvat, chce to trpělivost, kdyžtak zkusíme zahraničí Citovat
agresssor Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 Může mi někdo vysvětlit proč každý touží po BMW ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 Proti 330ci nemuzu rict pul krivyho slova, taky se mi libi a ten trilitr proc ne. Ale pocitas doufam s tim, ze servisovat asi jakekoliv BMW bude uplne jinde nez servisovat Peugeot, ze jo ? Spousta veci je uplne jinak resenych, original dily za neskutecny rakety, no koneckoncu uz i s Pugama malo lidi jezdi do autorizaku ... Osobne by se mi libilo nejaky petkovy BMW ale myslim, ze by me to finacne sezralo. Citovat
Satepek Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 Před hodinou, agresssor napsal: Může mi někdo vysvětlit proč každý touží po BMW ? U mně konkrétně tento model, protože jde o nejspolehlivější motor u BMW viz google a dotaz M54B30. Na to motoru odchází akorát, hadicové spojky - prachniví a potom čidla na chladicim okruhu - zasekavajici se kontakt v expanzce, kastle je bezproblémová - u předfacu chytají lemy rez, to ano pak už je to ok. Jinak řetězový rozvod a díly za normální ceny - čepy, kotouče cenově stejné jak pug. Navíc nemusí řešit emise, DPF(FAP), turbo, vstřiky, prostě mi to po ročním hledání vyplynulo jako nejlepší možnost a pročetl jsem toho dost. Navíc 330CI je jak šafránu a během 2-3 let se ta cena hýbat nebude, spíše možná poroste. Citovat
radim.1008 Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 A o to bude složitější najít zachovalý a perspektivní kousek. Přeji hodně štěstí při hledání. Citovat
krtek 2 Odesláno 23. prosinec 2016 Odesláno 23. prosinec 2016 (upraveno) ano motory maju dobre hlavne tie 6 valce s peknym zvukom vyberat a z toho motor je strasny opruz velky motor v relativne malom aute ulozeny pozdlzne a jak pise Stibto nejake veci v tom maju riesene inak,,dodnes som nepochopil preco maju 3 elektromagneticke ventilky na hadiaciach topeni kamarat ma starsiu 320 a motor v poho akurat co mu odislo bol ten PCV ventil co je na odvetrani klukovej skrini (motor sa potom dusi) spominane elektromagneticke ventilky topenia ) a asi dve cievky na sviecky a starter inak nic az na to ze jeden motor odfajcil ale vlastnou vinou v 6000 Rpm zaradil omylom o rychlost nizsie ,motor sa pretocil a urvalo to piest v motore Upraveno 23. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.