Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Black 406 2.1TD ± 370 000km - Jedeme dál

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dzavel: Vis co podle mne to melo byt kdyz skapala spojka... Do te doby to bylo ok, po spojce se velke problemy skoncily.. Dokud neprehnilo tesneni pod hlavou - tady jsem to mel loni v listopadu zabalit. Dal jsem to do kupy s timze tomu muzu verit, no realita me utvrdila, ze nevis co muzes ocekavat. Ale, nelituju, jen je potreba to zastavit v idealnim bodu. 

Upraveno uživatelem Satepek
Odesláno (upraveno)

Takže je jasná, potkalo se to a vzhledem k škodám to nemá smysl... Kdyby někdo něco chtěl pište, takové ty věci co můžu vyndat před ekolikvidací bych vám vyndal :) Jsou polámané zdvihátka, koníky a všecko je to namleté v motoru :)  Palubák, včetně páčky vyndám, lucase taky, turbo agregáty atp... Případně je tam volant s chromovým lvíčkem, pětibudíky, béžové koberečky, senzor deště, atp. 363.jpeg

Odesláno

To mě docela těší pokoukávám už okolo roku a ta M54B30 mi ze všeho vyšla jako nejlepší motor. Zbytek už třeba najít kvalitní v tom docela omezeném množst kupátek :)

Odesláno (upraveno)

Včera jsem si byl jeden kousek ohlídnout - zvenku pecka, bohužel, vyndana kontrolka motoru, svitici bagy, svitici kontrolka chladiče, zadni prave kolo jak kdyby s tim nekdo driftoval poslednich 500km jen doprava.. Většina věcí šla jednoduše vyřešit - ale ta vyndana kontrolka motoru me štvala nechci se zas vrtat v autě kazdy vikend. Jinak motoricky jsem po včerejšku rozhodlý :) Uvidíme třeba se miezi svátky najde další zajímavý kus, radši sjezdím půl evropy a najdu něco top než skočit do první pasti.
http://www.sportovnivozy.cz/84725-bmw-3-330ci

Odesláno (upraveno)

No do bmw by som nesiel z dovodov ktore popisujes (majitelia si to zamienaju s pretekarskym autom  :) a tak potom dopadaju) i ked sa mi tie auta docela lubia 

jeden kolega odpaleny motor zere zadne gumy , druhy kolega odpalena prevodovka ,,no kup to po takych majiteloch 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Proti 330ci nemuzu rict pul krivyho slova, taky se mi libi a ten trilitr proc ne. Ale pocitas doufam s tim, ze servisovat asi jakekoliv BMW bude uplne jinde nez servisovat Peugeot, ze jo ? :) Spousta veci je uplne jinak resenych, original dily za neskutecny rakety, no koneckoncu uz i s Pugama malo lidi jezdi do autorizaku ... Osobne by se mi libilo nejaky petkovy BMW ale myslim, ze by me to finacne sezralo.

Odesláno
Před hodinou, agresssor napsal:

Může mi někdo vysvětlit proč každý touží po BMW ?

U mně  konkrétně tento model, protože jde o nejspolehlivější motor u BMW viz google a dotaz M54B30. Na to motoru odchází akorát, hadicové spojky - prachniví a potom čidla na chladicim okruhu - zasekavajici se kontakt v expanzce, kastle je bezproblémová - u předfacu chytají lemy rez, to ano pak už je to ok.  Jinak řetězový rozvod a díly za normální ceny - čepy, kotouče cenově stejné jak pug. Navíc nemusí řešit emise, DPF(FAP), turbo, vstřiky, prostě mi to po ročním hledání vyplynulo jako nejlepší možnost a pročetl jsem toho dost. Navíc 330CI je jak šafránu a během 2-3 let se ta cena hýbat nebude, spíše možná poroste.

Odesláno (upraveno)

ano motory maju dobre hlavne tie 6 valce s peknym zvukom  vyberat a z toho motor je strasny opruz velky motor v relativne malom aute ulozeny pozdlzne 

a jak pise Stibto nejake veci v tom maju riesene inak,,dodnes som nepochopil  preco maju 3 elektromagneticke ventilky na hadiaciach topeni :)

kamarat ma starsiu 320 a motor v poho akurat co mu odislo bol ten PCV ventil co je na odvetrani klukovej skrini (motor sa potom dusi)

spominane elektromagneticke ventilky topenia )  a asi dve cievky na sviecky  a starter inak nic

az na to ze jeden motor odfajcil ale vlastnou vinou v 6000 Rpm zaradil omylom o rychlost nizsie ,motor sa pretocil a urvalo to piest v motore 

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...