Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele... a co.. tfuj.. mi to ani nende z huby... ji.. jestli ji fak máš rád... požádat.. ani napsat mi to nende... vo tu... pařátek??? Myslím, že ve spojení s dalšími prkotinami... by jí to fak vyrazilo dech...

Odesláno

Edison: :D :D

jj nějakej pobyt.. taky třeba romantická noc na zámku, ale jestli se bojí bubáků tak asi ne :D

koukni na slevomat a tyhle weby, a třeba Tě něco napadne, zaujme ;)

Odesláno
Vodečku... Fiňoura... a Ty? ;-) Nejrůznější wizoury jsme pili min. měsíc... :-D Mám z nich výbavu pro přítulku... ;-D

Já dneska nic, ale z tvojí \"zádosti o ruku\" začínám mít obavu o tvoje játra :D:D:D

Odesláno

To nejsi první... :-DDD Ale neboj.. Už dvakrát jsem takhle blbě zblbnul.. a to dycky říkám, že se dvakrát nikomu nevnucuju... Potřetí už to neudelám... Slibuji, maminko... :-DDD

Krom toho.. to nebyla moje žádost o ruku, ale FíFy... ;-) Tak mohu být v klidu... Já se naopak snažil sehnat nekoho, kdo by zaplatil chlast... :-DDDD Dobré pitííí... velke bulve...

btw.. moje játra vydržej všechno jsou jak z KAMENE!!! :-DDD

[upravil dne 27.3.2013 22:47 od Edison]

Odesláno

let v balonu za trojku nepořídíš, sám jsem ho dostal ke třicetinám. Byla to naprostá pecka, ale ve větrném počasí, jaké teď panuje, stejně nelétají.

Jinak sudý počet kytek se dává na pohřbu ;)

Edík má delirium tremens :D Škyt.....

Vzal bych jí do nějaký lepší restaurace, jestli jedete do Prahy tak třeba Ladronka, byl jsem tam spokojenej. Zase z těch dvacetin nemusíš dělat kovbojku

Odesláno

presne na tohle jsem si vzpomnel a na pamatnou Oddieho hlasku :D

Ja manzelce koupil k 30 kabelku za 6000. Strasne se ji libila, kdyz nam prodavacka sdelila cenu, tak jsem fakt nekecam lehce zavravoral... no a kabelka ted lezi mezi dalsima 30 kabelkama (pry aby se uplne neuspinila, je to bila patinovana kuze). Vybrala si ji a ja to mel vyreseny.

bejvalce jsem kdysi k 20 dal tusim ze 20 ruzi a nejaky stribro. Z jeji oslavy jsem na hodinu a pul odjel o kousek dal ke kamosovi na oslavu a musela me privezt segra, byl jsem ozralej jako delo. Tak jsem ji osukal az rano :D

Ale dnes bych to resil jinak, zustal bych na party u kamose :D

no ale co ti poradit. No asi co se tu psalo, bud nejaky zazitek, nebo wellnes, nebo eurovikend a nebo proste neco originalniho, vzdyt to ze to je originalni neznamena, ze to bude stat ranec penez.... na slevomatech a pod. se da dost pohledat a inspirovat se.....

Odesláno

To je jen pro zajímavost, ty hodiny to přepínaj samy. Po 28. únoru se o půlnoci samy překlopí na 1. březen (1x za 4 roky to udělají z 29. února). Takže tady máš jen zachycený ten okamžik překlopení měsíce. Ale to jistě víš :papa

To je nápad kup jí hodinky :D

Odesláno

Vím... znám je... Ale \"vmetnout Ti to\" snad mohu, ne? ;-) Joooo... hodinky... Breitling nebo omegy... hezky v dámském provedení... Takový vydržej fak dlouho...

No.. faktem je, že 3 ticky Ti na to nestačej...

Jinak... můj příspěvek směřoval k něčemu nevšednímu... spíše nápad, než vrážení peněz... zakončený perlou...

Obecně: Buď si fakt stojíte \"za to\" a není důvod to neudělat a pak to není o penězích, nebo máte jeden nebo druhý pochybnosti a pak nestojí za to zbytečně utrácet... Tak asi tak... Typoval bych Tě, FiFo, na odpověď a).

Odesláno

jo, Salda terba koupil neco o prumeru 2,5 cm a od ty doby ma doma utrum :D

Odesláno

Teda chlapče zlatej, tvoje holka bych chtěla být:)) Rozmazlovačka hadr:) Jinak - jakožto zastoupení člena s absencí penisu - musím uznat, že máte krásné nápady na dárky. Jen žasnu. Kéžby byl i ten můj takhle vynalézavý... A mám i nápad jak to rozseknout. Vem jí do zoo, k nám do Prahy nebo jinam, dejte si procházku, večer jí vem na véču a až dorazíte do hotelu, bude jí čekat na posteli tablet. Pár kaček navíc, ale tak co, narozky jsou jednou do roka:super

jinak mě se teda naše zoo líbí nejvíc. jo a bude otevřený nový sloninec a top vyhlídka!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...