Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VOLBY 2013-volby do Vedení Peugeot klubu 2013-2015

Recommended Posts

Odesláno

neboj nebudeš :grr,:bacha,:D

ja by som chcel k tomu všetkému dodať že je mi fakt luto že sa pomení vedenie aj ked voči každému by som niečo našiel ale predsa sme ludia a každý človek je iný už od prírody

Ano možno je treba nová krv,nový smer možno zmena k niečomu

Ja osobne som vdačný že som našiel takuto partiu ludí myslím každého či ho poznám alebo nie , či je taký alebo onaký sme ludia.

Ale ked sme začínali na slovensku s rozvojom (da sa povedať aj tak) s pár ludmi (myslím tým aj Lubka lebo ten spravil ten prvý krok a dal nas dokopy) tak sme len tajne dúfali že bude viac členov a sem tam nejaký zraz.

Dnes viem že tých členov može byť viac a že može byť aj viac výhod ked su možnosti spolupráce s firmami.

nikto nechce brať zásluhy Čechom alebo im deliť klub je to nezmysel kaziť to čo funguje a je dobré, len na druhej strane je nezmysel nevyužiť potencial ktorý je na slovensku a o to sa snažíme .

Z ludského hladiska platíme rovnaké členské (to je to najmenej) mame rovnaké moznosti čo sa týka podpory, zrazov, e schopu ale výhody v podobe partnerov sú v podstate zanedbatelné a to nieje trochu fér podla mojho názoru a preto chceme to čo chceme

Odesláno
Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá.

Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby :)

skutocne nazor k veci a k teme... si teda pomohol a vidim ze si optimista... :nevim

troska nadeje a podpory vahajucim by neuskodilo... nemyslis?

kdybys tady byl dostatecne dlouho, tak bys vedel, ze JirkaP uz ve vedeni kdysi byl, TAKZE NAROZDIL OD TEBE, VI O CEM MLUVI....

Jinak jsem rad, ze jsem na foru tak popularni :myslim:myslim:myslim

ztotoznuju se s Pastorkem, me treba opravdu vadila ta neinformovanost.

Odesláno
Souhlasím s Pe.Trem a to nejken v tom názoru na přemíru demokracie, ale i v tom, že mentalita čechů a slováků je dost rozdílná. Doufám, že na příštím slovenském srazu nebudu ukamenován. Je to můj názor, prostě nemůže na všechno být referendum a nemůže se vyhovět všem. 20 lidí ze 450 opravdu není mnoho.

20 se vyjadrilo nesouhlasne, a kolik z tech 450 souhlasne? Taky dvacet?

ono celkove kolik z tech radnych je nejak aktivne cinnych. Mozna to je proste tim, ze se jim nedava ta prilezitost se vyjadrit. Taky nechci, abyse delalo referendum kvuli kdejake picovine, ale v pripade treba toho noveho fora by to slo. Samozrejme za predpokladu, ze informace od vedeni budou presne a jasne, a nepolezou z nej, jako z chlupate deky.....

Proste jasne rict, chceme udelat tohle, mame na to tolik, poptame co nejvice firem, ale uprednostnujeme to a to.... delame to pro to a to. Zaroven prosime o pomoc toho a toho.... a je to.... a nemusi pak byt ta debata o novem foru takova, jaka je............ :mrk:mrk

edit: v tomhle ja vidim a Pe.Tr to i tady psal, je trosku zakopany pes v komunikaci mezi mnou a vedenim

Takhle bych to asi chtel resit ja, byt ve vedeni :papa:papa:papa

[upravil dne 25/3/2013 09:38 od Scratch]

Odesláno

Z ludského hladiska platíme rovnaké členské (to je to najmenej) mame rovnaké moznosti čo sa týka podpory, zrazov, e schopu ale výhody v podobe partnerov sú v podstate zanedbatelné a to nieje trochu fér podla mojho názoru a preto chceme to čo chceme

Sic nejsem řád, ale paměť mám dlouhou a dobrou, za začátku tu bylo aktivních slováků, co by se na obou rukách spočítalo (Lubk0, Y2K, Hnusoba, Zila a pár dalších). To, že se SK strana rozrostla v dnešních dnech do velké členské základny než byla, je sice hezké, ale pořád rodinné zlato je české, Nikdo nemůže za to jaké jsou zákony (o občanských združeních) v ČR. Myslím, že máte hodně věcí a holt nemůžete mít všechno. Rozdělení na dvě IČa by dle mě vedlo k pozdějšímu rozbití klubu. Mám pocit, že SK strana stále rok od roku zvedá požadavky. Když slovák vstupuje do českého sdružení, musí holt počítat, že je to české sdružení a ne československé (myslím právně ne lidsky) Nemyslím to nijak zle, ale je to vidět už teď. Trochu jako když podáš prst, chcou celou ruku.

Určitě byste si to právně ošetřili, jako placení za doménu, servr, konsignační sklad klubových serepetiček byste si taky zařídili, možná i druhou tiskárnu s kartičkářem pořídili. A to je právě pomalu ten začátek konce. Stačí pár neshod a je zle a začnete vymýšlet jak se osamostatnit a nastane dělení a hlasy ukřivděnosti se začnou ozývat častěji a častěji. Nechte to tak jak je a máte pokoj. Buďte rádi, že u vás jsou řádní členové ještě jako kamarádi a milovníci značky Pežot než jak u nás, kde řádnej člen je spíše milovník levného oleje v kellyně nebo nějakých jiných cetek, který dostane na kartičku

Kdyby se mělo o tomto hlasovat (SK IČo) to se snad stanu znova řádnej člen a budu hlasovat proti (v tomto se shodnu s Pe.Trem, i když jsme se v poslední doobě moc neshodli)

Odesláno

punkaci a ty s tema slevickama u Auto Kelly neprestanes vid ? Presto ze Ti budu xkrat i osobne rikat ze to tak neni .... jde o podporu klubu jako takovou. Nebo to bude jako s tim Fejsbůkem priroti kteremu jsi brojil a ted jsi online 24/7 ? (rekl sis o to :aut )

Odesláno

tak s tímhle nepřestanu, je to můj pocit, podporu klubu není autokelly, nebo chceš říct, že většina členů řádných podporuje klub z lásky k němu??? Asi jako neustálí ověřovači VINek... Pěkný hovno cejtěj slevu a poletujou okolo jako čmeláci, dokuď jí nedostanou (schválně z jakýho to je filmu)

:xvul s tím facebookem to je od tebe rána pod pás, tak abych taky něco nevytáhl, páč sis o to právě řekl, pozor na to!!!!!

Holt když máš chytrej telefon a neomezenej net, tak proč bych nemohl bejt onlajn? Na klubu jsem taky furt :P

Odesláno

jaka rana pod pas - a co jako ? tak jsi na FB, no :)

fajn, mysli si to .. je fakt, ze na slovo \"sleva\", \"v akci\", ci \"levneji\" lidi slysi - a lhal bych (a vlakno o partnerech klubu je toho dukazem) kdybych tvrdil ze slevicek v AK nevyuzivam :)

Odesláno

rána pod pás je v rozmazávání, on se člověk mění, v lecčems i ustoupí, ale v něčem nikdy. Fakbuk byla nepodstatná podružná věc, na kterou se neumírá, bavilo mě mít image posledního neposkvrněného, ale to nemění nic na tom, že o tom psát na veřejným foru není moc košer..... Více SZ......

Odesláno

Holt když máš chytrej telefon a neomezenej net, tak proč bych nemohl bejt onlajn? Na klubu jsem taky furt :P

To není důvod být na fackabuku.

Odesláno

Hurvajzi rovnou jim rozdej nejake ovoce :D, pulka vlakna je o nesouvisejicich vecech.

Dovetek ode me a Vendulky k memu predchozimu prispevku zde - prejeme klubu aby pristi predseda na konci sveho angazma vzbuzoval stejne pocity jako predsedove predchozi a predseda soucasny.

Odesláno
... Když slovák vstupuje do českého sdružení, musí holt počítat, že je to české sdružení a ne československé (myslím právně ne lidsky) Nemyslím to nijak zle, ale je to vidět už teď. Trochu jako když podáš prst, chcou celou ruku...

Nepochopil si. Skús si môj príspevok prečítať ešte raz.

Nič od českej strany nežiadame, skôr opačne, navrhli sme riešenie dlhodobých problémov ktoré bude iba prínosom pre celý klub.

Odesláno
Jooo pánové jen si to někdo zkuste. Ono to není taková sranda jak to vypadá.

Snad se někdo najde, kdo nepřivede klub do záhuby :)

skutocne nazor k veci a k teme... si teda pomohol a vidim ze si optimista... :nevim

troska nadeje a podpory vahajucim by neuskodilo... nemyslis?

kdybys tady byl dostatecne dlouho, tak bys vedel, ze JirkaP uz ve vedeni kdysi byl, TAKZE NAROZDIL OD TEBE, VI O CEM MLUVI....

Jinak jsem rad, ze jsem na foru tak popularni :myslim:myslim:myslim

ztotoznuju se s Pastorkem, me treba opravdu vadila ta neinformovanost.

a?

Odesláno

StibTo - celá Medvěd family platí od vzniku řádného členství a krom slev na srazech (kam bychom jeli stejně), e-shopu a u Vašendy (kde bych je dík množství návštěv měl i jinak) jsme žádné jiné slevy nikdy nevyužili. Možná je to pro Tebe podivné, ale znám cca 10 trvalých řádných členů, kteří žádné slevy po klubu nechcou a přesto platí.

[upravil dne 25/3/2013 18:02 od Medvěd]

Odesláno

Vývoj Peugeot-clubu sleduji od začátku.

Momentálně, v následujícím období se budou řešit 2 věci:

- stabilizace klubu : nelze růst do nekonečna, mění se i celková koncepce klubu z technické na informačně-kecací.

- jak rozdělit klub na CZ a SK sekci. Zvláště, když CZ sekce spravuje *.sk doménu.

Současnému vedení děkuji, a doufám, že bude postupovat nadále podle přísloví:\" Co jsme si navařili, to si také sníme.\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...